Aranızda Boşanma aşamasından dönenler var mı?

Haber ver akşamki konusmani
Geldi konuştuk ve yine sözler verdi herseyi konuştuk bugün psikoloğa gitmiş hap vermişler ve tedaviye başlamışlar. Öfke kontrol problemi varmış . Umarım düzelir düzelmez ise başka şansı yok dua etmekten başka çarem yok. Bebeğin cinsiyetini öğrendik bugün babamlar ile oğlum olcakmis umarım onun için herşey düzelir

Geldi konuştuk ve yine sözler verdi herseyi konuştuk bugün psikoloğa gitmiş hap vermişler ve tedaviye başlamışlar. Öfke kontrol problemi varmış . Umarım düzelir düzelmez ise başka şansı yok dua etmekten başka çarem yok. Bebeğin cinsiyetini öğrendik bugün babamlar ile oğlum olcakmis umarım onun için herşey düzelir
Umarım düzelir sende kocana yardımcı ol o vakit ilaç inşallah ise yarar..güzel günlerin olsun canimm..dua ni ve iyi telkinlerini kaybetme bebeğin içinde her şey güzel olucak de kocanada iyi telkinlerde bulunmayı unutma...Bişey olursa da bana yaz derdini her zaman...iyi olcak her şey de geçti de :)

Umarım düzelir sende kocana yardımcı ol o vakit ilaç inşallah ise yarar..güzel günlerin olsun canimm..dua ni ve iyi telkinlerini kaybetme bebeğin içinde her şey güzel olucak de kocanada iyi telkinlerde bulunmayı unutma...Bişey olursa da bana yaz derdini her zaman...iyi olcak her şey de geçti de :)
İlgin için çok teşekkür ederim. Zamana bırakmaktan başka bişey yok artık çok sagolun

Merhaba; ben 4 aylık evliyim ve 10 aylık bir nisanlilik donemim oldu. Eşim ile iki kez görüştükten sonra aileler ile tanıştık. Çünkü daha önceden yaşadığım 5 yıllık boşa giden bir ilişkim olmuştu ve bu kez boşa zaman harcamak istemedim. Nisanliligimin bastaki zamanları çok güzeldi ve bana çok fazla ilgi alaka gösterdi fakat sonradan nisanlim çok değişti ve beni çok fazla değiştirdi. Kapalilik anlamında kimse ile görüşmemi enistelerime bile hal hatır sormami istedi neyseki kavgalarimiz başladı ve bana şiddet uygulamaya başladı. Ondan çok ayrılmak istedim ve hep Özür diledi kendini affettirdi çünkü başta çok ilgi gösterdi ve ben değişeceğini düşündüm. Hep annesine anlattim ayrılmak istiyorum vs diye ama düzelir yapma etme anlatma kizim dedi ve ben susmak zorunda kaldım. Nisan atmak zor geldi ailemi zor durumda bırakmak istemedim bizim akrabalarimiz çok büyütüp hep dedikodu yaparlar. Bir gün annemler yemeğe cagirdi ve eşimle yolda giderken aramızda bir muhabbet geçti ve kuzenimin eşinden bahsettim ve bana onu nasıl gördün diyerek yolda yumruk attı bana gözüm morardi ve ben o an hamileymisim meğer. Neyse eve gittik ve evde hep kavga gürültü sonra o akşam annemlere yemeğe gittik ve kaynanam yine anlattirmadi ve sustu. Ve en sonunda ben en sonunda dayanamadım başka bir tartışmada babamlara anlattim. Karnıma vurmuştu çünkü dayanamadım . Yine kavga ettik 5 gün önce ve her tartışmamiz aptalca saçma nedenlerden ve bu kez babamlarin evindeyim ne yapicam bilmiyorum bu aksam konuşmaya gelicek. Ailem arkamda fakat değişir diye umutları var fakat ben nefret ediyorum ondan artık bana yardımcı olun bu aksam nasıl tepki vermeliyim. Karşımdaki insanın hasta olduğunu düşünüyorum tedavi olmadan donmucegimi söyledim ve doktora gideceğini söyledi sizce inanmalimiyim
1 dk bile düşünme kendini kurtarmay bak. ŞİDDET VARSA DÜŞÜNMEDEN AYRILIN.
Aldatma ve şiddet kelimesini duydugum an tepem atıyor. Mesleğin varsa devam et yoksa bir iş. Bulup çalış bence. Ailende yardımcı olur. Çevreye takılma bende nişanlılık zamanında düşündüm hepsini ama şuan hepsi de iyikş ayrılmışsınız diyoe. Daha dogrusu çevre de nedir yani salla gitsin.

ben varımm. çocuk varsa şiddet,aldatma vs. yoksa yeniden denemeye değer.

Terapiden sonra kendisi düzelir durumlar çünkü yaptıgı saçmalıkların çogu psikolojisinin bozulmasından dolayı.
Ama ailesinin çok büyük etkisi var. Özellikle annesinin. Önceden annesi hep saçmalardı eşimde uyarırdı. Sonradan kadın değişti eşim varken iyi yokken kötü.

