Aranızda Boşanma aşamasından dönenler var mı?

ailesi sorun kendisi sorun sorunsuz bi evlilik yap icinizdeki sesi dinleyin duzeleceginede inanmiyorsunuz bence geri adim atmayin sevgi herseyi cozumlemiyor iste cozumleseydi zaten gercekten sevgi olurdu.

benim yapamadığımı yapmışsın gerçekten onca acıdan sonra eviniz falan gitmiş tekrar bişeyleri ders alıp devam edilmedi mi ?şuan o durumdayımda

mahkemeye vermeden ıkımızde 1 ay kadar ayrı kaldık o dönem
hiö iletişimimiz olmadı
acele ıle esyaları aldım annemlerın yazlıga tıktım cıktım o evden
o almadı esyalarını
1 ay gbi bir süre snr o iletişim kurmaya calıstı benımle
zaten ben cok acı cekıyordum ölsem daha ıyı falan dıyordum
üzüntüden 10 kilo verdım
snr barıstık biz görüşmelerımız basladı, mahkemeden davayı gerı cektık ben o eve gerı dondum
dönünce Allahım ıyıkı bosanmamısız derdım ıcımden
kısa süreliğine hersey ıyıydı ama o sacma davranıslarından vazgecemedı, ben d ebu duruma sessiz kalmayı beceremedım
ve 3 sene snr ipler koptu
4 sene evlilik arkasından tek celsese 5 dakıkada boşandık
ve ben bu sefer hiç acı cekmedım
düzelmeler gecıcı oldu anlayacagın
denenmişin denemesi olmuyor bence

Alkol nereye girerse orda bereket huzur olmuyor. Kesinlikle olmuyor. Birseylerin duzelecegini nedense sanmiyorum... belki cevreden gorduklerimizden dolayi boyle hissediyorum..

mahkemeye vermeden ıkımızde 1 ay kadar ayrı kaldık o dönem
hiö iletişimimiz olmadı
acele ıle esyaları aldım annemlerın yazlıga tıktım cıktım o evden
o almadı esyalarını
1 ay gbi bir süre snr o iletişim kurmaya calıstı benımle
zaten ben cok acı cekıyordum ölsem daha ıyı falan dıyordum
üzüntüden 10 kilo verdım
snr barıstık biz görüşmelerımız basladı, mahkemeden davayı gerı cektık ben o eve gerı dondum
dönünce Allahım ıyıkı bosanmamısız derdım ıcımden
kısa süreliğine hersey ıyıydı ama o sacma davranıslarından vazgecemedı, ben d ebu duruma sessiz kalmayı beceremedım
ve 3 sene snr ipler koptu
4 sene evlilik arkasından tek celsese 5 dakıkada boşandık
ve ben bu sefer hiç acı cekmedım
düzelmeler gecıcı oldu anlayacagın
denenmişin denemesi olmuyor bence
yani daha mahkemem olmadı ama ailemde diyor düzelmez diye.daha önce çok denedik hatta evlenmeden öncedende hatalarını görmüş konuşmuştum düzelcem diyip evlendik göze aldım ama ben başta yapmışım yanlışı bile bile yakmışım kendimi.bende sessiz kalamıyorum haksızlığa yanlışa ve ne olursa olsun yalana.ama yinede çok şans verdim.bir yıl sonra bitti işte evlilik.bazen kendimden nefret ediyorum dönsem mi acaba hala diyorum ama göre göre yine yanmak..

iy
yani daha mahkemem olmadı ama ailemde diyor düzelmez diye.daha önce çok denedik hatta evlenmeden öncedende hatalarını görmüş konuşmuştum düzelcem diyip evlendik göze aldım ama ben başta yapmışım yanlışı bile bile yakmışım kendimi.bende sessiz kalamıyorum haksızlığa yanlışa ve ne olursa olsun yalana.ama yinede çok şans verdim.bir yıl sonra bitti işte evlilik.bazen kendimden nefret ediyorum dönsem mi acaba hala diyorum ama göre göre yine yanmak..
donde gor dunyanin kac bucak oldugunu arkadasim.

Bitmiş sanırım sizin komple
Karsı tarafa da istiyor mu
Bence dönmeyin ve artık önünüze bakın
Benim ailem de cok dedi olmaz artık ece diye ama dinlemedim ben
Bosanırken de neden engel olmadınız ne olursa olsun yeniden barısmaya engel olacaktınız dedim :)))
Hayatına bak bence artık yasın kac

Bitmiş sanırım sizin komple
Karsı tarafa da istiyor mu
Bence dönmeyin ve artık önünüze bakın
Benim ailem de cok dedi olmaz artık ece diye ama dinlemedim ben
Bosanırken de neden engel olmadınız ne olursa olsun yeniden barısmaya engel olacaktınız dedim :)))
Hayatına bak bence artık yasın kac
:)) bende babamlara diyorum sakın beni dinlemeyin diye..karşı taraftada ses yok zaten.ev falan kalamdı ortada yalnızca mahkeme gününü bekliyoruz.29 yaşındayım.ses yok ama gitsem bırakmazlar çok eminim.

