Aranızda UFO (Tanımlanamayan Uçan Cisim) Gören Var mı?

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
dün gece sevgili yeşilim'in günlüğün de UFO gördüğünden bahsetmesi üzerine tam 10 yıl önce gördüğüm ama inanmayacaklarını düşündüğümden kimseye bahsetmediğim anımı paylaştım ve bu konuda topik açmaya karar verdim...

arkadaşlar bizzat UFO görmüş birisi olarak yeşilim den cesaret alarak anlatmaya karar verme nedenim ise; yeşilim e duyduğum büyük sevgi yanında fikir ve hayat görüşlerine mantığına son derece saygı duyduğum bir insan olmasıdıropuyorumnanaktan

gelelim anıma;
UFO görmek çok heyecan verici bir deneyimopuyorumnanaktan
1998 yılı sıcak bir ağustos gecesi Datça da yaşadım bu heyecanı...
oğlum yanımda uyuyordu...gökyüzü yıldız doluydu...
ben yıldızları izlemeyi çok severim...
kayan yıldız var mı diye dikkatlice gökyüzüne bakıyordum...
aniden bir kaç tane birden kocaman parlak ışıkların yıldızlardan çok farklı ve yakın olduklarını farkettim:1shok:

kocaman kocaman yuvarlak parlak ışıklar yanıp söner gibi olduğundan daha bir parlak oluyor ve bariz dikkat çekiyordukafamçokkarıştı

durdukları yerde oldukları yerde hafif hafif aşağı yukarı hareket ediyorlardıdelikafadulden

büyülenmiş gibi göz kapaklarımı 1 salise için bile kapatmamaya çalışarak onları izledim:1shok:

hiç korkmadım aksine hiç gitmesinler daha yakınlaşsınlar istedim...ama aniden kayboldularmafoldumben...nereye gittiklerini hiç anlamadım:sm_confused:

aniden geldikleri gibi (hadi diyelim ben başka tarafa bakarken geldiler ama) aniden ışık söner gibi kayboldular:gitme:

saate bakmadım ama sanırım 10 dakika kadar sürdü...belki biraz daha uzun da olabilir çünkü böyle anlarda zamanın nasıl hızlı geçtiğine şaşar kalırım...

sonra yıllarca hep gökyüzüne bakıp ufo görmeye çalıştım ama göremedimmafoldumben

PhoenixLights-02.jpg

ben hiç görmedim yaaa. ömrümde bikere kayan yıldız gördüm ondada heyecandan dilek tutamadım:)

gerçi ufo varmı yokmu bilmiyorum
.

Ben de gordum ama kımse ınanmadı

Ustune bırde adım fılmden de esınlenerek ufo goren masum gacı ya cıktı

Inanmazlarsa ınanmasınlar gordum bı kere ben bılıyorum

Ayrıca kımseye de ıspata mecbur degılım

O zamandan sonra gecelerı gokyuzu daha da cazıp gelır oldu

Zaman zaman acaba neler oluyo orada dıye dakıkalarca ızlerım gokyuzunu

Bambaska bır alem orası...

Ben de gordum ama kımse ınanmadı

Ustune bırde adım fılmden de esınlenerek ufo goren masum gacı ya cıktı

Inanmazlarsa ınanmasınlar gordum bı kere ben bılıyorum

Ayrıca kımseye de ıspata mecbur degılım

O zamandan sonra gecelerı gokyuzu daha da cazıp gelır oldu

Zaman zaman acaba neler oluyo orada dıye dakıkalarca ızlerım gokyuzunu

Bambaska bır alem orası...

kıs sen delü müsün kaydirigubbakcemile3neden anlattın ki:roflol:

ay siz delisiniz,ben oyle bise gorsem heralde,(ALLAH korusun:1shok:)bidaha gokyuzune bakamam heralde,tabi orda kalpten,obur tarafi boylamazsam,yazarken bile korktum haaa,zaten ben sizde bi gariplik oldugunu anlamistim,,,,,,,,lülülülülülü

Korkacak ne var ki? Etrafımızda korkuluklacak onca olaylarla olurken.
Memleketimizde tesadüfen yaşıyorken....
Gece Gökyüzünü izleyin. Ne kadar muhteşem olduğuna inanamayacaksınız.

