Aranızda Boşanma aşamasından dönenler var mı?

BestEmre

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
95
116
8
Herkese merhaba.
Boşanma aşamasındayım. Avukatla görüştüm maddeler hazırlandı.
( Daha önce açtığım konuda detaylı yazıyor sorunlarım)
Sadece merakımdan soruyorum. Boşanma aşamasına gelip tekrar barışan ve mutlu olan var mı?

benim etrafımda bu şekilde boşanmaktan dönen bir yığın çift var. sayısını bilmiyorum. o kadar çok ki. boşanma dilekçesini verip geri çekiyorlar. hatta boşanıp geri yeniden evlenen bile biliyorum bir sürü çift

Bende böyle birşey yok konularını da okumadim ama en ufak bir şüphen dahi varsa boşanma ikinci celseye bırak derim.

Niçin boşandığınıza bağlı,aldatma varsa şiddet varsa,bunları unutmanız mümkün olmayacağı için,mutlu olacağınızı sanmıyorum...ama neden ailelerse,ailelerden uzaklaşıp mutlu olabilirsiniz.veya iletişimsizlikse terapi alabilirsiniz

En başta ailesi. Özellikle annesi istemiyor.
Alkol ( düğünden sonra bırakırım Vs. Diyor bu bana ertelemek gibi geliyor)
Yalan (bekar bir erkek arkadaşıyla içmiş ilk kez içkiden dolayı yalan söyledi. İçmedim dedi)
İletişimsizlik (anlatıyorum anlıyor bir süre sonra değişiyor. Ailesi bu konuda çok baskıcı bence)

Son zamanlarda konuşmak istedi uzaklara gidelim aileler Vs. Olmasın dedi bu arada bizim durum biraz değişik nikah oldu düğün Mayıs ayındaydı.

Terapiden sonra kendisi düzelir durumlar çünkü yaptıgı saçmalıkların çogu psikolojisinin bozulmasından dolayı.
Ama ailesinin çok büyük etkisi var. Özellikle annesinin. Önceden annesi hep saçmalardı eşimde uyarırdı. Sonradan kadın değişti eşim varken iyi yokken kötü.

Kısacası mantık olarak zor geliyor.
Sevgi dersek ondada bendede var.
O bir adım atamıyor çünkü ailesi çok baskı yapıyor ve psikolojisi bozuldu.
Ben bir adım atamıyorum ya yine sorun olursa dşye ayrıca çevredeki herkes duydu o baskıyı hissediyorum. Evet dersem ilerde yine sorun olursa diye

Herkese merhaba.
Sadece merakımdan soruyorum. Boşanma aşamasına gelip tekrar barışan ve mutlu olan var mı?
Ben dönmüştüm
Evimi de boşaltmıstım
Ama ne o değişti ne ben
Sadece boşa zaman kaybı oldu
3 sene sen boşandık yeniden

Su an nikahiniz var ancak birlikte yasiyor musunuz ben orayi tam olarak anlayamadim diger konunuzda da.. söyle ki birlikte yaşıyorsanız daha iyi biliyorsunuz düzelir mi iliskiniz umut var mi? Umudunuz var ise sonuna kadar ugrasin.
ancak gercekten olmayacagini bazi seylerin artarak sıkınti olacagini düşünüyorsaniz bosanma surecini daha fazla uzatmayin.
Kesinlikle kisilere ve iletisimlere göre degisiyor.
Bazi arkadaslarim nikahlari oldu düğün olmadan ayi evde yasamaya baslamadan bosandilar.
Kimisi bosanmaktan vazgecti cok mutlu devam ettiler.
Kimisi laf söz olmasin dedi bosanmadi mutsuz oldu.
Yani her kisi de ve her durumda farkli sekillenebilir.
Aklinizda soru isaretleri var ise pozitif yönden bir kez daha konusmaya deger.
Ancak kesin ise karariniz o sizdeki enerjiyi bitirmistir geleceğe faydaniz olmaz.
ve tabiki bu süreçte esinizin de ne hissettigi düşündügü önemli.
Hakkinizda en dogru ve en hayirli karari vermeniz umuduyla..

