- 23 Ağustos 2012
- 51.906
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.796
- 898
Ozaman tabiki sorma ve icinde ask beslemeyi birak bence bu tur seyler ask hayatindaki bosluklardan sevme isteginden kaynaklaniyorevet ama ben ona olan ilgi bellie ettim(açık açık söylemedim ama belli ettim)o ise bnden hoşalnmadığını belli etti.Cevabını bildiğim bir soruyu sormaktan korkuyorum açıkcası...
Söylediklerinize hak veriyorum şu an düştüğüm dıurum çok alçak ve ezik fakat duygularıma engel olamıyorum.Dünyadaki tek erkek mi demişsiniz, hayır tek erkek değil ama bu kadar derin duygular beslediğim tek erkek.Benim istediğim herhangi biriyle bir ilişki yaşamak olsaydı çok kolay vazgeçebilirdim fakat durum farklı.Biseyin önü neyse sonu da odur. Adam da sana karsi birseyler hissediyor olsa, zaten aranizda biseyler olurdu. Ama olmamis. Sizi gorunce yolunu degistirmis, ki bu cok onur kirici. Siz neden hala ondan bisey bekliyorsunuz caresizce. Sizi bu kadar aciz eden ne? Dunyadaki tek erkek mi? Kara sevdaya mi tutuldunuz? Onu dusuneceginize biraz da gururunuzu dusunun. Sizi istemeyeni sizinde istemiyor olmaniz lazimdi. O size gelse bile.
işte sorunda bu ya bana o fırsatı bile vermedi...Beni tanımak bile istemedi belkideYani sekerim adam seni tanimiyor sonucta, belki tanisa hoslanacak.
Sen bir seyler yapmalisin, durumu degistirecek bir sey yapmadigin surece durum degismez.
Bence once dostca yaklas, dostca vakit gecirin. Sanali falan birak bence. biraz arkadaslik yapin. Sonra hoslanirsa hoslanir
Ozaman tabiki sorma ve icinde ask beslemeyi birak bence bu tur seyler ask hayatindaki bosluklardan sevme isteginden kaynaklaniyor
işte sorunda bu ya bana o fırsatı bile vermedi...Beni tanımak bile istemedi belkide
ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :) iyi geceler :)Hım ö
. Peki o zamn sizde önünüzdeki seçeneklere yolunuza bakın .boşver
Rica ederim tatlım.sevene canımız feda sevmeyene elvedailgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :) iyi geceler :)
aslına bakarsanız tam bu nedenle açtım bu konuyu.Çünkü hiç bir umudum kalmadı.Haklısınız farklı hayatları yaşıyoruz.İlgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :)Simdi burda evet sonradan olumlu yanit aldim diyen olsa ona umut baglayacaksin. Burda kimseyle ayni kaderi yasamiyorsun sonucta. Zamana birak ama ilginide belli etme derim bu saatten sonra.
Yani sekerim adam seni tanimiyor sonucta, belki tanisa hoslanacak.
Sen bir seyler yapmalisin, durumu degistirecek bir sey yapmadigin surece durum degismez.
Bence once dostca yaklas, dostca vakit gecirin. Sanali falan birak bence. biraz arkadaslik yapin. Sonra hoslanirsa hoslanir
farkındayım aslından vazgeçmeliyim ama olmuyor yapamıyorum.İlgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :)Üzülme ama olmaz o iş.
Olursa da aşık olduğu birinden kazık yediginde, yaralarını sarmak için senin duygularını somurmek isterse olur. Iyilesince gider.
ya da kimseden yüz bulamaz tamah eder.
Gözünde büyütme, defet kalbinden.
beni gülümseten yorumunuz için teşekkür ederim :) ayrılmalıyım sanırım ama şu an oluru yok gibi.Naıl başarıcam unutmayıYillar once lisedeyken birinden hoslanip beklemistim. Aylarca baktim. Sonra cocuk kuzenime asik oldu :/ yani olacagi varsa olur yoksa olmaz. Simdiyse 5 yil olacak sevgilimle. Yani mutluluk illa onla degil ilerde sizi bekleyen aşkinizi cok bekletmeyin ve bu limandan ayrilin
beni gülümseten yorumunuz için teşekkür ederim :) ayrılmalıyım sanırım ama şu an oluru yok gibi.Naıl başarıcam unutmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?