Gördüklerimizi paylaşalım

ay siz delisiniz,ben oyle bise gorsem heralde,(ALLAH korusun:1shok:)bidaha gokyuzune bakamam heralde,tabi orda kalpten,obur tarafi boylamazsam,yazarken bile korktum haaa,zaten ben sizde bi gariplik oldugunu anlamistim,,,,,,,,lülülülülülü

Yok kızzz gorsen hayranlıgın artar yolda bıle bası havada yurursun opuyorumnanaktan

Hem sen bakma zaten :olmaz:

Neme lazım ıcınden bırı cıkar hamılesın de :olmaz:

Sen aynaya bak esıne bak kı cocuk sıze benzesın :lepi:

Korkacak ne var ki? Etrafımızda korkuluklacak onca olaylarla olurken.
Memleketimizde tesadüfen yaşıyorken....
Gece Gökyüzünü izleyin. Ne kadar muhteşem olduğuna inanamayacaksınız.

Gördüklerimizi paylaşalım

çok haklısın yeşilim...etrafımız potansiyel sapık manyak katil cani dolu güvensiz huzursuz bir ortamda tesadüfen yaşıyoruz...

o gördüklerimin UFO olduğuna eminim...çünkü 10 yıldır sürekli gökyüzüne bakıp çeşit çeşit parlak ışık gördüm...
kimisi çok parlak yıldız kimisi uçak kimisi inişe geçmiş uçak çıktı...

fakat o gece Datça da gördüğüm ışıklar karşımda kıpraşır dururlerken aniden yok oldular...çok hızlı bir şekilde gitmiş olmalılar ...yok olduklarını hiç sanmam...

Allahin izniyle ben de gorucem yakinda herkes goruyor bu aralar ufoyu nedense..
ziyerete mi geldiler ne yaptilarsa..

sardunya ablacıgım madem konu açtın bende yazayım gordugumu ;-) a.s.

bundan 8 yıl önce (lise2ye giderken) kuzenımle aksam dsarı çıkmıstık saat 11 falandı sanırım gokyuzunden yıldızlara bakıp ölee muhabbet edıyorduk.. sonra biden ışığı acayip parlak bisey bize dogru gelıp tam ustumuzda durdu.. biz korktuk açıkcası (insan korkunca o anda aklı durur bılırsınız) ve donup kalakaldık hiç biyere kılmıldayamadık .. öyle guzeldiiiikii bi okadarda urkutucu sanırım bi 10sn sonra gitti uzaklara dogru.. yıldız kaysa asagıya dogru gider ama bu havaya dogru yukselıp aynı istikamette hareket etti.. çook buyuktu acıkcası.. ucak değildi.. (ucakların kırmızıdır ısıkları) gecenın o sıyahında bu cısım her neyse pembeyaz ve gozalıcı bir ışışı vardı birazsa sarı ısık vardı ama geneli beyazdı. 2kargo ucagı buyuklugundeydı belkıde daha buyuk ..
onun buyuleyıcı etkısınden kurtuldugumuzda hemen kosarak eve gıtmıstık korkudan ::)))) sankı bzı alıp goturecek yaaaaa ne akıl ama :))

pek anlatamadım farkındayım :((
ama hayatım boyunca bir daha oyle olaganustu birsey gormedım diyebılırım..

gokyuzu yıldızlar bambaska alem yaa,, ınsan denıze bakmıs gibi dinlenıyor gokyuzundekı yıldızlara baktıkca.. bi ara kafaya koymustum telekop alcaktım kendıme ama fiyatını gorunce anında vazgecmıstım.. (benım alamayacagım kadar pahalıydı)

keske yine gorebılsem bu sefer korkmayacagım ama daha bi dikaktli bakacagım meraklı gozlerımle.

Son düzenleme:
Ben geceleri gökyüzünü izlerim hep.
Görmeyi de çok isterim doğrusu.

Çünkü varlıklarına başta evrende yalnız olduğumuzu sanmanın bencillik olduğunu düşünerek inanıyorum.

ıkinci olarak da mantıkla yaklaşınca bir şey ya vardır ya yoktur diyorum.
O halde varlığın da yokluğun da ihtimali %50.
Var olduklarını savunanların elinde UFO'larla ilgili birçok video,görüntü ve insan vücutlarından çıkarılmış implant ve benzeri maddeler var.
Bunlar UFO'ların varlığına dair birer kanıt.
Ama yokluğa dair elinde kanıt olan var mı?Yok.
Veya varolan kanıtları çürütebiliyorlar mı?Sadece bazı görüntülerin gerçek olmadığı belirlenebiliyor.Ama çoğu hakkında gerçek raporu veriliyor.