Bide yanlis anlama da B BestEmre sizinki tam anlamiyla da evlilik degil dolayısıyla tam anlamiyla boşanma da olmuyo... Belkide sureci uzattiginiz icin bu duruma geldiniz....
Aynen öyle canım süreç uzadı. Düğün uzadı tartışma oldu uzadı. Tek neden annesinin sürekli dediği ara verin zamana bırakın o bu şu. Diye oglunu etkilemesi

:)) bende babamlara diyorum sakın beni dinlemeyin diye..karşı taraftada ses yok zaten.ev falan kalamdı ortada yalnızca mahkeme gününü bekliyoruz.29 yaşındayım.ses yok ama gitsem bırakmazlar çok eminim.
ne kadar evli kaldın peki
bak karsıdan da ses yokmus demekı onlar da istıyorlardı ayrılıgı
bundan snr güçlü ol ve önüne bak
ailen de yanında sana destekmıs
olmayan bırseyı zorlamanın alemı yok bence ama yıne de sen bılırsın tabııki

Farkında mısın 2 lafından biri ailesinin payı büyük,mal mı peki adam kendisi birsey düşünemiyo mu, kendisi çok düzgün aile mi kötü

E dediğini yap madem,telefon net ne varsa atın kenara baş başa başka bir ilde yaşayın bakalım sorun cidden ailesi mi yoksa senin inanmak istediğin mi bu
Farkındayım. Ailesi olumsuz hele annesi.. Normal şekilde tabiki etkilenmemesi lazım. Ama psikolojisinin şuan normal olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden adım atıyor. Şans istiyor. Ben hayır deyince geri çekiliyor. Ailesinin söylediklerinden etkikenmeue devam ediyor. Daha önce böyle olmadıgı içn söylüyorum. önceden farkına varır ve annesini uyarırdı

Bende üzüntüden 7 kilo verdim. Aşkımdan ölüp geberir gibi bir halim yok. Sadece şokunu etkisindeyim. İnsan şaşırıyor nasıl böyle olduk diye. Ve sevgi bana göre de her şey demek değil. Saygı olmadıktan sonra sevgi tek başına bşylere yetmiyor

sana doyunca yine başa döner ..hep cicim ayları olmıcak ..
Daha cicim aylarını bile göremeden bitti ilginç olanda o.
Hayırlısı böyle Demek daha iyi...
Güven saygı Vs. Olmadıktan snra sevgi yetmez.
Ayrıca bir insan değişir kötü davranışlarını bırakır bu imkansız değildir ama çok zor bşydir. Karakterin oturması ve istek çaba lazım o da olsaydı zaten bu duruma gelmezdik.

bende 5 kilo verdim boşverr güzelleşiyoruz..bide kader denen bişey var ..soruların hep cevapsız kalıcak zaten inanamıcaksın öyle oluyor yani..

Terapiden sonra kendisi düzelir durumlar çünkü yaptıgı saçmalıkların çogu psikolojisinin bozulmasından dolayı.
Ama ailesinin çok büyük etkisi var. Özellikle annesinin. Önceden annesi hep saçmalardı eşimde uyarırdı. Sonradan kadın değişti eşim varken iyi yokken kötü.

Kısacası mantık olarak zor geliyor.
Sevgi dersek ondada bendede var.
O bir adım atamıyor çünkü ailesi çok baskı yapıyor ve psikolojisi bozuldu.
Ben bir adım atamıyorum ya yine sorun olursa dşye ayrıca çevredeki herkes duydu o baskıyı hissediyorum. Evet dersem ilerde yine sorun olursa diye
Başkalarının etkisinde kalıp senden bosaniyor yada bu etkiyle barışma adımı atamiyorsa, sizi de bu kadar yipratmis bir adam, bence bırakın bitsin.

Daha cicim aylarını bile göremeden bitti ilginç olanda o.
Hayırlısı böyle Demek daha iyi...
Güven saygı Vs. Olmadıktan snra sevgi yetmez.
Ayrıca bir insan değişir kötü davranışlarını bırakır bu imkansız değildir ama çok zor bşydir. Karakterin oturması ve istek çaba lazım o da olsaydı zaten bu duruma gelmezdik.
bendee aynıı senin gibi düşünüyorum gel gitler yaşıyorum çok normal ..ama al gör biz aynı evdeydik de noldu..daha çok acı cekerdin..sen nişan attın gibi bişey oldu..inşallah bir an önce düzelirsin sende.

Back
X