Aranızda duygularına ilk karşılık alamayıp sonra karşılık bulabilen varmı??

Yani sekerim adam seni tanimiyor sonucta, belki tanisa hoslanacak.

Sen bir seyler yapmalisin, durumu degistirecek bir sey yapmadigin surece durum degismez.

Bence once dostca yaklas, dostca vakit gecirin. Sanali falan birak bence. biraz arkadaslik yapin. Sonra hoslanirsa hoslanir

evet ama ben ona olan ilgi bellie ettim(açık açık söylemedim ama belli ettim)o ise bnden hoşalnmadığını belli etti.Cevabını bildiğim bir soruyu sormaktan korkuyorum açıkcası...
Ozaman tabiki sorma ve icinde ask beslemeyi birak bence bu tur seyler ask hayatindaki bosluklardan sevme isteginden kaynaklaniyor

Söylediklerinize hak veriyorum şu an düştüğüm dıurum çok alçak ve ezik fakat duygularıma engel olamıyorum.Dünyadaki tek erkek mi demişsiniz, hayır tek erkek değil ama bu kadar derin duygular beslediğim tek erkek.Benim istediğim herhangi biriyle bir ilişki yaşamak olsaydı çok kolay vazgeçebilirdim fakat durum farklı.

işte sorunda bu ya bana o fırsatı bile vermedi...Beni tanımak bile istemedi belkide

Üzülme ama olmaz o iş.
Olursa da aşık olduğu birinden kazık yediginde, yaralarını sarmak için senin duygularını somurmek isterse olur. Iyilesince gider.
ya da kimseden yüz bulamaz tamah eder.
Gözünde büyütme, defet kalbinden.

işte sorunda bu ya bana o fırsatı bile vermedi...Beni tanımak bile istemedi belkide

Ama kuzum bu isi niyet belli etmeden yapacaktin. Simdi herif niyetini anlamis, tillah olmaz diyerek kestirip atmis.

Baska yol bulman gerek, adamin arkadaslarini taniyor musun, biliyor musun ? Arkadas oldugu bir kiz varsa mesela kzila arkadaslik et, eninde sonunda ayni ortama girersiniz.

Sabirli olman, ugrasman, her gun biraz biraz ilerlemen gerekiyor, oyle diyeyim. Sabirli ol.

Simdi burda evet sonradan olumlu yanit aldim diyen olsa ona umut baglayacaksin. Burda kimseyle ayni kaderi yasamiyorsun sonucta. Zamana birak ama ilginide belli etme derim bu saatten sonra.
aslına bakarsanız tam bu nedenle açtım bu konuyu.Çünkü hiç bir umudum kalmadı.Haklısınız farklı hayatları yaşıyoruz.İlgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :)

Çok şey yaptım aslında ama hep olumsuz sonuç aldım.Onun arkadaşlarıda farkında ona olan ilgimin hatta eski sevgilisi dahi farkında ve arkadaşlarının ezski sevgilisiyle arkadaş ilişkileri olduğu için arkadaşlar pek sevmiyorlar beni...

farkındayım aslından vazgeçmeliyim ama olmuyor yapamıyorum.İlgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :)

Yillar once lisedeyken birinden hoslanip beklemistim. Aylarca baktim. Sonra cocuk kuzenime asik oldu :/ yani olacagi varsa olur yoksa olmaz. Simdiyse 5 yil olacak sevgilimle. Yani mutluluk illa onla degil ilerde sizi bekleyen aşkinizi cok bekletmeyin ve bu limandan ayrilin

beni gülümseten yorumunuz için teşekkür ederim :) ayrılmalıyım sanırım ama şu an oluru yok gibi.Naıl başarıcam unutmayı

beni gülümseten yorumunuz için teşekkür ederim :) ayrılmalıyım sanırım ama şu an oluru yok gibi.Naıl başarıcam unutmayı

İş degistirme imkaniniz varsa kisa surer. Yoksa da işte onu daha az gorebileceginniz bir pozisyon yada masa degisikligi. Sosyal medyada takibi birakin. Bunlar baslica. Birde bos vakit tatil oldukca evde degil disarda takilin. Arkadaslarinizla

Birde ben onu unutmamistim 7 ay daha uzuldum daha onu unutamamisken benimkiyle ilk goruste asik oldum. Oda oyle soyluyor. Ve ertesi gunu okula gittigimde o unutamadig cocuk onumden gecse farketmezdm aklima bile gelmedi ve liseden uni ye simdiye dek suruyor iliskimiz

Ben yasamadim cevremden duydum. Hatta yakin bir arkadasim kendisine asik olan 2 sene pesinden kosan kiza sonunda fena derecede asik olmustu. Evlilik bile teklif etmisti kiz ayrilmisti seni sevmedigimi anladim diyerek. Senin durumun buna es degil tabi. Her iliski kendi bacagindan asiliyor

sizin ona gönderdiginiz sinyalleri o anlamis... ama onunkileri siz algilayamiyorsunuz...
kirici inan ki olmak istemiyorum, o seninle sirf umuda kapilmayasin diye ayni yerde yürümüyor... ilgisi olan insan belli eder, seni gördügü yerde gülümser, senle vakit geçirmek için bahaneler arar... konusmak için bahaneler arar..
birak zorlama artik, geri çekil.. baska seye ver dikkatini.. baska seylere odaklan..
bir zamanla okuldayken sinif arkadasimdan hoslaniyordum bende... çocukluk iste derin duygular besliyordum.. hatta o yillar özcan denizin derin duygular diye bi sarkisi vardi..; delisiydim
o çocukla iki yil ayni sinifta okuduk... sonra ayni okulda baska siniflarda devam ettik egitimimize... sonuç kendi kendime sevdim..
daha sonra bir baskasini sevdigimi farkedince, onun çocukca hisler oldugunu anladim hatta senin bu basligini gôrene kadar o çocukca hislerimi unutmustum bile
sonraki esas sevdigim daha mi farkliydi? hayir!... yillarca seviyor ayagina yatip sonra yapamiyorum dedi yüzûme 8 yil oldu daha onun sancisini çekiyorum! bu da benim kaderim sanki.. ne sevdigim sevdi beni nede beni sevenleri sevebildim..
hadi ben yapamiyorum beceremiyorum unutmayi falan... elindeyse kizim degistir bu kafayi... vazgeç... olacagi varsa olur zaten ama sen vazgeçtikten sonra.. bekleyerek olmuyor çünkü

sorunu cevaplıyorum
ilk aşkım vardı lise de ama öyle böyle bir aşk değil önümden geçtiğinde kalbim çıkacak gibi oluyordu tam üç yıl resmen kullandı beni borç isterdi sınıfta kahve isterdi gider alırdım ona ay ne saftım yaa sonra üç yılın sonunda ben anladım birşeyleri Allah'ım çok şükür sürekli başka kızlarla çıkıyordu olmayacak dedim umudu kestim aradan 1,5 yıl geçmeden bana aşık olduğunu söyledi taşınmıştık yaşadığım şehre gelmeyi istediğini söyledi o da olmadı kaçırmayı teklif etti o da olmadı evlenme teklifi etti ama onu da kabul etmedim sonuç itibariyle imkansız değil olabiliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…