Umarım bir gün bende görebilirim.

Son düzenleme:
MİT'te UFO masası var

14 Haziran 2009 / 12:24

BELGELERİ AÇIKLASINLAR

70'li yılların efsane yazarı Erich Von Daniken, İstanbul'daki UFO Kongresi'ne katıldı ve 20 yıl sonra uzaylıların dünyaya geleceklerini müjdeledi. “Bize mi benzeyecekler?” sorusuna da “Belki uçan fil bile olabilirler” cevabını verdi. Kongreye büyük bir hevesle gelen UFO meraklıları ise konu çok açmayınca kendilerini uykuya verdi!

İstanbul dün tüm dünyadan gelen UFO meraklılarını ağırladı. Dünya Ticaret Merkezi'nde yapılan Siriüs UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi'nin düzenlediği 4. Uluslararası “UFO ve Yeniçağ” Kongresi'ne 'uzaylılar ve UFO'konularında çalışmalarıyla tanınan dünyaca ünlü konuklar katıldı. Bunlardan biri 1970'lerde 'Tanrıların Arabaları'kitabıyla büyük bir fırtına estiren Erich Von Daniken'di. Kitaplarında 'Dünya dışı varlıklar'ın olduğunu ve bir zamanlar dünyamıza indiklerini kanıtlamaya çalışan Daniken, dünkü kongrede de uzaylılara inanlara bir müjde verdi: “Uzaylılar 20 yıl içinde gelecekler!”

"Ben hiç UFO görmedim"
Daniken bu tahminini arkeolojik incelemelerine ve Maya takvimine dayandırdı: “Ben hayatımda hiç UFO görmedim ama arkeolojik geçmişimizle ilgileniyorum. Orta Amerika'daki eski bir kültür olan Maya figürlerini taradım ve tüm metinleri okudum. Maya takvimine göre 21 Aralık 2012'de gelecekler. Ama bana göre uzaylılar 20 yıl içinde dünyaya inecek. Bu tarihten birkaç yıl önce veya sonra olabilir. Kendilerini bizlere açık açık gösterecekler.”

Uzaylılar arkadaş canlısı
“Uzaylılar geçmişte insanların öğretmenleriydi. Bize medeniyeti öğrettiler. Arkadaş canlısı bu varlıkların araçları olan UFO'ların benzerlerini Amerikalılar yaptı. UFO'ların olmadığına inanan bilim adamları tutucular. İnsanlara benzeyen uzaylılar için ışık hızından daha hızlı olarak hareket etmeleri mümkün. Benim bu konuda benim ” Pan-Spermia “ isimli bir teorim de var. Normalde herhangi bir madde ışık hızına vardığında enerjiye dönüşür ancak UFO'ların teknolojisi sayesinde uzaylılar rahatlıkla ışık hızına çıkıp seyahat edebiliyorlar.”

Kafa, göğüs ve bacakları var
“Teoriye göre bizimle aynı biçimde olmayacaklar. Dünya dışı varlıklar enerjinin bir formu, belki uçan fil bile olabilir. Ancak başka bir teoriye göre bize benzeyen birçok dünya dışı varlık bulabiliriz. İnsan benzeri tipler. Büyük gözleri ve birçok parmakları olmayacak belki, ama bir kafaları, göğüsleri ve bacakları var.”

Uzay kovboyları değiller
“Bence dünya dışı varlıklar bize dostça davranacak yardım edecekler. Geçmişte onlar insanlığa öğretmen gibi davrandılar. Bunları uzay kovboyları gibi de düşünmeyin ama onlardan bir şeyler öğreneceğiz.”

ABD'Lİ CERRAH ROGER LEIR: 'Ben 14 kişiden, 15 uzaylı çipi çıkardım'

Kendini uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia edenlere ve uzaylı çiplerine adayan, Californialı ayak hastalıkları uzmanı ve cerrah Dr. Roger K. Leir da dünkü kongrenin konukları arasındaydı. Bugüne kadar uzaylıların kaçırıp alıkoyduğu 14 denekten 15 adet çip çıkardığını iddia eden Leir, ilk çipi 1991 yılında çıkardığını söyledi: “Nasıl ki biz insanlar bazen bilimsel amaçlı olarak örneğin bir memelinin vücuduna çip yerleştirip onun yaşam tarzını, yemek yeme alışkanlıklarını, nerede ve nasıl yaşadığını ya da vücut ısısı gibi bilimsel verileri araştırıyorsak uzaylılar da bize aynı şeyi yapıyorlar. NASA uzaya gidecek astronotların vücuduna onların bedensel harmonilerini takip edebilmeleri için çip yerleştirir. Uzaylılar da çok uzaklardan geldikleri için bugüne kadar milyonlarca insanla temas kurdular, ameliyat ettiler ve geldikleri yerlerde takip edebilmek için çip yerleştirdiler. Ben ilk kez 1991 yılında insan vücudundan çip çıkardım. Daha sonrasında ise onlarca insandan uzaylı çipleri çıkardım. Daha önce 3 kez UFO gördüm. Bence UFO'lar birbiriyle bağlantılı sebepler doğrultusunda geliyorlar. ”

