Aranızda dış gebelik ve kimyasal geçirenler bilgi verebilir mi ?

Kesenin etrafindaki kanama alani galiba. Bende igne vurundum progestan. Senin bu aralar cok cok dikkat etmen lazim. Tehlike gecene kdar

Kan görünüyor dddi ama hiç kanamam olmadı çok şükür sadece ultrasonda kan görüyorum dddi. Bebeği de gördüm kalp atışını da hepsi normaldi
İyi çok şükür dikkat edince zararı olmayan bi şey demek ki canım benm Rabbim şifa versin korkulcak bi şey yok bence burda da arastırıp bakma bi şeylere bozma moralini

Sanırım kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak yorum yapmalıyım:) canım kimyasalda değerin çok fazla yükselmeden Bebek gidiyor. Yani adetin bir kaç gün gecikmiş gibi oluyor. Kese zaten oluşmuyor. Doktor bana aceleci davranmasan test yapma konusunda adet olduğunu zannedecektin demişti:) dış gebelik de en büyük kabusumdu burada okuduktan sonra. Ama dış gebelikte rahim içinde kese görülmez canım. Sen de demişsin tüpe filan yerleşiyor. Rahat ol önce kese görünür bir hafta sonra Bebek bir kaç hafta sonra kalp atışıinşallah ben de burada okuduklarım yüzünden çoook evhamlı bir hamileyim malesef

Kalp atışını dün duydum ben içim rahatladı biraz çok korkuyordum bu dış gebelik ve kimyasaldan allah kimsenin başına vermesin verene de bir daha yaşatmasın inşallah.

Merhaba. Ben de martta dusuk yaptım. Öğrendikten 5 gün sonra düşük oldu herhalde kimyasal gebelik ti. Degerim zaten çok dusuktu.
Bu ay hamile olduğumu öğrendim. elhamdülillah.

Sanırım dis gebelikte çok aşırı bir ağrı oluyormuş Allah kimseye yasatmasin.

Ve benimde eltimin çok sancısı vardı doktor kanama içten başlamış dusuk olabilir dedi. Sonra başka doktora gitti dusuk değil. Sadece bebek tutunmakta zorlanmis dedi iki gün hastanede yattı. Kanı durdular. Çok şükür iyi şuan da.

Senin anlattığım şey nedir? Kadin 9 aylık hamile olana kadar fark etmemişler mi dış gebelik olduğunu bu imkansız gibi birşey olmalı. Çünkü dış gebelikte bebek buyudukce çok ağrı oluyormuş illa doktora gitmiştir. Yine de Allah yardım etsin insallah ..
Bence sende özele git.

Bu arada Allah a inaniyorsan hicbirseyden korkma çünkü hakkimizda hayırlı olanı istiyoruz biz. Ne olursa olsun çok şükür diyeceğiz çünkü Allah tan hayırlı olanı istedik ve hayırlısı buymus.

2 aylık olana kadar gitmemiş sancıyla hastaneye gittiğinde dış gebelik olduğu anlaşılmış ve tüpü de patlamış

Nasıl yani tanıdığınızın 9. aya kadar anlaşılmadı da mı doğum sancısı zannetti.
Dış gebelik rahimde olmuyor tüplerde oluyor bildiğim kadarıyla boş gebelikte kese oluyor bebek olmuyor kimyasal içinse bazı kadınlar fark etmezmiş bile ben bir kere yaşadım kanda çıktı sonra adet oldum senin hiçbiri değil bence içini ferah tut

Test yapmış, hamile olduğunu anlayınca doktora gitme gereği duymamış 2 aylık olunca sancısı başlamış doktora gitmiş geç kalmış patlamış yetiştirmemişler. Tüp de patlamış dışcgebelşk de patlamış. Ameliyat oldu hastanede yatıyor. Yani doktor kontrolüne gitmemiş hiç

Anladım şimdi canım. Evet iç kanamaya bile sebep olur diyorlar dış gebelik için. Ama senin kesen görünmüş zaten rahimde görünmese doktor söylerdi.

Anladım şimdi canım. Evet iç kanamaya bile sebep olur diyorlar dış gebelik için. Ama senin kesen görünmüş zaten rahimde görünmese doktor söylerdi.
Allah'a şükür canımm allah isteyen herkese nasip etsin korktuğuna uğratmasın

Amin sat a gore kac haftalıkken kalp atışı duyuldu

Ben daha once dis gebelik gecirdim ilk gebelim di adetim bir kac gun gecmisdi lekem olmusdu adet olmayinca saglik ocaginda kan vermisdim 200 kusurlerde cikmisdi sonuc kadin doguma gittim o erken dedi kese gorunmesi icin dedi bide orda kan verdim ozaman da gene 200 kusur cikmisdi cok yukselmemisdi doktor bana degerin dusuk iki gun sonra gel gene bakilim dedi iki gun sonrada 300 kusurlerde cikmisdi iki gunde iki kati artmali dedi doktor bir iki gun sonra tekrar verdim gene az artti doktor bu sefer alttan muane etti kese yok dedi baskadaha detayli bi ultrasyona gonderdi oda kese yok dis gebelik dedi sonra alttan ameliyatla kurtaj edip aldilar bir kac gun sonra tekrar kan ver dedi kan degeri azala azala sifirladi biraz uzun oldu ama boyle oldu

Cok gecmis olsun Allah saglikli gebelikler nasip etsin

canım ben ilk gebeliğimde yaşadım ne yazıkki 6 haftalık hamile oldugumu ögrendim ve bi hafta içerisinde çok agrılıbisüreç yaşadım beta düzensizoluyor birgün çıkıyorsa 2 gün sonra mutlaka düşüyordu en sonunda kanamam geld ve kaçınılomaz son zaten henüzkesem görülmemişti. hastaneye yatıp iğne tedavisi gördüm ve 10 güniçinde bebeğimoluşmadan kaybettim.cok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın.şu anda iyiym 2 sene sonunda bebişimi bekliyorum

Saolcanim tesekkur ederim dis gebelikden sonra normal gebeligim oldu sukur simdi oglum 4 yasina girecek az kaldi ikincide yolda
Ooo daha da güzel canim allah saglikli doğumlar nasip etsin o zaman bende ekimde öğrendim ekimin sonu kasim başı bitti kendiliğinden gitti kimyasala daha yakin gibiyim ama doktor dis gebelik dedi

Ooo daha da güzel canim allah saglikli doğumlar nasip etsin o zaman bende ekimde öğrendim ekimin sonu kasim başı bitti kendiliğinden gitti kimyasala daha yakin gibiyim ama doktor dis gebelik dedi
Hakkinda hayirlisi olsun canim gene olur insaaallah uzulme bu gebe kalabiliceginin gostergesi illaki insan uzuluyo ama vardir bundada bi hayir diye dusun insaallah en kisa zaman da normal gebelikde yasarsin ve bebegini kucagina alirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…