Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dönmüştümHerkese merhaba.
Boşanma aşamasındayım. Avukatla görüştüm maddeler hazırlandı.
( Daha önce açtığım konuda detaylı yazıyor sorunlarım)
Sadece merakımdan soruyorum. Boşanma aşamasına gelip tekrar barışan ve mutlu olan var mı?
Durumlar değişti ve şans istemeye başladı. Uzaklara gidelim ailem Vs her şeyden uzaklara demeye başladı ve imza için bahaneler arıyor.Ben sizin konunuzu hatirliyorum.Alinmayin ama sizden sans isteyen yoktu zaten hala nedir bu vazgecme cabasi?
Nikah oldu düğün daha olmadı aynı evde yaşamıyoruz.Su an nikahiniz var ancak birlikte yasiyor musunuz ben orayi tam olarak anlayamadim diger konunuzda da.. söyle ki birlikte yaşıyorsanız daha iyi biliyorsunuz düzelir mi iliskiniz umut var mi? Umudunuz var ise sonuna kadar ugrasin.
ancak gercekten olmayacagini bazi seylerin artarak sıkınti olacagini düşünüyorsaniz bosanma surecini daha fazla uzatmayin.
Kesinlikle kisilere ve iletisimlere göre degisiyor.
Bazi arkadaslarim nikahlari oldu düğün olmadan ayi evde yasamaya baslamadan bosandilar.
Kimisi bosanmaktan vazgecti cok mutlu devam ettiler.
Kimisi laf söz olmasin dedi bosanmadi mutsuz oldu.
Yani her kisi de ve her durumda farkli sekillenebilir.
Aklinizda soru isaretleri var ise pozitif yönden bir kez daha konusmaya deger.
Ancak kesin ise karariniz o sizdeki enerjiyi bitirmistir geleceğe faydaniz olmaz.
ve tabiki bu süreçte esinizin de ne hissettigi düşündügü önemli.
Hakkinizda en dogru ve en hayirli karari vermeniz umuduyla..
benim yapamadığımı yapmışsın gerçekten onca acıdan sonra eviniz falan gitmiş tekrar bişeyleri ders alıp devam edilmedi mi ?şuan o durumdayımdaBen dönmüştüm
Evimi de boşaltmıstım
Ama ne o değişti ne ben
Sadece boşa zaman kaybı oldu
3 sene sen boşandık yeniden
işin çok zor göze alabilecek misin iş yok para yok aileni silip gittiğinde bu sefer hayat sartlarından yıprancaksınız..bence yapma..ya ailelerle razı olunup yap ya da hiç girişme bu işe derim..çevremde yok..çevremdeki insanlar bir kere adım atılmışssa hatta agıza alınmışsa boşanma o evlillikten hayır gelmez derlerHerkese merhaba.
Boşanma aşamasındayım. Avukatla görüştüm maddeler hazırlandı.
( Daha önce açtığım konuda detaylı yazıyor sorunlarım)
Sadece merakımdan soruyorum. Boşanma aşamasına gelip tekrar barışan ve mutlu olan var mı?