SIRIUS UFO MERKEZİ BAŞKANI AKDOĞAN: MİT'te UFO masası var
dosyaları açıklasınlar

Kongreyİ düzenleyen Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan da bir konuşma yaptı. Özellikle UFO'ların özellikle 1. ve 2. Dünya savaşları sırasında savaş uçağı pilotlarınca çok gözlemlendiğini ve Adolf Hitler'in bile bu konuda araştırma yapmaları için bilim adamlarını görevlendirdiğini anlatan Akdoğan, “Daha önce İngiliz, İsveç ve Meksika ellerindeki UFO dosyalarını açıkladılar. Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve MİT'te de açıklanmayan UFO masası var. Ellerindeki bilgileri açıklamaları lazım” dedi. Kur'an-ı Kerim'de de evrende başka varlıklar olduğuna dair birçok ifadenin yer aldığını ileri süren Akdoğan şu çarpıcı iddialarda bulundu: “Birçok yerde amatörce çekilen UFO görüntüleri bize ulaştırıldı. Kumburgaz'da bu yıl çekilen görüntülerde UFO içinde siluetler fark ediliyor."

Vatan

Yok kızzz gorsen hayranlıgın artar yolda bıle bası havada yurursun opuyorumnanaktan

Hem sen bakma zaten :olmaz:

Neme lazım ıcınden bırı cıkar hamılesın de :olmaz:

Sen aynaya bak esıne bak kı cocuk sıze benzesın :lepi:

anam ALLAH korusun:Saruboceq: ,zate benim cazibeme dayanamaz alir gotururler beni,şakkıdı,kocam bensiz napar sonra,,korku tuneli gibi oldu bu topik valla,,,:1ninca:

arkadaşlar ben ilim bilim kitabımız olan Kuran-ı Kerim'de olan herşeye inanırım...

şimdi araştırma yaptım bu konu da her hangi bir ayet var mı diye ve hemen bu 2 ayet ile karşılaştım...daha bir çok ayet olduğundan söz ediliyor...

arkadaşlar lütfen dini konuya inanç meselesine dökmeden ilim bilim olmak üzere UFO larla ilgili bildiğiniz ayet varsa paylaşırmısınız?

CıN SÛRESı

8 - “Kuşkusuz biz göğe ulaşmak istedik, fakat onu çetin bekçilerle ve yakıcı ışıklarla dolu bulduk.”

9 - “Halbuki biz, (daha önce) göğün bazı yerlerinde gayb haberlerini dinlemek için otururduk. Fakat şimdi her kim dinlemeye kalkacak olursa, kendini gözetleyen yakıcı bir ışık bulur.”

MıT'te UFO masası var

14 Haziran 2009 / 12:24

BELGELERı AÇIKLASINLAR

70'li yılların efsane yazarı Erich Von Daniken, ıstanbul'daki UFO Kongresi'ne katıldı ve 20 yıl sonra uzaylıların dünyaya geleceklerini müjdeledi. “Bize mi benzeyecekler?” sorusuna da “Belki uçan fil bile olabilirler” cevabını verdi. Kongreye büyük bir hevesle gelen UFO meraklıları ise konu çok açmayınca kendilerini uykuya verdi!

ıstanbul dün tüm dünyadan gelen UFO meraklılarını ağırladı. Dünya Ticaret Merkezi'nde yapılan Siriüs UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi'nin düzenlediği 4. Uluslararası “UFO ve Yeniçağ” Kongresi'ne 'uzaylılar ve UFO'konularında çalışmalarıyla tanınan dünyaca ünlü konuklar katıldı. Bunlardan biri 1970'lerde 'Tanrıların Arabaları'kitabıyla büyük bir fırtına estiren Erich Von Daniken'di. Kitaplarında 'Dünya dışı varlıklar'ın olduğunu ve bir zamanlar dünyamıza indiklerini kanıtlamaya çalışan Daniken, dünkü kongrede de uzaylılara inanlara bir müjde verdi: “Uzaylılar 20 yıl içinde gelecekler!”

