Aranızda küçük büyük darbeler alan varmı?

arzusum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
323
48
98
Denizli
hanımlar yaklaşık bir aylık burnum fakat bugün küçük kızım çarptı baya yana eğildi düzeldi görünürde bişey yok acıda oldu geçti sizce bişey olmuşmudur olanınız varmı aranızda

Benim de kızlarım çarptı burnuma birkaç kez,başta telaş yaptim ama birşey olduğunu sanmıyorum.
Çok çok büyük darbeler olmadığı sürece sorun olacagini sanmiyorum.

4.ayımdayım. Bu süreç içinde kendi elim çarptı bir kaç kez, arkadaşımın bebeğinin kafası çarptı, yine başka bi arkadaşımın bebeği burnuma eliyle vurdu ve avucuna aldı burnumu çekiştirdi,bardak çarptı. Yastık, yorgan çarpmalarını saymıyorum bile :olamaz: Yani çok büyük darbeler olmamakla birlikte darbeler aldım ve şuan için bişey olmamış gibi duruyor. Bakalım hayırlısı :KK45:

Bende 8. günümdeyim bugün. Daha çok yeni korumaya çalışıyorum. Doktor en az 3 ay darbe almamam gerektiğini söyledi. 3 yaşında kızım var elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Bende bir kac kez carptim unutup hizlica sikarak sildim uyurken dikkat etmedim oyle cok ustune dusmedim cunku dr um rahat olmami oyle minik darbelerle bisi olmayacağını söyledi evhamlanmayin bir sey olmuyor :)

Ufak tefek carpmalar oldu yani kendi elimin carptıgı vs.
Egrilme falan olmadı,
Sen yana egildi düzeldi diyorsun,
Bi kontrole git bence hem rahatlamış olursun,
Hem inşallah birşey olmamıştır ama olduysa ilk ay düzeltmesi kolay oluyormuş.

Benimde tam bir ay oldu amaliyat olalı oğlum kafa attı dün eliyle vur gece üstüne yattım burnumun ve son alarak bugün yatarken telefonu tam burnuma düşürdüm biraz yamulma oldu a geçti şuan çok korktum moralim sıfır oldu ama duzelince rahatladım ihs birşey olmaz ikimizde geçmiş olsun cnm

Back
X