Aranızda Boşanma aşamasından dönenler var mı?

Bu durumu yaşayanlar için tek cümle
'' tek taraflı hiçbir şey olmuyor ''
En iyisi kendi hayatımıza bakmak.. Olmayınca olmuyormuş zorlamaya gerek yok. Olan insanın kendisine oluyor.

Valla canım yaşın kaç bilmiyorum ben 30 yaşındayım iyi kötü tecrübem var kadın erkek iliskilerinde, ailesi etken psikoloji şöyle ıdık bıdık hepsi bahane,isteyen adam öyle bir asılıyo ki bıktırıyor bile

Ha sen seviyosun diye faturayı %100 adama değil de daha çok ailesine çıkarmaya meyillisin anlıyorum bunu ama yanlış,içkiyi düğünden sonra da içerim demiş adam ve kavgalarınız ilk burdan çıkmış,bu tamamen adamın kendi karakteri

Ben hayır diyince çekiliyor demişsin çekilmez işte çok isteyen adam,az isteyen adam da kadına yaramaz

bendee aynıı senin gibi düşünüyorum gel gitler yaşıyorum çok normal ..ama al gör biz aynı evdeydik de noldu..daha çok acı cekerdin..sen nişan attın gibi bişey oldu..inşallah bir an önce düzelirsin sende.

Haklısın... Allah yardımcımız olsun.

Valla canım yaşın kaç bilmiyorum ben 40 yaşındayım iyi kötü tecrübem var kadın erkek iliskilerinde, ailesi etken psikoloji şöyle ıdık bıdık hepsi bahane,isteyen adam öyle bir asılıyo ki bıktırıyor bile

Ha sen seviyosun diye faturayı %100 adama değil de daha çok ailesine çıkarmaya meyillisin anlıyorum bunu ama yanlış,içkiyi düğünden sonra da içerim demiş adam ve kavgalarınız ilk burdan çıkmış,bu tamamen adamın kendi karakteri

Ben hayır diyince çekiliyor demişsin çekilmez işte çok isteyen adam,az isteyen adam da kadına yaramaz
Yaşım 21
Evet aynen öyle haklısınız valla. Dediklerinize %100 katılıyorum.

Merhaba; ben 4 aylık evliyim ve 10 aylık bir nisanlilik donemim oldu. Eşim ile iki kez görüştükten sonra aileler ile tanıştık. Çünkü daha önceden yaşadığım 5 yıllık boşa giden bir ilişkim olmuştu ve bu kez boşa zaman harcamak istemedim. Nisanliligimin bastaki zamanları çok güzeldi ve bana çok fazla ilgi alaka gösterdi fakat sonradan nisanlim çok değişti ve beni çok fazla değiştirdi. Kapalilik anlamında kimse ile görüşmemi enistelerime bile hal hatır sormami istedi neyseki kavgalarimiz başladı ve bana şiddet uygulamaya başladı. Ondan çok ayrılmak istedim ve hep Özür diledi kendini affettirdi çünkü başta çok ilgi gösterdi ve ben değişeceğini düşündüm. Hep annesine anlattim ayrılmak istiyorum vs diye ama düzelir yapma etme anlatma kizim dedi ve ben susmak zorunda kaldım. Nisan atmak zor geldi ailemi zor durumda bırakmak istemedim bizim akrabalarimiz çok büyütüp hep dedikodu yaparlar. Bir gün annemler yemeğe cagirdi ve eşimle yolda giderken aramızda bir muhabbet geçti ve kuzenimin eşinden bahsettim ve bana onu nasıl gördün diyerek yolda yumruk attı bana gözüm morardi ve ben o an hamileymisim meğer. Neyse eve gittik ve evde hep kavga gürültü sonra o akşam annemlere yemeğe gittik ve kaynanam yine anlattirmadi ve sustu. Ve en sonunda ben en sonunda dayanamadım başka bir tartışmada babamlara anlattim. Karnıma vurmuştu çünkü dayanamadım . Yine kavga ettik 5 gün önce ve her tartışmamiz aptalca saçma nedenlerden ve bu kez babamlarin evindeyim ne yapicam bilmiyorum bu aksam konuşmaya gelicek. Ailem arkamda fakat değişir diye umutları var fakat ben nefret ediyorum ondan artık bana yardımcı olun bu aksam nasıl tepki vermeliyim. Karşımdaki insanın hasta olduğunu düşünüyorum tedavi olmadan donmucegimi söyledim ve doktora gideceğini söyledi sizce inanmalimiyim

