- 8 Aralık 2014
- 154
- 53
- 123
Kaçırma derken mücadele et demek istedim.elbette var sonradan karşılık bulan .temiz biri dedim çünkü senin ona hislerini bilipte bu durumu kullanmams...yaşınz kac?hayır şu an kimseyle ilişkisi yok.Neden onun hakkında bu kadar olumlu düşündünüz ? Ynlış anlamyın merakımdan soruyorum yoksa yorumunuz hoşuma gitti aslında :)Ve de ben değil o kaçıyor 1 yılı geçti...
Evlı misiniz o kişi ile?sorunu cevaplıyorum
ilk aşkım vardı lise de ama öyle böyle bir aşk değil önümden geçtiğinde kalbim çıkacak gibi oluyordu tam üç yıl resmen kullandı beni borç isterdi sınıfta kahve isterdi gider alırdım onaay ne saftım yaa sonra üç yılın sonunda ben anladım birşeyleri Allah'ım çok şükür sürekli başka kızlarla çıkıyordu olmayacak dedim umudu kestim aradan 1,5 yıl geçmeden bana aşık olduğunu söyledi taşınmıştık yaşadığım şehre gelmeyi istediğini söyledi o da olmadı kaçırmayı teklif etti o da olmadı evlenme teklifi etti ama onu da kabul etmedim sonuç itibariyle imkansız değil olabiliyor :)
o kişiyle evlenseydim çekmediğim dert çile kalmazdı heraldeEvlı misiniz o kişi ile?
İş degistirme imkaniniz varsa kisa surer. Yoksa da işte onu daha az gorebileceginniz bir pozisyon yada masa degisikligi. Sosyal medyada takibi birakin. Bunlar baslica. Birde bos vakit tatil oldukca evde degil disarda takilin. Arkadaslarinizla
ne mutlu size :) Mutluluğunuz daim olur inşAllah darısı başıma diyeyim :)Birde ben onu unutmamistim 7 ay daha uzuldum daha onu unutamamisken benimkiyle ilk goruste asik oldum. Oda oyle soyluyor. Ve ertesi gunu okula gittigimde o unutamadig cocuk onumden gecse farketmezdm aklima bile gelmedi ve liseden uni ye simdiye dek suruyor iliskimiz
şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :) ama bir arkadaş herkes kendi hayatını yaşıyor demişti. olumlu bir örnek benim için aynı olmayabilir tabi :) hayırlısı olsun inşAllah.teşekkür ederim..Ben yasamadim cevremden duydum. Hatta yakin bir arkadasim kendisine asik olan 2 sene pesinden kosan kiza sonunda fena derecede asik olmustu. Evlilik bile teklif etmisti kiz ayrilmisti seni sevmedigimi anladim diyerek. Senin durumun buna es degil tabi. Her iliski kendi bacagindan asiliyor
öncelikle ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.ve yaşadıklarınız içn üzüldüm gerçekten.Bakın anlıyorum aslında hiç umut yok benim için istemiyor beni sevmiyor hatta ufacık bile hoşlanmıyor.Fakat bunları bilsem bile vazgeçemiyorum.Beklemekten vazgeçerim belki ama sevmekten vazgeçemiyorum.Olmuyor ki....sizin ona gönderdiginiz sinyalleri o anlamis... ama onunkileri siz algilayamiyorsunuz...
kirici inan ki olmak istemiyorum, o seninle sirf umuda kapilmayasin diye ayni yerde yürümüyor... ilgisi olan insan belli eder, seni gördügü yerde gülümser, senle vakit geçirmek için bahaneler arar... konusmak için bahaneler arar..
birak zorlama artik, geri çekil.. baska seye ver dikkatini.. baska seylere odaklan..
bir zamanla okuldayken sinif arkadasimdan hoslaniyordum bende... çocukluk iste derin duygular besliyordum.. hatta o yillar özcan denizin derin duygular diye bi sarkisi vardi..; delisiydim
o çocukla iki yil ayni sinifta okuduk... sonra ayni okulda baska siniflarda devam ettik egitimimize... sonuç kendi kendime sevdim..
