bayanlar merhaba...ben liseden mezun olalı yıllar oldu.Şuan muhasebecilik yapıyorum...Ama taktım kafaya bu yıl istediğim yeri okumak istiyorum geç te olsa...Şimdi kendi kendime ders çalışmaya başladım..coğrafya bilgim hiç yok okulda görmemiştim.aranızda coğrafya öğretmeni olur veya coğrafyası iyi olan biri olur..bana çok takıldığım bazı sorularda burdan yardımcı olabilecek biri var mı? kurs yok dersane yok öğretmen yok kendi kendime de zor oluyo. Nereye konu açmam gerekiyor bilmiyorum.yardım eden olursa minnettar kalırım.
Ben anlamam ama fikir vermek istedim.
Burda cografya ögretmeni varmi bilmiyorum ama çk takildigin sorularda internete girip bakabilirsin.
Konuyla ilgli internette testler vs var cözebilirsin.
Böylelikle gelistirrirsin kendni
coğrafyam baya iyiydi ama 3 seneden beri bende görmüyorum ama yardım ederim elimden geldiğince.
Çok sağolun vallahi çok dua ederim size.
Önemli değil siz kazanında istediğiniz yeri :)
Şu harita hesap saat işi zor gerisi kolay
Mesela hemen anlamadığım bişeyi sorsam size? ilk konularına başladımda dünyanın şekli ve hareketleri konusuna..aklıma yatmayan bişey var
cografya ogretmeniyim canim, ozelden gorusebiliriz, yani takildigin yerleri yazabilirsin.. : )
tamam, elimden geldigince inşaAllah : )aay çok sevindim.ozaman hemen takıldığım şeyi özelden sorayım size
Olur yalnız bende göz gezdiriyim de konulara :)
cevabimi begenmedin sanirimben sorayım ozaman..
aynı meridyen üzerindeki iki merkezin ortak özelliklerinde; öğle vakitleri aynıdır ve güneşin önünden geçiş anı aynıdır yazıyor.
Aynı meridyen üzerindeki iki merkezin farklı özelliği ise ; güneşin doğuş ve batış anları (ekinoks tarihi haricinde ) aynı değildir diyor.
Benim anlamadığım güneşin önünden aynı anda geçiyolarsa.. bu iki nokta da neden güneş aynı saatte batıp doğmuyor? güneşi aynı anda gördüğü halde güneşin batiş ve doğuş anı farklı nasıl oluyo?
cevabimi begenmedin sanirim
saka yaptim
yok estağfirullah olur mu.
bayanlar merhaba...ben liseden mezun olalı yıllar oldu.Şuan muhasebecilik yapıyorum...Ama taktım kafaya bu yıl istediğim yeri okumak istiyorum geç te olsa...Şimdi kendi kendime ders çalışmaya başladım..coğrafya bilgim hiç yok okulda görmemiştim.aranızda coğrafya öğretmeni olur veya coğrafyası iyi olan biri olur..bana çok takıldığım bazı sorularda burdan yardımcı olabilecek biri var mı? kurs yok dersane yok öğretmen yok kendi kendime de zor oluyo. Nereye konu açmam gerekiyor bilmiyorum.yardım eden olursa minnettar kalırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?