Aranızda soğukluk olupta eşinden ayrılan var mı

Menekse86

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
120
101
53
İlk çoçuk doğduktan 5-6 ay sonra eşim benden uzaklaştı ben yaklaşınca dur şöyle hadi uyuyalım diyip uyudu neredeyse 8-9 ay arkadaş gibi uyuduk ben de haliyle sinirli oldum her hareketi batmaya başladı kavgalarımız çoğaldı, bir gün nasıl olduysa bana yaklaşmaya başladı ama öylesine ayda 1 kere falan yakınlaşmamız oldu o kadar. Bu arada İkinciye hamile kaldım doğum yaptım şu an 1,5 yaşında ve eşim 1,5 yıldır büyük oğlanı uyutmaya götürüp orda uyuyup kalıyor ertesi gün defalarca konuşmama rağmen değişen bir şey olmuyor kavga edip küsersem geliyor ama çok soğuk ve uzak davranıyor sırt üstü yatıyor gözünü de tavana dikiyor hiç kımıldamıyor odun gibi zaten 1 dakika içinde de horlamaya başlıyor. Dün biraz konuştum beni istemiyorsan açıkça söyle ayrılalım böyle evlilik olmaz dedim ben öyle diyince sırt üstü yatıyordu bana doğru döndü olur mu öyle şey istiyorum tabiki dedi yakınlaşmaya başladı ama sonu gelmedi öylece kala kaldım. Dün gece eşim yaklaşınca bir şey yapmasını istedim yaptı ama yaparkende isteği söndü niye böyle oldu dedim o istediğin şeyi yaparken söndü dedi mesela yine dün öpüşürken belinden tutup kendime çektim sonra bir baktım yine sönmüş belimden tuttuğun için söndü dedi. Hiç bir şey istemesem robot gibi yatsam böyle bir sorunu olmuyor 2 dakkada yapıp bitiriyor ama bu seferde ben hazır olamıyorum hiç bir şey anlamıyorum.
Önceleri benim zorumla doktora gitmişti bir faydasını göremedik. Şimdi de doktorluk bir şeyim yok diyor.
Ben kendime çok önem veririm her gün mutlaka duş alırım akşam eşim gelince çoçuklara bakta 10 dakkada duş alacağım derim temizliğime dikkat ederim. Dün akşam çok kötü oldum ilk kez eşimden bu kadar soğudum isteğim falan hepsi gitti. Evliliği hiç böyle hayal etmemiştim.

Bana çok garip geldi. Yani 8-9 ay uzaklaşıp sonra neden geri döndü ki eşiniz? Ben anlamıyorum bir kişi partnerini isterse ister, istemezse de istemez. Sorunu varsa da eş kişisinin açıkça söyler ki kafalarda soru işareti kalmasın. Küslük, soğukluk olmasın. Böyle gitgeller olması garibime gidiyor ama burada böyle binlerce konu var çok sık görülüyor ama bir bekar olarak garip karşılıyorum. Sevgi ile de alakalı olduğunu düşünmüyorum bu durumun.

Eski yazdiklarinizi okudum..esiniz depresyonda olabilir, yakin zamanda maddi manevi kayip yasamis olabilir bilmiyorum..Bazen antidepresanlar isteksizlik yapiyor..
Yada baska ilac filan kullaniyor mu? Ne is yapıyor

Sertleşme problemi erkeği cinsellikten çok uzaklastirir. Üroloji doktoruna gitmeye ikna edin. Cozumsuz birşey değil.
Öpüşmeye başlarken sertleşiyor ama ben bir şey yapmasını isteyince o şeyi yaparken sönüyor ilginç bu da yeni çıktı. Hiç bir şey istemesem sertleşmede problem olmuyor

Ereksiyon problemi var nasıl doktorluk birşey yok diyebilir ki?
Işine gelmiyor bunu kabul etmek belli ki..ya ısrar edeceksiniz yada boşanacaksınız.
Düşünün problem sizde olsaydı o size nasıl davranırdı.
Bencillik ediyor kendisi sorunundan dolayı isteksiz ama sizi düşünmek zorunda evlisiniz siz ve bu da bir ihtiyaç.