Ben sizin konunuzu hatirliyorum.Alinmayin ama sizden sans isteyen yoktu zaten hala nedir bu vazgecme cabasi?

Ben sizin konunuzu hatirliyorum.Alinmayin ama sizden sans isteyen yoktu zaten hala nedir bu vazgecme cabasi?
Durumlar değişti ve şans istemeye başladı. Uzaklara gidelim ailem Vs her şeyden uzaklara demeye başladı ve imza için bahaneler arıyor.
Bence pişman oldu ama benim tepkime göre hareket ediyor. Şuan iş sıkıntısından dolayı dertli. Ailesi istemiyor baskı yapıyor. Çabalamak istiyor ama ben onca şeyden sonra bir adım atamıyorum. o da geri çekiliyor. Sevsemde barışmak zor geliyor.
Düzelme imkanı gerçekten imkansıza yakın gbi hissediyorum çünkü ailesi çok etkiliyor. Ve o bunun farkına varsada gerekeni yapmıyor.

Su an nikahiniz var ancak birlikte yasiyor musunuz ben orayi tam olarak anlayamadim diger konunuzda da.. söyle ki birlikte yaşıyorsanız daha iyi biliyorsunuz düzelir mi iliskiniz umut var mi? Umudunuz var ise sonuna kadar ugrasin.
ancak gercekten olmayacagini bazi seylerin artarak sıkınti olacagini düşünüyorsaniz bosanma surecini daha fazla uzatmayin.
Kesinlikle kisilere ve iletisimlere göre degisiyor.
Bazi arkadaslarim nikahlari oldu düğün olmadan ayi evde yasamaya baslamadan bosandilar.
Kimisi bosanmaktan vazgecti cok mutlu devam ettiler.
Kimisi laf söz olmasin dedi bosanmadi mutsuz oldu.
Yani her kisi de ve her durumda farkli sekillenebilir.
Aklinizda soru isaretleri var ise pozitif yönden bir kez daha konusmaya deger.
Ancak kesin ise karariniz o sizdeki enerjiyi bitirmistir geleceğe faydaniz olmaz.
ve tabiki bu süreçte esinizin de ne hissettigi düşündügü önemli.
Hakkinizda en dogru ve en hayirli karari vermeniz umuduyla..
Nikah oldu düğün daha olmadı aynı evde yaşamıyoruz.

Okumustm konuyu hatirladm. İstersen tekrar bi konus isin ciddiyetini anlamadi sanirim.. Aslinda ayni eve girince daha cok soz sahibi oluosn cnku dibinde oluyo adam hem o da demis uxaklasalm ailelerden diye... İstersen bi dene

Ben dönmüştüm
Evimi de boşaltmıstım
Ama ne o değişti ne ben
Sadece boşa zaman kaybı oldu
3 sene sen boşandık yeniden
benim yapamadığımı yapmışsın gerçekten onca acıdan sonra eviniz falan gitmiş tekrar bişeyleri ders alıp devam edilmedi mi ?şuan o durumdayımda

Farkında mısın 2 lafından biri ailesinin payı büyük,mal mı peki adam kendisi birsey düşünemiyo mu, kendisi çok düzgün aile mi kötü

E dediğini yap madem,telefon net ne varsa atın kenara baş başa başka bir ilde yaşayın bakalım sorun cidden ailesi mi yoksa senin inanmak istediğin mi bu

Herkese merhaba.
işin çok zor göze alabilecek misin iş yok para yok aileni silip gittiğinde bu sefer hayat sartlarından yıprancaksınız..bence yapma..ya ailelerle razı olunup yap ya da hiç girişme bu işe derim..çevremde yok..çevremdeki insanlar bir kere adım atılmışssa hatta agıza alınmışsa boşanma o evlillikten hayır gelmez derler

Back
X