daha sonra bir baskasini sevdigimi farkedince, onun çocukca hisler oldugunu anladim hatta senin bu basligini gôrene kadar o çocukca hislerimi unutmustum bile
sonraki esas sevdigim daha mi farkliydi? hayir!... yillarca seviyor ayagina yatip sonra yapamiyorum dedi yüzûme8 yil oldu daha onun sancisini çekiyorum! bu da benim kaderim sanki.. ne sevdigim sevdi beni nede beni sevenleri sevebildim..
hadi ben yapamiyorum beceremiyorum unutmayi falan... elindeyse kizim degistir bu kafayi... vazgeç... olacagi varsa olur zaten ama sen vazgeçtikten sonra.. bekleyerek olmuyor çünkü
nasıl yani :)eninde sonunda karşılık geliyorsa sen eskisi gibi olmuyorsun...
Seni görünce yolunu değiştiriyormuş daha ne yapsın
Kaçırma derken mücadele et demek istedim.elbette var sonradan karşılık bulan .temiz biri dedim çünkü senin ona hislerini bilipte bu durumu kullanmams...yaşınz kac?[/Q
elbet değildir de şu an çok zor geliyor gözüme.Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.aynen gözünde büyütme imkansız değil herşey herkes unutulur...
O zaman ısrar etmenin anlamı yokhaklısınız geçen sene gayet belli ediyordum ilgimi ama bu sene kesinlikle geri çekildim hatta şu an artık ondan hoşlanmadığımı düşünüyordur kesin.Fakat hala bana karşı bir adım atmadı...
Oyu daha çok kucuksun ama sennmücadele etmek istiyorum ama elimde yapacak bişi kalmadı.Bakarak belli etmeye çalıştım.Anladı cevap vermedi sadece o benim görüş alanımda değilken bakıyordu bana.Arkadaşlarım öyle diyordu.Mesaj attım cevap verdi ama o mesj atmadı.Sürekli karşılaşmaya çalıştım aklına gelmek için ama umursamadı.Geri çekildim ama yine olmadı.ne yapayım sizce bu arada ben 16 o 17
bence bu ara birşey yapma.(durabiliyorsn).çünkü çok belli edersen sana karşı bişey hissetmez.kaçan kovalanıyor bunu bil:)mücadele etmek istiyorum ama elimde yapacak bişi kalmadı.Bakarak belli etmeye çalıştım.Anladı cevap vermedi sadece o benim görüş alanımda değilken bakıyordu bana.Arkadaşlarım öyle diyordu.Mesaj attım cevap verdi ama o mesj atmadı.Sürekli karşılaşmaya çalıştım aklına gelmek için ama umursamadı.Geri çekildim ama yine olmadı.ne yapayım sizce bu arada ben 16 o 17
1001 yıldır tanıyorsun anlamış olman gerekirdiMerhaba bayanlar burda öyle şeyler okuyorum ki benim derdim yanlarında baya önemsiz gözükebilir gözünüze fakat gerçekten beni üzen bir konu bu.Fazla uzatmadan anlatmaya başlayayım.Onu 22 Eylül 1013 tarihinde gördüm ilk kez.Ve tutuldum ona.Belki size abartılı gelebilir bu anlattıklarım ama ona karşı olan hislerimi anlatabilsem eminim ki anlayışla karşılardınız beni.Fakat karşılıksız duygularım.Nerden anladın derseniz kendisine sosyal medya aracığıyla mesaj attım.Hislerimi doğrudan anlatmasamda gayet anlaşır sinyaller gönderdim ona.O ise benim mesajlarıma gayet güzel cevap versede hiç mesaj atmadı bana.Gördüğü yerde yolunu değiştirdi .Şimdi böyle parça parça anlattığım için tam aktaramadım olanları sizlere.Özet geçicek olursak ona karşı derin hisler besliyorum ve bunu ona direk söylemesemde belli ettim ama hislerimin karşılıksız olduğunu o da dolaylı davranışlarıyla belli etti bana.Sizlere sormak istediğim şu sizce oluru yok mu işin? Aranızda hiç ilk duygularına karşılık alamayıp sonradan karşılık alanlarınız var mı?
Yani beklenen gelmiyor, geldiğinde de insan başka yerlerde oluyor annem.nasıl yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?