- 26 Ağustos 2015
- 45
- 7
- 1
- 37
- Konu Sahibi Sevilay_Erturkk
-
önümüz kurban bayramı. Aranızda kurban kesebilen veya kesime yardım edebilen var mı? veya zorunlu durumda olsanız bir büyükbaş dahil kesim yapabilir misiniz? Benim bir arkadaşım var adı Açelya. Her yıl kendi kurbanını kendi keser. Kurbanlık koç tabii.
Sadece merak , yani kaç tane kızda böyle cesaret var diye bilmek istedim. Ama yokmuş galibaDiyelim ki yüz binlerce üyesi olan kk da kurban kesimi yapabilen veya yapan arkadaşlarımız mevcut. Bunun size nasıl bir faydası olacak ?
Tarif edecek ve biz de kendimiz mi keseceğiz kurbanı ?
Salça , konserve , yemek , kek tarifi değil ki bu , anlatımla ilerleyelim. Ortada bir can var , canlı var. Bu yüzden işinin ehli insanlarca yapılıyor kurban kesimi.
gerçekten mi? hiç kestiniz mi?Getir bakem yegenim kesivereyim
Tabi hobim bugerçekten mi? hiç kestiniz mi?
Sadece merak , yani kaç tane kızda böyle cesaret var diye bilmek istedim. Ama yokmuş galiba
Ya mesela zorunlu durumlarda diyelim. bir hayvan ölecekse murdar olmasın , et boşa gitmesin diye kesmek doğru bir şey olurdu diye düşünüyorumNiye keselim ki?
dini aciklama yapmanız tabii ki güzel ama forumda din konusu yasak hanımefendiDinimizde kadının kesmesi için belli şartların oluşması gerek eğer onlar oluştmadıysa kesemez ya da kestiği yenmez diye biliyorum
Not : lütfen burdan kadın erkek eşitliğine üstünlüğüne vs varan polemik çıkmasın ben dinen durum budur açıklamasını yaptım
Nedir senin amacın ya? Zaten kurban ve kadın diye bir konun var.
Kasap olmak istiyorsun git araştır. Yok polemik peşindeysen, kadın imam olamaz mı? Kocanın arkasından mı yürüyorsun gibi konularla gel, daha iyi prim yaparsın.[/
tamam cesaretli kadın yokmuş. Entryi kapatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?