- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
İstediğim şeyde çok normal her evli çiftin yaptığı şeyler vajinama dokunmasını istedim dokundu sonra bir baktım inmiş niye böyle oldu dedim dokununca indi dedi ne saçma.
Benim iki doğumda sezeryan oldu eşim yanımdaydı ama hiç bir şey görmedi o tarafa bakmadı hiç. İlk bebeğimiz oldu 40 gün geçti eşim sordu daha bitmedi mi bu lohusalık duramıyorum dedi neyse bir kaç gün sonra bitti işten gelir gelmez yatağa attı bebekte uyuyordu zaten 5-6 ay devam etti sonra uzaklaşmaya başladı. Açık açıkta konuşmaz daha dün gece sevişirken sordum yapmamı istediğin şeyler var mı dedim ne istiyorsan onu yap dedi senin istediğin yok mu dedim bir şey demedi. Zaten birleşmede olmadı sürekli inip inip kalktıEşiniz kendini size açmıyor.
bir problem mutlaka var ama nedenini söylemiyor.
bu dokunmak,dokunmamak,huylanmak gibi şeylerle olacak iş değil.
örnek vereceğim size.
ben ilksezeryan doğum yaptım.
sonrasında ilişkimiz gayet yolunda..
2. Bebeğim normal oldu.
eşim doğumun her anına tanık oldu.
doğumdan hemen sonra,kullandığı cümleyi hiç unutmam; “bütün kadınlar gözüme o şekilde geliyor. Ayşe teyze oldum galiba” demişti. Çok gülmüştük tabiki. Hemen sonra psikoloğa gitmişti.
sanırım 5 seans gitti.
sonra 40’ım çıktı 2.5 aylık olduk derken gayet iyi başladık
eşim sorunu hemen anladı ve çözüm için gecikmedik. Sorunlarını hemen paylaşır.
hoşuna giden yada gitmeyen herşeyi.
ben mesela vajinama dokunmasından rahatsız olurum. Çok garip ama hoşlanmıyorum.
yani bir sorunu mutlaka olmalı.
normal bir durum yok ortada.
mutlaka destek almalı.
ve sizinle bu durumu paylaşırsa,stresinizin azalacağını bilmeli.
diğer türlü huzursuzluğun süreceğini de.
Nasıl anlamadımbi gözünüze sokmadığı kalmış
Şimdi gülsem olmaz,gülmesem... neyse.Benim iki doğumda sezeryan oldu eşim yanımdaydı ama hiç bir şey görmedi o tarafa bakmadı hiç. İlk bebeğimiz oldu 40 gün geçti eşim sordu daha bitmedi mi bu lohusalık duramıyorum dedi neyse bir kaç gün sonra bitti işten gelir gelmez yatağa attı bebekte uyuyordu zaten 5-6 ay devam etti sonra uzaklaşmaya başladı. Açık açıkta konuşmaz daha dün gece sevişirken sordum yapmamı istediğin şeyler var mı dedim ne istiyorsan onu yap dedi senin istediğin yok mu dedim bir şey demedi. Zaten birleşmede olmadı sürekli inip inip kalktı
Çoğu zaman hiç bir şey istemem sadece sarılıp yatarım o yapar her şeyi gerçi bir şeyde yaptığı yok hiç tahrik olamamkonsantiresi bozuluyor anladığım kadarıyla bende birşey istediğimde o an ki ses tonum farklı oluyor tabi ki konsantire bozulmuyor ama şunu şöyle yap dediğimde offluyor adam sönüyor birşey demeyin yaşayın konsantireyi bozmayın
öpmeyin neler hoşuna gidiyor siz daha iyi bilirsiniz önceden de böyle miydi size karşı birşeyi yoktur bence olsa siz ayrılalım demişsiniz yok demiş size çoktan derdi bence karşınıza alın konuşun içinizde ne varsa bence ilişkiden beklentilerini öğrenin sorunun mu var hayatım paylaş benimle ben senin eşinim deyin inceden girin yaniÇoğu zaman hiç bir şey istemem sadece sarılıp yatarım o yapar her şeyi gerçi bir şeyde yaptığı yok hiç tahrik olamambir iki öpüşmeden sonra ilişkiye girer
Yukarda anlattım cinsel hayatımız yok ben zorlarsam ayda 1 kere oluyor onunda nasıl olduğunu yukarıda anlattım. Evdeki tek konu bu sürekli konuşuyorum doktorada gittik. Konuşmayla falan olmuyor 3-4 yıldır konuşuyoruz aynıöpmeyin neler hoşuna gidiyor siz daha iyi bilirsiniz önceden de böyle miydi size karşı birşeyi yoktur bence olsa siz ayrılalım demişsiniz yok demiş size çoktan derdi bence karşınıza alın konuşun içinizde ne varsa bence ilişkiden beklentilerini öğrenin sorunun mu var hayatım paylaş benimle ben senin eşinim deyin inceden girin yani
Başka biri yok işten eve evden işe saatleri sabit evde kalıncada çoçuklarla dışarda vakit geçiriyoruz. Cinsel terapi önerdi doktor ona da gitmediEreksiyon sorunu var tedavi olması ve kabul etmesi lazım aksi halde olmaz eğer ereksiyon sorunu olmadığını İDA ediyorsa ya kendi kendine ya da başka biriyle boşaldığı için gün içinde erkekte olmakta zorlanıyor her iki ihtimal de öğrenilmeli ona göre davranılmalı..
Üzülmenizi istemem ama bana konsantrasyon olurken başka bir şey hayal ediyor gibi geldi. Ya da başka birini.. o zaman başarılı oluyor. siz bir şeyler söyleyince kafasının içindeki o moddan çıkıp gercek dünyaya dönüyor ve sönüyor gibi geldi..Öpüşmeye başlarken sertleşiyor ama ben bir şey yapmasını isteyince o şeyi yaparken sönüyor ilginç bu da yeni çıktı. Hiç bir şey istemesem sertleşmede problem olmuyor
KullanmıyorNedir bu erkeklerlerdeki isteksizlik ya hemen hemen 3 erkekten 1i boyle sanirim. Tedavi olsun, sigara kullaniyor mu
O belli olmaz. İşe gidiyorum diyip işten izin alanlarda var. Umarım yoktur ama bana sağlık sorunu gibi geldi de kendisi neden kabul etmiyor sağlık problemi ise kabul ederdi.Başka biri yok işten eve evden işe saatleri sabit evde kalıncada çoçuklarla dışarda vakit geçiriyoruz. Cinsel terapi önerdi doktor ona da gitmedi
Testesteron yükselince düzeldi mi pekiEşinizin problemi sizinle ilgili değil. Erken boşalma sorunu olduğu gibi sertleşme sorunu da yaşıyor. Bir arkadaşımın eşi de böyleydi. Hormonlarına baktırdı ve testesteron düşük çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?