• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda kocası hiç size küferetmeyen var mı ?

Ben bazen bağırırım salak manyak derim ona rağmen eşim hiç bi zaman sesini yükseltmez ve öyle kelimeler kullanmaz. Hele bana karşı küfür hiç duymadım inşallah da duymam. Bu durumda ne yapman gerek inan bişey diyemiyorum.:5:

herkesin kocasıda melekmiş maşallah.övmüşlerde övmüşler.evet benimkide etmiyor küfür ama mükemmel değil .sizde küsüp gitmeyin çocukmusunuz yahuuuu:)))sert bir dille uyarın bir daha yapmaya çekinsin öyle blöf olaylarına girmeyin yemezse yuva gider elden :ssz:

yine çocucğumun yanında bana ne küfürler savurdu. abuk subuk bi nedenden dolayı. söylediği bişeyi anlamadım. bana öfler gibi mimik hareketleri vaptı, bende alındım niye güzelce açıklamıyosun dedim küstüm. markette oluyo bu. ben küsüp çıkışta bekliycem sizi dedim yürüdüm. o da arkamdan geldi arabayı markette bırakmış. arabaya bindik başladı bağırmaya küfür etmeye. çocucğumda arabada. 5 yaşında giricek çocucğum. küçük deil. her zaman ki gibieve geldik ben küstüm konuşmuyorum. bu böyle devam edecek... bana müstehak küsmekten başka bişey yapmadığım için... bana müstehak beni böyle küçük düşümesine izin verdiğim için.. ne yapabilirim bilmiyorum.. boşansam diyorum çocuğuma kıyamıyorum. babasını çok sviyor. babası da ona karşı çok iyi baba... bana kötü davranışını saymazsak.. tüm düzeni altüst olsun istemiyorum üvey anne derdi olsun daha küçücükken omuzlarına dert yüklemek istemiyorum. benimde annem babam boşanmış. neler hissediliyo çok iyi biliyorum. yavruma kıyamıyorum.

doktora gitme olayını eşim kabul emiyo. sen beni delirtmesen ben söylemem öyle diyo.

ben napıcam.. eşi hiç küfretmeyen varmı, yani size küfretmeyen.. dediğim gibi bana müstehak ne diyeyim. bunlara izin verdiğim için. nasıl izin vermiycem bilemiyorum boşanma dışında tavsiyesi olan varmı. ne yapayım neee...

ekleme : Napyım ben nasıl korkutayım gözünü. anneme mi gitsem acaba. 8 yıllık evliyiz hiç yapmadım böyle bişey. dava açmadan hukuki bi başvuruya mı yeltensem napsam da. bu adam her istediğinde ağzına geleni sayamayacağını bilmeli. napsam. çok utandım oğlumdan bu gün. çokk

canım eşinin yaptığı çok ama çok yanlış. ancak bana sorarsan markette eşine küsüp gidip dışarda beklemekte hoş değil. yani orda alışverişini tamamlayıp eve geldiğinde konuşmayı denesen. sonuçta 8 yıldır evliymişsin bir çocugun var. olgun insanlarsınız yani böle küsüp kaçmalar bi işe yaramaz diye düşünmekteyim. annenin evine de gitsen 3 gün 5 gün sonra ah canım vah canımlar barışırsın 3 5 ay sonra yıne aynı. yani sorunu sadece külle örtüp sonra bidaha körüklersin bi işe yaramaz gibi geliyor bana. bence 2 olgun insan olarak- ama 2 olgun diyorum sadece eşin değil sende böle davranmalısın- böle markette küsmek küfretmek yerini sorunlarınızı evde ve en önemlisi KONUŞARAK halletmelisiniz..

hadi küfürü müfürü kavgayı geçtim, alışkanlık diyelim, benim eşim küfür etmese de çok kereler markette beni delirttiğinden kavga edip eve boş döndüğümüz olmuştur, yani küfür harici benzer durumlar, ama benim aklım eşine bu denli kötü beddualar etmeni kaldırmıyor. birine boyle beddua edebiliyorsan nasıl evli kalıyorsun ki, ya da neden?

resmen boşanmayayım da ölsün daha iyi gibi birşey olmuş. valla anlamıyorum bu mantığı.

valla benim agzim biraz bozuktur
birkac kere onun yaninda baskasindan bahsederken agzimdan kacirdim
esim cok kizdi
hic yakisiyor mu diyoe
lütfen dikkat et dedi
nasil utanmistim
dikkat ediyorum artik
onun agzindan hic duymadim hele bana ASLA !!!!