Hangi konuda? Biraz daha detaylı anlatırsan yardımcı olabiliriz
Merhaba; ben 4 aylık evliyim ve 10 aylık bir nisanlilik donemim oldu. Eşim ile iki kez görüştükten sonra aileler ile tanıştık. Çünkü daha önceden yaşadığım 5 yıllık boşa giden bir ilişkim olmuştu ve bu kez boşa zaman harcamak istemedim. Nisanliligimin bastaki zamanları çok güzeldi ve bana çok fazla ilgi alaka gösterdi fakat sonradan nisanlim çok değişti ve beni çok fazla değiştirdi. Kapalilik anlamında kimse ile görüşmemi enistelerime bile hal hatır sormami istedi neyseki kavgalarimiz başladı ve bana şiddet uygulamaya başladı. Ondan çok ayrılmak istedim ve hep Özür diledi kendini affettirdi çünkü başta çok ilgi gösterdi ve ben değişeceğini düşündüm. Hep annesine anlattim ayrılmak istiyorum vs diye ama düzelir yapma etme anlatma kizim dedi ve ben susmak zorunda kaldım. Nisan atmak zor geldi ailemi zor durumda bırakmak istemedim bizim akrabalarimiz çok büyütüp hep dedikodu yaparlar. Bir gün annemler yemeğe cagirdi ve eşimle yolda giderken aramızda bir muhabbet geçti ve kuzenimin eşinden bahsettim ve bana onu nasıl gördün diyerek yolda yumruk attı bana gözüm morardi ve ben o an hamileymisim meğer. Neyse eve gittik ve evde hep kavga gürültü sonra o akşam annemlere yemeğe gittik ve kaynanam yine anlattirmadi ve sustu. Ve en sonunda ben en sonunda dayanamadım başka bir tartışmada babamlara anlattim. Karnıma vurmuştu çünkü dayanamadım . Yine kavga ettik 5 gün önce ve her tartışmamiz aptalca saçma nedenlerden ve bu kez babamlarin evindeyim ne yapicam bilmiyorum bu aksam konuşmaya gelicek. Ailem arkamda fakat değişir diye umutları var fakat ben nefret ediyorum ondan artık bana yardımcı olun bu aksam nasıl tepki vermeliyim. Karşımdaki insanın hasta olduğunu düşünüyorum tedavi olmadan donmucegimi söyledim ve doktora gideceğini söyledi sizce inanmalimiyim

UUUUUUuuuu inanamıyorum yumruk falan gerrcekten hastaymış...kliniğe yatmayı kabul ederse bitirme yoksa onun dısında hayatta düzelmez yine vurur yine vurur..

Valla benim çevremde (denk gelmiş olabilir) boşanma noktasından dönüp barışan çiftler hemen çocuk yaptı sonra durumları eskisindende beter oldu.şimdide çocuk var diye boşanamıyolar.hep derim ; gerçekten boşancağınıza emin olmadan bu işlere girmeyin..

Alkolü evlenince bırakırım demiş ya, külliyen yalan. bırakacak adam şimdi bırakır. Eşimde evlenince sigarayı bırakacaktı guya. hala bırakacak. Sigarayı bie bırakmıyorlar, nerde kaldı alkol. Diğer konunu da okudum. Bence babanı dinle. Daha evlenmeden bu derece cozutmuş adam düzelir mi ya? Bundan bı mok olmaz. Ailen ne diyorsa onları dinle. Pişman olacağin şeyler yapma.

daha 21 yaşındasın beraberde yaşamıyormuşsunuz kendine yazık etme nişan atmak gibi bişey seninki.benden 3 yaş küçük kuzenim ailesine rest çekip evlendi.sonuç kv nin nefreti ezmesi kocasının arada bir içip nolacak demesi her sefernde bi kaç tokat 5 ay sonra boşandı.onu engelleyemedim seviyorum içmeyecek ailesi ile yakın olmayacağız diyerek evlendi.

Beste onceki konunu da biliyorum hatta biri demisti sen bosanamazsin bak nickin bile beste emre diye. O kdr seye ragmen bosanmayi istemiyorsun ne diyeyim ki

UUUUUUuuuu inanamıyorum yumruk falan gerrcekten hastaymış...kliniğe yatmayı kabul ederse bitirme yoksa onun dısında hayatta düzelmez yine vurur yine vurur..
Bende öyle düşünüyorum onun dışında degisebilcegine hiç inanmıyorum hakkımda hayırlısı artık.

Nikah oldu düğün daha olmadı aynı evde yaşamıyoruz.

Sanki nisanliniz tam olarak durumu idrak edemedi. Sizde duygusal olarak gidis gelisler yasiyorsunuz. Ciddi olarak tekrar bi düşünün karsilikli olarak.
Vereceginiz son karar güzel bir hayat icin baslangic olsun ins

Back
X