Aranızda avukat varmı nolur yardım edin

İnanılmaz üzgünüz, bizim başımıza nasıl gelir. 1 lira haram para yedirmeyen anamız şimdi hırsızlıkla suçlanıyor. Nasıl bir dünya böyle

Fakeyse okumayın çıkın sayfamdan
Eğer fake değilse çok üzüldüm öncelikle belirtmek isterim . Bir ikincisi bu kişi gerçekten avukat mı 300 500 ün peşine düşüyor? Ve kamera kayıtlarında hırsızlık mı yalnışlık mı olduğu anlaşılır. Ki zaten geri getirmesi ,ve markeettekilerin bayanı tanıması Leh'ine olur .yani korkmayın okadar

Kayıtları marketten hemen isteyin oturun iyice izleyin derim. Cüzdan kasaya nasıl gelmiş, belki de başkası parayı çalıp boş cüzdanı sizin poşete koydu. Belki parayı kasiyer aldı.

O adam da çok şerefsiz. Yaşlı kadın, cüzdanı da geri getirmiş işte. Hırsız olsa niye getirsin ki??!

Kimisi düşüyor ya ben ona şaşırmadım. Avukatların hepsi çok iyi para kazanmıyor her meslekte olduğu gibi bu meslekte de acımasız olanlar var. Hazır elime fırsat geçmişken demiş olabilir biraz da mazlum gördüyse kadını.

Adam davada istediğini söylesin. Anneniz de söyleyecektir. Böyle olaylar oluyor, önemli olan hakimin inanıp inanmaması. Annenizin görünüş, konuşması, ekonomik durumunuz vs bunlara da bakar hakimler. O yalanı mahcubiyetten söylediğine inanmasi lazım hakimin. Avukatın verdiği çelişkili ifadeleri lehinize kullanabilirsiniz belki, bir avukat daha iyi yardımcı olur.

Off ya çok kötü olmuş keşke anneniz yanlışlıkla poşete attığını söyleseydi hiç değilse yalan söylemediği anlaşılırdı. Allah yardımcınız olsun.

Yavrum işinize bakın lütfen. Benim sorunum büyük senle uğraşamicam
Yavrum konunuz inandırcı gelmedi neyse kolay gelsin
Davanızda haklıysanız umarım adalet yerini bulur
Cevap yazmak zorunda değilsin

Asil soru o zaten. O cuzdan oraya nasil geldi.

Asil soru o zaten. O cuzdan oraya nasil geldi.

Kamera kayıtlarında adamın cüzdanı kasaya bıraktığı görünüyor mu diye sordum cevap vermedi ya da görmedi. Tekrar sormuş olayım, görünmüyorsa durum iç açıcı değil.

Çok üzüldüm ya önemli olan o cüzdan nasıl annenizin eline geçti kamera kayıtlarını alip incelemeniz lazim polisler eşliğinde bence belki mahkemeye bile gerek kalmick

Konu nedense içime sinmedi. Bir avukatın 800 liranin peşine düşmesi biraz garip. Sizin evde bulduğunuz bir cüzdanı hiç açmadan geri goturmeniz inandırıcı değil. Icinden para aldınız demiyorum ama hic acmadan geri götürdük kısmı biraz garip. Dava masrafı 800 lirayi aşar zaten. Siz avukat tutsaniz bunun 5 6 katı para verirsiniz. Ayrıca ben davanın kabul edileceği konusunda da şüpheliyim, çok basit paralar, adamın parasını verin gitsin, iş mahkemeye dokulurse 800den cok daha fazlası harcanir. Ama hiçbir şey olmaz annenize merak etmeyin

+1

Cnm yakın zamanda eşimin başına bi iftira geldi. Buraya konu açtım biçok kişi eşimi suçladı çünkü tanımıyorlar.sizin annenizi de tanımıyor kimse.. ama unutulan şey biz buraya danışmak için konu açıyoruz kendimizi, annemizi, eşimizi, dostumuzu aklamaya çalışmak için değil. .

Benim sormak istediğim görüntülerde anneniz alıp cüzdanı poşete koyarken mi görünüyo? Hakim demez mi çaldıysa neden geri getirsin? ?

Kamera kayıtlarında adamın cüzdanı kasaya bıraktığı görünüyor mu diye sordum cevap vermedi ya da görmedi. Tekrar sormuş olayım, görünmüyorsa durum iç açıcı değil.

Yani tuhaf olaylar oluyor Turkiye'de. Sonuna kadar irdelemek gerek. Kayitlari polis inceler , onlar da aldigini kabul et bu is daha uzamasin demisler galiba.

Adam davayı kazansa bile ona bir yararı olmayacak, giden parası cebine girmeyecek. Adli para cezası devlete ödeniyor, şahsa değil. Yani adamın iftira atmak için sebebi yok, bi dalavere varsa bile bu adamdan bağımsız bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…