Bu nasıl bir bedduadır ya?

Siz bu adamı sevmiyorsunuz, hem de bencilsiniz.

Bu yorumunuz ve diğer için size şunu söylüyorum. Ne kadar bayılıyorsunuz hemen tanı koymaya.. Yanlışlar vardır eleştirilecek; ama bu sizin "bu bunu yapıyorsa kesin böyledir, şu şunu yapıyorsa kesin şöyledir" gibi tanı koymanıza yeterli ölçütlere sahip olduğunuzu göstermez. Tanı koyana sorarım "Sen kimsin?" diye. Eleştirin, ama haddinizi aşmayın..
Ayrıca evet beddua ediyorum, dilerim beni kınayan da beddua edecek kadar çıkmazda hisseder kendini. O zaman aklınıza gelirim umarım.

hadi küfürü müfürü kavgayı geçtim, alışkanlık diyelim, benim eşim küfür etmese de çok kereler markette beni delirttiğinden kavga edip eve boş döndüğümüz olmuştur, yani küfür harici benzer durumlar, ama benim aklım eşine bu denli kötü beddualar etmeni kaldırmıyor. birine boyle beddua edebiliyorsan nasıl evli kalıyorsun ki, ya da neden?

resmen boşanmayayım da ölsün daha iyi gibi birşey olmuş. valla anlamıyorum bu mantığı.

Çıkmazda hissettim çok kötüydüm içim yanıyordu ettim beddua, bu duyguları hiç bilmez gibi konuşuyorsunuz ya, peees

yine çocucğumun yanında bana ne küfürler savurdu. abuk subuk bi nedenden dolayı. söylediği bişeyi anlamadım. bana öfler gibi mimik hareketleri vaptı, bende alındım niye güzelce açıklamıyosun dedim küstüm. markette oluyo bu. ben küsüp çıkışta bekliycem sizi dedim yürüdüm. o da arkamdan geldi arabayı markette bırakmış. arabaya bindik başladı bağırmaya küfür etmeye. çocucğumda arabada. 5 yaşında giricek çocucğum. küçük deil. her zaman ki gibieve geldik ben küstüm konuşmuyorum. bu böyle devam edecek... bana müstehak küsmekten başka bişey yapmadığım için... bana müstehak beni böyle küçük düşümesine izin verdiğim için.. ne yapabilirim bilmiyorum.. boşansam diyorum çocuğuma kıyamıyorum. babasını çok sviyor. babası da ona karşı çok iyi baba... bana kötü davranışını saymazsak.. tüm düzeni altüst olsun istemiyorum üvey anne derdi olsun daha küçücükken omuzlarına dert yüklemek istemiyorum. benimde annem babam boşanmış. neler hissediliyo çok iyi biliyorum. yavruma kıyamıyorum.

doktora gitme olayını eşim kabul emiyo. sen beni delirtmesen ben söylemem öyle diyo.

ben napıcam.. eşi hiç küfretmeyen varmı, yani size küfretmeyen.. dediğim gibi bana müstehak ne diyeyim. bunlara izin verdiğim için. nasıl izin vermiycem bilemiyorum boşanma dışında tavsiyesi olan varmı. ne yapayım neee...

ekleme : Napyım ben nasıl korkutayım gözünü. anneme mi gitsem acaba. 8 yıllık evliyiz hiç yapmadım böyle bişey. dava açmadan hukuki bi başvuruya mı yeltensem napsam da. bu adam her istediğinde ağzına geleni sayamayacağını bilmeli. napsam. çok utandım oğlumdan bu gün. çokk
eşim bana bir gün küfür etmedi hakaret etmedi salak aptal lan bile demedi.elhamdülillah inşallahta hiç demez.biraz dini inançla ilgili sanırım.sizin durumunuzda olmak istemezdim.boşanma en son şey olarak düşünülmeli.rabbim yardımcınız olsun...

5 yaşındaki çocuktan boşanmak için destek mi bekliyorsunuz anlamadım ki...ne demesi lazımdı evet gidelim babam da yalnız kalsın mı...çocuklarınız sizin arkadaşınız ya da destekçiniz değildir,böyle sorularla onun psikolojisini daha da bozuyorsunuz farkında değilsiniz..
anne olarak göreviniz ,onun en sağlıklı ortamda büyümesini sağlamak ve onu bu ortama adapte etmektir..
bu arada siz o evde kaldıkça oğlunuzun da size aynı küfürleri söylemesine az kalmış demektir.okuldaki arkadaşlarına söylemeye başlamıştır emin olun..