Kısacası mantık olarak zor geliyor.
Sevgi dersek ondada bendede var.
O bir adım atamıyor çünkü ailesi çok baskı yapıyor ve psikolojisi bozuldu.
Ben bir adım atamıyorum ya yine sorun olursa dşye ayrıca çevredeki herkes duydu o baskıyı hissediyorum. Evet dersem ilerde yine sorun olursa diye
Ailesinin karşısına geçip sevmek yada sevilmek zorunda degilsiniz iki tarafta birbirine mesafeli ve saygılı olmalı ben evliliğimi sürdürmek istiyorum. Buna da saygı göstermelisiniz olumsuz yorumlar yapıp aklımı karıştırmayın gibi bir konuşma yapmadıkca eşin hep başa sararsınız malesef.

İçki için şunu söyleyebilirim. Evlenince bırakırım gibi bir mantık olamaz. Ne içki ne sigara için bu sözü verip tutan kimseyi gormedim.

Siddet te bir bağımlılık. Eğer bir kere bile şiddet görürse bir insan hiçbir zaman karşısındaki insanla tartısamaz sorunlarını dile getiremez. Hep boyun eğmek zorunda kalır çünkü hep şiddet görmekten korkar. Zaten şiddet gösteren adamdan hayır beklenmez

Aldatma şiddet Vs yok
Alkol var. Annesi istemiyordu şuanda babası da öyle. Kendisi de dün yine şans istedi. Ailelerle evlenmiyoruz seviyorum düzeltelim dedi. İçkiyi bırakıcam alkolik Değilim Vs. Ailelerle sadece özel günlerde bayramlarda görüşürüz. Onun dışında ben kendi aileme gider gelirm sen kendi ailene gider gelirsin felan.
Benim ailem hiç olumsuz bşy yapmadı kş ben ailemi kenara atar gbi tek gidip geleyim. Kafam duman oldu valla

Terapiden sonra kendisi düzelir durumlar çünkü yaptıgı saçmalıkların çogu psikolojisinin bozulmasından dolayı.
Ama ailesinin çok büyük etkisi var. Özellikle annesinin. Önceden annesi hep saçmalardı eşimde uyarırdı. Sonradan kadın değişti eşim varken iyi yokken kötü.

Kısacası mantık olarak zor geliyor.
Sevgi dersek ondada bendede var.
O bir adım atamıyor çünkü ailesi çok baskı yapıyor ve psikolojisi bozuldu.
Ben bir adım atamıyorum ya yine sorun olursa dşye ayrıca çevredeki herkes duydu o baskıyı hissediyorum. Evet dersem ilerde yine sorun olursa diye
Beste
Merak için sormadın barışasın var senin
Düğün dernek olmamışken kaç kurtul demiştik
Çünkü sorun sadece annesi değil, kayınvalideye yüklenmek işine geliyo bazı konu sahiplerinin
Sana yalan atıyordu, sen yakalıyordun
İçkiyi bırak diyordun, içiyordu
Hala bişey değişmedi, değişmez de. Kendi istemedikçe nasıl bırakılsın ?
Hiç te kibar davranmıyodu sana
Kayınvalide iyi olsa ne olur bu durumda ? Önce eş adayına bak

Yok ille denemeden anlamam diyorsan buyur, düğününüzü yapın.

Durumlar değişti ve şans istemeye başladı. Uzaklara gidelim ailem Vs her şeyden uzaklara demeye başladı ve imza için bahaneler arıyor.
Bence pişman oldu ama benim tepkime göre hareket ediyor. Şuan iş sıkıntısından dolayı dertli. Ailesi istemiyor baskı yapıyor. Çabalamak istiyor ama ben onca şeyden sonra bir adım atamıyorum. o da geri çekiliyor. Sevsemde barışmak zor geliyor.
Düzelme imkanı gerçekten imkansıza yakın gbi hissediyorum çünkü ailesi çok etkiliyor. Ve o bunun farkına varsada gerekeni yapmıyor.
Bak kendin cevaplamışsın güzel kardeşim seni istemeyen bi anne ve onun dolduruşuna gelip etkisinde kalan bi koca desem koca değil adam desem hiç değil bi çocuk diyim en doğrusu.. ya annesi çenesini kapatacak ya da kocan akıllı olup onun ağzına bakmıcak.. ama bi de yalan dolan.. bilemedim.. aile büyükleriniz ve sizi tanıyıp durumu bilen akraba aile dostu her neyse sizi akıllıca yönlendirebilecek kişilerle toplanıp görüşün... öyle karar verin... bu zamana kadar yanıldıklarını pek görmedim ben bi de 50 kişiden 45 i aynı şeyi söylüyosa mutlaka dinleyin derim.. akıllı çoğunluk yani

Durumu yaşayan insan tamamen mantıklı düşünemiyor duygusaldır Vs. Giriyor araya. Ama şu konuyu 60-70 den fazla kişi biliyordur. Sadece 3-5 kişi değişebilir dedi o da yakın çevresi.

Back
X