Aranızda duygularına ilk karşılık alamayıp sonra karşılık bulabilen varmı??

Kaçırma derken mücadele et demek istedim.elbette var sonradan karşılık bulan .temiz biri dedim çünkü senin ona hislerini bilipte bu durumu kullanmams...yaşınz kac?

aynen gözünde büyütme imkansız değil herşey herkes unutulur...

Evlı misiniz o kişi ile?

iş değil okul ve değiştirme imkanım yok ama o 1 sene sonra mezun olucak. Dediklerinizi yaz tatili boyunca yapmıştım görmedim takip etmedim hatta unuttuğumu bile sandım ta ki tekrar görene kadar ...tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)

ne mutlu size :) Mutluluğunuz daim olur inşAllah darısı başıma diyeyim :)

şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :) ama bir arkadaş herkes kendi hayatını yaşıyor demişti. olumlu bir örnek benim için aynı olmayabilir tabi :) hayırlısı olsun inşAllah.teşekkür ederim..

öncelikle ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.ve yaşadıklarınız içn üzüldüm gerçekten.Bakın anlıyorum aslında hiç umut yok benim için istemiyor beni sevmiyor hatta ufacık bile hoşlanmıyor.Fakat bunları bilsem bile vazgeçemiyorum.Beklemekten vazgeçerim belki ama sevmekten vazgeçemiyorum.Olmuyor ki....

mücadele etmek istiyorum ama elimde yapacak bişi kalmadı.Bakarak belli etmeye çalıştım.Anladı cevap vermedi sadece o benim görüş alanımda değilken bakıyordu bana.Arkadaşlarım öyle diyordu.Mesaj attım cevap verdi ama o mesj atmadı.Sürekli karşılaşmaya çalıştım aklına gelmek için ama umursamadı.Geri çekildim ama yine olmadı.ne yapayım sizce bu arada ben 16 o 17
Kaçırma derken mücadele et demek istedim.elbette var sonradan karşılık bulan .temiz biri dedim çünkü senin ona hislerini bilipte bu durumu kullanmams...yaşınz kac?[/Q

Oyu daha çok kucuksun ama senn dur bir sabret karşına ne aşklar ne fırtınalar çıkacak bu birşey değilmiş diceksin

bence bu ara birşey yapma.(durabiliyorsn).çünkü çok belli edersen sana karşı bişey hissetmez.kaçan kovalanıyor bunu bil:)

1001 yıldır tanıyorsun anlamış olman gerekirdi şaka bir yana sanırım oluru yok. Yani olsa en azından bir adım atardı. Ama direkt söyleyeceksen de söyledikten sonra başka bir şey yapma. Eğer hala tepki vermiyorsa imkansız gibi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…