Aranızda dış gebelik ve kimyasal geçirenler bilgi verebilir mi ?

Keseyi gördüysen kimyasal değildir artık ben 3 defa kimyasal düşük geçirdim hepside keseyi görmeden düşüyordu sen bikere rahat ol

Kızlar bende geçen sene bu zamanlar yaşadım kimyasal gebeliği. normal adetim bittikten bir hafta sonra kahverengi akıntı gelmeye başladı, bir-iki gün önemsemedim ama artmaya başlayınca idrarla gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı tabi hiç aklıma olumsuz olacağı gelmedi bu durumun. Eşim ve ben o gece heyecandan uyuyamadık, sabah doktora gittiğimizde kan değerlerim düşük çıktı, tabi ne bebek ne de kese görünmedi. Sonra ben onlara inanmadım başka doktora gittik o da kan tahlili yaptı bu arada iki gün daha geçti, ilk kanımla ikinci kanım arasında bayağı düşüş vardı, doktor dış gebelikten şüphelendi önce, sonra kimyasal olduğu anlaşıldı ve kendi kendine düştü bebeğim(kanamam arttı ve ağrım oldu). Üstünden tam 1 yıl geçti, çok istiyorum anne olmak ama hala olmadı. Kusura bakmayın kimyasal gebelik başlığını görünce dayanamadım paylaşmak istedim. Rabbim herkese nasip etsin sağlıklı evlatlar

Teşekkür ederim bilgilerin için canımm inşallah tez zamanda bir bebek sahibi olursun Sende.

ben nisan ayın da KİMYASAL GEBELİK yaşadım o da şöyle oluyor, beta hcg de sonuç pozitif çıkıyor fakat değerler küçük 400-300-500 o civarlar da normal bir gebelikte bu oran 1500-3000 bini bulması gerekiyor alttan muayene edince doktor keseyi göremedi daha sonra kanama oldu hastaneye gittim benden canlı canlı uyuşturma bile yapmadan orama burama canlı canlı kalan parçayı aldılar.çok şükür patoloji de sıkıntı çıkmadı

benimki kendi düşmüştü canım. Bari uğuştursalarmış, canın yanmadı mı?

benimki kendi düşmüştü canım. Bari uğuştursalarmış, canın yanmadı mı?
kanama oldu ama ne bileyim parça kalmış dediler aldılar tabi acıdı o çatal da 10 dk falan sürdü ama canımdan can gitti yeter yeter diye ağladım canlı canlı deştiler resmen o aletlerle aklıma geldikçe uykularım kaçıyor

Ayyy bu doktorlar ne acımasız ya, can bu can. Kendi yatsın oraya da bi de biz yapalım ona tövbe ya. Sinirim bozuldu, geçmiş olsun canım bu arada. Hatırlattığım içinse kusura bakma, özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…