Ben 5 yaşındaki çocuğun boşanma olursa ne kadar ve nasıl etkilenebileceğinin nabzını ölçmeye çalıştım.. Doğru böyle birşey olsa "pat" diye söylemem daha doğru olurdu dimi... Boşanmak üzere olan bir arkadaşımın çocuk psikoloğundan aldığı tavsiye bu yöndeydi. Kusura bakmayın sizin kadar olmasa da birşeyler biliyordur o görüştüğü psikolog

İnsanlar buraya çok kötü psikolojilerle konu açabiliyor. Anlayış göstererek gerçekten yol göstermeye çalışanlara teşekkür ediyorum. Sırf kınamak için, ahkam kesmek ve bilmişlik taslayıp kendini tatmin etmek için yazanları da Allah'a bırakıyorum.

cocukken,küçücükken, babamda sadece içtigi zaman anneme kufur ederdi ,gece odamda sesleri duyardım .o anda onun boğazını kesmeyi düsünürdüm ,inşaallah ölür diye dua ederdim sırf anneme böyle davranıor ,onu aglatıor diye. şimdi annemi babamdan daha çok seviyorum ,cünkü annem asla kendisine kötü davranılacak bir kadın olmadı. yani içime işlemiş benim o sözler.

şimdi Allah a binlerce şükür ,eşim babam gibi değil,olmasında zaten.. büyük konuşmayım ama kaldıramam...

Kulağına kurşun 16 aylık evliyim 3 yılda çıktık daha hiç küfür yada kötü bir lafına şahit olmadım.. Allah kolaylık ve sabır versin size.. Saygı boyutları aşılan bir yerde durmak kolay değil...

boşanmış bir ailenin çocuğuyum bana anlatma istersen bunları. dilerim Rabbim başına verir o zaman kendi haline boşanırken gülersin.

oğlumla nabız yoklamak için konuşuyorum. diyorumki baba acaba ayrı bi evde yaşasa daha mı iyi olur. yine hergün yanına gidersin oynarsın, 5 yaşında çocuğun gözü doldu hayır hep burda olsun dedi...
işte o zaman kendi gururunu çiğniyosun. bende meraklı deilim heralde küfür yemeye. sorunu çözme amacındayım boşanmak çözümün son aşaması olur.. oğlumu en az madur edecek çözümü bulmaya çalışıyorum.

iyi hoşta neden arkadaşa beddua ediyosun onu anlamadım
hadi kocana ediyorsunda
arkadaş naptı sana
yani bu hiç yakışmadı size

sorunun asıl kaynağı ilişkiniz...

siz eşinizi sevmiyorsunuz bunu hissediyor ve bu yüzden size öfkesini kusuyor...

arada sevgi olmayınca uzlaşmakta bir o kadar zor oluyor...

bilmiyorum nasıl böyle oldunuz ama aranıza sevgiyi koyamazsanız evi terketsenız de değişmez 2 ay hiç konuşmasanız da değişmez...

Konunun kapanmasını rica ettim zaten .. kınayan bu durumu komik bulan bir kişiye smyleyeceğim şey allah başına versin ozaman sen de gülersin demek olur. bu durum komik deil çünkü.

Napyım ben nasıl korkutayım gözünü. anneme mi gitsem acaba. 8 yıllık evliyiz hiç yapmadım böyle bişey. dava açmadan hukuki bi başvuruya mı yeltensem napsam da. bu adam her istediğinde ağzına geleni sayamayacağını bilmeli. napsam. çok utandım oğlumdan bu gün. çokk

benim eşim bana küfür etmez. bu konuda yapcak bişin olduğunu sanmam . ailene gitsen iyimi olcak. söz verir dönersin gene aynı olur. yada daha beteri olur. böyle kişiler değişmez. kavga anında kendine gel bana küfür etme desen sertçe . dinlermiki. karşında eşin var desen. aynı şey sana olsa ne hissedersin fln desen fayda edermi. birine söylesen uyarsada boş bence. ancak senin telkininle düzelebilir oda belki

Allah yardımcın olsun çoook zor

Back
X