Öpüşmeye başlarken sertleşiyor ama ben bir şey yapmasını isteyince o şeyi yaparken sönüyor ilginç bu da yeni çıktı. Hiç bir şey istemesem sertleşmede problem olmuyor
Onu istemeyin o zaman bir sure hoslanmiyordur bi film sahnesini hatirlatiyordur sevmedigi biriyle iliskilendiriyordur...en mantiklisi bi daha istememeniz..sorunun ustune giderseniz davranis pekişirolumlu pekistirec kullanin

Onu istemeyin o zaman bir sure hoslanmiyordur bi film sahnesini hatirlatiyordur sevmedigi biriyle iliskilendiriyordur...en mantiklisi bi daha istememeniz..sorunun ustune giderseniz davranis pekişirolumlu pekistirec kullanin
İstediğim şeyde çok normal her evli çiftin yaptığı şeyler vajinama dokunmasını istedim dokundu sonra bir baktım inmiş niye böyle oldu dedim dokununca indi dedi ne saçma.

İstediğim şeyde çok normal her evli çiftin yaptığı şeyler vajinama dokunmasını istedim dokundu sonra bir baktım inmiş niye böyle oldu dedim dokununca indi dedi ne saçma.
Bir süre istemeyin bakalim ne degisecek birde ustune giderseniz performans anksiyetesini artirir beyinde bu konuyu iyice yerlestirirsiniz. Once iki dakikada biten onun istedigi sekilde olsun ses cikarmayin. Olumlu seyler soyleyin. Hissettigi yetersizlik gittikce bi parca bi parca kendinize dogru çevirirsiniz..tabiki seviyorsaniz esinizi..yoksa ugrasmak istemeyebilirsiniz

.
6 yıllık evlilikte hiç dokunmadı yeni evliydik orgazm olamıyordum dokunmasını istedim yardımcı ol dedim o zaman bile istemeyerek dokundu bir daha istemedim bir de dün istedim sevişmeyi bilmiyor tahrik olamıyorum istediğim şeyleri söylüyorum yapmak istemiyor yapınca da sertliği gidiyor ben de uzun süredir hiç bir şey istemiyordum hep onun istediği şekilde oluyordu zatenayda 1 kere oluyor o da ben yüzümü asarsam küsersem kavga falan çıkarsa

Canim ne desemki bilemedim bazilarida opusmeyi sevmiyor mesela olabiliyor boyle... grinin elli tonundaki manyak bile değişti umudunu kaybetme...sevgi sevgi sevgi anlayis baska ilacin yok

Ereksiyon problemi olsa öpüşmeye başlayınca sertleşip sonra iner mi. Benim eşim öpüşmeye başlayınca sertleşiyor ve ben hiç müdahale etmezsem o istediği şekilde ön sevişmeyi yapıyor ve sertleşmesinde problem olmuyor ama ben bir şey yapmasını isteyince o istediğim şeyi yaparken sertleşme kayboluyor yani ben hiç tahrik olamıyorum çünkü hoşlandığım yerlere dokunmuyor dokununca da sertleşme gidiyor. Benim aklıma tek şey geliyor beni istemiyor sadece kendi zevki için yapıyor

Yani bilemiyorum ilginç gerçekten bencil demek ki yada söylemek istemiyorum ama kadınlara ilgi duymadığını mi fark etti acaba?olabilir yani bu da..yine de bir doktora gitmesi gerek

Eşinizin böyle sorunları varken nasıl iki çocuk dünyaya geldi hayret doğrusu.
Tabii ki sizinde istekleriniz olacak bu çok normal bir şey. Sizi tatmin etmeden kendi tatmin olan eş çok bencil geldi bana. Doktora gitmeyi de kabul etmiyormuş. Bu şekilde evlilik yürütmek çok zor.

Kadın cinsel organı genelde seksi gelir erkeklere, ama eşinizde durum tam tersi.

Sizi üzmek istemiyorum ama, aklıma birden eskiden çok takıldığım gay iş arkadaşım geldi. O, kadınların cinsel organlarından iğrendiğini anlatırdı...

Eşiniz belki de çocuk oldu, ben kendimi ısmarladım kafasında, paravan evliliğini sürdürüyor.

Bence eşin o.esnada yonetmeyi seviyor ..siz hiç bişey istemiceksiniz gibi..malesrf bencil.bir ilişki..ama sanırım.turk.erkeklerinde.bu vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…