- Konu Sahibi samyelipoyraz
valla biz ne desek boş anladığım kadarıyla sen duymak istediklerini duyup ona göre davranacaksın. mesela nebf in yorumunu dikkate alırsın. bu arada nebf cim kusura bakma inan senin düşünecelerini eleştirmek gibi bir niyetim yok. aslında katılıyorum da.. ama bence bu çözüm olmaz. çünkü eşi sinirli bir yapıya sahip. asla küfürü kızmayı rencide olmayı samyelipoyraz da kimse de haketmez..
ancak alışveriş yapılıyor belki adam acıktı. sorduğu bir soruya mimik ve ses tonuyle tepki göstermiş.. allah aşkına ne var bunda.. samyelipoyraza sorarım siz hiç mi eşinize aynı harekette bulunmadınız. biz bayanlar melek miyiz.. gayet sakin olgun anlayışlı sürekli anlatmak sorunları çözmek için mi uğraşırız.. hı diyeceksin ki ben ona küfür etmem.. ama işte oraya gelene kadar sen de onu orada bırakıp gitmişsin.. resmen hani bir laf vardır ortada bırakmışsın. birlikte bir iş yapmak istemişsiniz yola çıkmışsınız sense onu orada çocukla alışveriş arabasıyla bırakıp gitmişsin. tartışma kaçınılmaz.. ayrıca adamı orada düşürdüğün durum.
o ses tonuyla tepki vermiş sen de davranışınla göstermişsin. demek sende sinirlisin..herkes gibi hepimiz gibi.. ikiniz de tahammülsüz bir anınızdaymışsınız..senin gitmen de olayı büyütmüş.. ne var bunda sordum işte deyip alsaydın. o an susabilirdin. ama şöyle müsait olduğunuz bir anda o davranışınla çok üzüldüğünü incindiğini söyleyebilirdin. ben kırıldığım birşey olursa öyle yapıyorum. o an çok sinirli olabiliriz. şekerimiz çıkar yorgunuzdur vs sinirlenebiliriz. birlikte yaşamak zor. ne olursa olsun kimle olursa olsun.. önemli olan birbirimizi anlamak..
senin gitmeni çok önemsemiş ki bu kadar kızmış.. dediğim gibi de sen nasıl küfürü duyunca çok kötü oluyorsan o da o şekilde ortada bırakılınca kötü oluyordur. giderse gitsin diye umursamasaydı daha mı iyi olurdun.
tekrar ediyorum elbette küfürlü konuşması kızması bağırması hakaret etmesi kabul edilir birşey değil.üstelik çocuğun yanında ama sen kadınsın akıllı pratik zeki yanını da kullanarak evliliğini sürdürecek ancak sensin..
boşanıyım dersen ortada çocuk var o kadar da kolay olmayacaktır. yani kendiniz anlaşsanız bile bunu kabullenmek ayrı hayatlar kurmak ama yine de üçünüzü ayırmamak olmayacak.
boşanma zor diye kaderine boyun eğmeyeceksin ama evlilik müessesine de saygı gösterip bir takım fedakarlık ve hoşgörülerde de bulunmalısın..
hayatım sürekli çocuğun yanında tersliyor hep susuyorum hep susuyorum bu defa tepki göstereyim, belki işe yarar dedim. bi de bunu deneyeyim dedim.. yok bu da olmadı. öyle böyle küfürler deil, oç luğum kaldı ne başka bişey. insan gibi muamele göremiyorum. bunu diyince insan ol ozaman diyor