İnanılmaz üzgünüz, bizim başımıza nasıl gelir. 1 lira haram para yedirmeyen anamız şimdi hırsızlıkla suçlanıyor. Nasıl bir dünya böyleGeçmiş olsun , Öncelikle sakin olun panik yapmayın. Savcının kovuşturmaya yer olmadığı kararı vereceğini düşünüyorum. Çünkü anneniz yaşi nedeniyle cuzdani yanlışlıkla almış olması muhtemel, zaten farkına varınca geri getirmiş , hırsızlık suçu unsurları oluşmadığından dava açılmayabilir, açılmasi halinde yargılama neticesinde suçlu görülmüş olsa dahi hükmün açıklanmasının ertelenmesi kararı verilir. Beş yıl içinde kasıtlı suç işlemezse dava tamamen düşer.
Eğer fake değilse çok üzüldüm öncelikle belirtmek isterim . Bir ikincisi bu kişi gerçekten avukat mı 300 500 ün peşine düşüyor? Ve kamera kayıtlarında hırsızlık mı yalnışlık mı olduğu anlaşılır. Ki zaten geri getirmesi ,ve markeettekilerin bayanı tanıması Leh'ine olur .yani korkmayın okadarFakeyse okumayın çıkın sayfamdan
Avukatmısınız.keşke...İzmirde olsan bu işi çözerdim ama uzaksın. Avukat tutmalısınız kendinize.
Eğer fake değilse çok üzüldüm öncelikle belirtmek isterim . Bir ikincisi bu kişi gerçekten avukat mı 300 500 ün peşine düşüyor? Ve kamera kayıtlarında hırsızlık mı yalnışlık mı olduğu anlaşılır. Ki zaten geri getirmesi ,ve markeettekilerin bayanı tanıması Leh'ine olur .yani korkmayın okadar
Avukatım da o görüntüleri incelemem gerekli. Annen ilacı doktor kontrolünde mi alıyor? Yani ilacı içtiğine dair kayıt var mı devlette?Avukatmısınız.keşke...
Ay ne kadar saçma birşey neden böyle birşey söylesinki gerçekten çok talihsiz bir olayKarakola gidip ifade verdik, aldım de pişmanım de parayı öde git demiş polis anneme. Annemde almadım ama öderim deyince adliyeye sevk oldunuz demiş.
Off ya çok kötü olmuş keşke anneniz yanlışlıkla poşete attığını söyleseydi hiç değilse yalan söylemediği anlaşılırdı. Allah yardımcınız olsun.Arkadaşlar annem market alışverişi yapıyor , poşetleri yerleştirirken kendinden önceki müşterinin cüzdanınıda poşete atıyor ama farkında değil tabiki, eve geliyor poşetleri yerleştirirken farkediyor hemen cüzdanı açmadan markete teslşm e diyor ama utandığı için kapıda buldum diyor ama kameralar incelniyor vs annem hırsız damgasını yiyor. Adam cüzdanımda 800 lira para vardı yok diyor pezevenk yalan söylüyor birde avukatmış. Karakola gidiyoruz ifade veriyoruz vs. Adam şikayetçi mahkemelik olduk nasıl ispat edecez annemin parayı almadığını nasıl sonuçlanacak bu dava siciline işlerse naparız. 55 yaşında kadın şimdiye kadar hırsızlığın h siyle alakası yok nolacak
Yavrum konunuz inandırcı gelmedi neyse kolay gelsinYavrum işinize bakın lütfen. Benim sorunum büyük senle uğraşamicam
Kayıtları marketten hemen isteyin oturun iyice izleyin derim. Cüzdan kasaya nasıl gelmiş, belki de başkası parayı çalıp boş cüzdanı sizin poşete koydu. Belki parayı kasiyer aldı.
O adam da çok şerefsiz. Yaşlı kadın, cüzdanı da geri getirmiş işte. Hırsız olsa niye getirsin ki??!
Asil soru o zaten. O cuzdan oraya nasil geldi.
+1Konu nedense içime sinmedi. Bir avukatın 800 liranin peşine düşmesi biraz garip. Sizin evde bulduğunuz bir cüzdanı hiç açmadan geri goturmeniz inandırıcı değil. Icinden para aldınız demiyorum ama hic acmadan geri götürdük kısmı biraz garip. Dava masrafı 800 lirayi aşar zaten. Siz avukat tutsaniz bunun 5 6 katı para verirsiniz. Ayrıca ben davanın kabul edileceği konusunda da şüpheliyim, çok basit paralar, adamın parasını verin gitsin, iş mahkemeye dokulurse 800den cok daha fazlası harcanir. Ama hiçbir şey olmaz annenize merak etmeyin
Kamera kayıtlarında adamın cüzdanı kasaya bıraktığı görünüyor mu diye sordum cevap vermedi ya da görmedi. Tekrar sormuş olayım, görünmüyorsa durum iç açıcı değil.
Adam davayı kazansa bile ona bir yararı olmayacak, giden parası cebine girmeyecek. Adli para cezası devlete ödeniyor, şahsa değil. Yani adamın iftira atmak için sebebi yok, bi dalavere varsa bile bu adamdan bağımsız bir şey.Kimisi düşüyor ya ben ona şaşırmadım. Avukatların hepsi çok iyi para kazanmıyor her meslekte olduğu gibi bu meslekte de acımasız olanlar var. Hazır elime fırsat geçmişken demiş olabilir biraz da mazlum gördüyse kadını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?