Öpüşmeye başlarken sertleşiyor ama ben bir şey yapmasını isteyince o şeyi yaparken sönüyor ilginç bu da yeni çıktı. Hiç bir şey istemesem sertleşmede problem olmuyorSertleşme problemi erkeği cinsellikten çok uzaklastirir. Üroloji doktoruna gitmeye ikna edin. Cozumsuz birşey değil.
Onu istemeyin o zaman bir sure hoslanmiyordur bi film sahnesini hatirlatiyordur sevmedigi biriyle iliskilendiriyordur...en mantiklisi bi daha istememeniz..sorunun ustune giderseniz davranis pekişirÖpüşmeye başlarken sertleşiyor ama ben bir şey yapmasını isteyince o şeyi yaparken sönüyor ilginç bu da yeni çıktı. Hiç bir şey istemesem sertleşmede problem olmuyor
İstediğim şeyde çok normal her evli çiftin yaptığı şeyler vajinama dokunmasını istedim dokundu sonra bir baktım inmiş niye böyle oldu dedim dokununca indi dedi ne saçma.Onu istemeyin o zaman bir sure hoslanmiyordur bi film sahnesini hatirlatiyordur sevmedigi biriyle iliskilendiriyordur...en mantiklisi bi daha istememeniz..sorunun ustune giderseniz davranis pekişirolumlu pekistirec kullanin
Bir süre istemeyin bakalim ne degisecek birde ustune giderseniz performans anksiyetesini artirir beyinde bu konuyu iyice yerlestirirsiniz. Once iki dakikada biten onun istedigi sekilde olsun ses cikarmayin. Olumlu seyler soyleyin. Hissettigi yetersizlik gittikce bi parca bi parca kendinize dogru çevirirsiniz..tabiki seviyorsaniz esinizi..yoksa ugrasmak istemeyebilirsinizİstediğim şeyde çok normal her evli çiftin yaptığı şeyler vajinama dokunmasını istedim dokundu sonra bir baktım inmiş niye böyle oldu dedim dokununca indi dedi ne saçma.
6 yıllık evlilikte hiç dokunmadı yeni evliydik orgazm olamıyordum dokunmasını istedim yardımcı ol dedim o zaman bile istemeyerek dokundu bir daha istemedim bir de dün istedim sevişmeyi bilmiyor tahrik olamıyorum istediğim şeyleri söylüyorum yapmak istemiyor yapınca da sertliği gidiyor ben de uzun süredir hiç bir şey istemiyordum hep onun istediği şekilde oluyordu zatenayda 1 kere oluyor o da ben yüzümü asarsam küsersem kavga falan çıkarsaBir süre istemeyin bakalim ne degisecek birde ustune giderseniz performans anksiyetesini artirir beyinde bu konuyu iyice yerlestirirsiniz. Once iki dakikada biten onun istedigi sekilde olsun ses cikarmayin. Olumlu seyler soyleyin. Hissettigi yetersizlik gittikce bi parca bi parca kendinize dogru çevirirsiniz..tabiki seviyorsaniz esinizi..yoksa ugrasmak istemeyebilirsiniz
Canim ne desemki bilemedim bazilarida opusmeyi sevmiyor mesela olabiliyor boyle... grinin elli tonundaki manyak bile değişti umudunu kaybetme...sevgi sevgi sevgi anlayis baska ilacin yok.
6 yıllık evlilikte hiç dokunmadı yeni evliydik orgazm olamıyordum dokunmasını istedim yardımcı ol dedim o zaman bile istemeyerek dokundu bir daha istemedim bir de dün istedim sevişmeyi bilmiyor tahrik olamıyorum istediğim şeyleri söylüyorum yapmak istemiyor yapınca da sertliği gidiyor ben de uzun süredir hiç bir şey istemiyordum hep onun istediği şekilde oluyordu zatenayda 1 kere oluyor o da ben yüzümü asarsam küsersem kavga falan çıkarsa
Ereksiyon problemi olsa öpüşmeye başlayınca sertleşip sonra iner mi. Benim eşim öpüşmeye başlayınca sertleşiyor ve ben hiç müdahale etmezsem o istediği şekilde ön sevişmeyi yapıyor ve sertleşmesinde problem olmuyor ama ben bir şey yapmasını isteyince o istediğim şeyi yaparken sertleşme kayboluyor yani ben hiç tahrik olamıyorum çünkü hoşlandığım yerlere dokunmuyor dokununca da sertleşme gidiyor. Benim aklıma tek şey geliyor beni istemiyor sadece kendi zevki için yapıyorEreksiyon problemi var nasıl doktorluk birşey yok diyebilir ki?
Işine gelmiyor bunu kabul etmek belli ki..ya ısrar edeceksiniz yada boşanacaksınız.
Düşünün problem sizde olsaydı o size nasıl davranırdı.
Bencillik ediyor kendisi sorunundan dolayı isteksiz ama sizi düşünmek zorunda evlisiniz siz ve bu da bir ihtiyaç.
Yani bilemiyorum ilginç gerçekten bencil demek ki yada söylemek istemiyorum ama kadınlara ilgi duymadığını mi fark etti acaba?olabilir yani bu da..yine de bir doktora gitmesi gerekEreksiyon problemi olsa öpüşmeye başlayınca sertleşip sonra iner mi. Benim eşim öpüşmeye başlayınca sertleşiyor ve ben hiç müdahale etmezsem o istediği şekilde ön sevişmeyi yapıyor ve sertleşmesinde problem olmuyor ama ben bir şey yapmasını isteyince o istediğim şeyi yaparken sertleşme kayboluyor yani ben hiç tahrik olamıyorum çünkü hoşlandığım yerlere dokunmuyor dokununca da sertleşme gidiyor. Benim aklıma tek şey geliyor beni istemiyor sadece kendi zevki için yapıyor
Bence eşin o.esnada yonetmeyi seviyor ..siz hiç bişey istemiceksiniz gibi..malesrf bencil.bir ilişki..ama sanırım.turk.erkeklerinde.bu vardiEreksiyon problemi olsa öpüşmeye başlayınca sertleşip sonra iner mi. Benim eşim öpüşmeye başlayınca sertleşiyor ve ben hiç müdahale etmezsem o istediği şekilde ön sevişmeyi yapıyor ve sertleşmesinde problem olmuyor ama ben bir şey yapmasını isteyince o istediğim şeyi yaparken sertleşme kayboluyor yani ben hiç tahrik olamıyorum çünkü hoşlandığım yerlere dokunmuyor dokununca da sertleşme gidiyor. Benim aklıma tek şey geliyor beni istemiyor sadece kendi zevki için yapıyor
Bence eşin o.esnada yonetmeyi seviyor ..siz hiç bişey istemiceksiniz gibi..malesrf bencil.bir ilişki..ama sanırım.turk.erkeklerinde.bu vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?