"Ben hiç UFO görmedim"
Daniken bu tahminini arkeolojik incelemelerine ve Maya takvimine dayandırdı: “Ben hayatımda hiç UFO görmedim ama arkeolojik geçmişimizle ilgileniyorum. Orta Amerika'daki eski bir kültür olan Maya figürlerini taradım ve tüm metinleri okudum. Maya takvimine göre 21 Aralık 2012'de gelecekler. Ama bana göre uzaylılar 20 yıl içinde dünyaya inecek. Bu tarihten birkaç yıl önce veya sonra olabilir. Kendilerini bizlere açık açık gösterecekler.”

Uzaylılar arkadaş canlısı
“Uzaylılar geçmişte insanların öğretmenleriydi. Bize medeniyeti öğrettiler. Arkadaş canlısı bu varlıkların araçları olan UFO'ların benzerlerini Amerikalılar yaptı. UFO'ların olmadığına inanan bilim adamları tutucular. ınsanlara benzeyen uzaylılar için ışık hızından daha hızlı olarak hareket etmeleri mümkün. Benim bu konuda benim ” Pan-Spermia “ isimli bir teorim de var. Normalde herhangi bir madde ışık hızına vardığında enerjiye dönüşür ancak UFO'ların teknolojisi sayesinde uzaylılar rahatlıkla ışık hızına çıkıp seyahat edebiliyorlar.”

Kafa, göğüs ve bacakları var
“Teoriye göre bizimle aynı biçimde olmayacaklar. Dünya dışı varlıklar enerjinin bir formu, belki uçan fil bile olabilir. Ancak başka bir teoriye göre bize benzeyen birçok dünya dışı varlık bulabiliriz. ınsan benzeri tipler. Büyük gözleri ve birçok parmakları olmayacak belki, ama bir kafaları, göğüsleri ve bacakları var.”

Uzay kovboyları değiller
“Bence dünya dışı varlıklar bize dostça davranacak yardım edecekler. Geçmişte onlar insanlığa öğretmen gibi davrandılar. Bunları uzay kovboyları gibi de düşünmeyin ama onlardan bir şeyler öğreneceğiz.”

ABD'Lı CERRAH ROGER LEIR: 'Ben 14 kişiden, 15 uzaylı çipi çıkardım'

Kendini uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia edenlere ve uzaylı çiplerine adayan, Californialı ayak hastalıkları uzmanı ve cerrah Dr. Roger K. Leir da dünkü kongrenin konukları arasındaydı. Bugüne kadar uzaylıların kaçırıp alıkoyduğu 14 denekten 15 adet çip çıkardığını iddia eden Leir, ilk çipi 1991 yılında çıkardığını söyledi: “Nasıl ki biz insanlar bazen bilimsel amaçlı olarak örneğin bir memelinin vücuduna çip yerleştirip onun yaşam tarzını, yemek yeme alışkanlıklarını, nerede ve nasıl yaşadığını ya da vücut ısısı gibi bilimsel verileri araştırıyorsak uzaylılar da bize aynı şeyi yapıyorlar. NASA uzaya gidecek astronotların vücuduna onların bedensel harmonilerini takip edebilmeleri için çip yerleştirir. Uzaylılar da çok uzaklardan geldikleri için bugüne kadar milyonlarca insanla temas kurdular, ameliyat ettiler ve geldikleri yerlerde takip edebilmek için çip yerleştirdiler. Ben ilk kez 1991 yılında insan vücudundan çip çıkardım. Daha sonrasında ise onlarca insandan uzaylı çipleri çıkardım. Daha önce 3 kez UFO gördüm. Bence UFO'lar birbiriyle bağlantılı sebepler doğrultusunda geliyorlar. ”

SIRIUS UFO MERKEZı BAŞKANI AKDOĞAN: MıT'te UFO masası var
dosyaları açıklasınlar

Kongreyı düzenleyen Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan da bir konuşma yaptı. Özellikle UFO'ların özellikle 1. ve 2. Dünya savaşları sırasında savaş uçağı pilotlarınca çok gözlemlendiğini ve Adolf Hitler'in bile bu konuda araştırma yapmaları için bilim adamlarını görevlendirdiğini anlatan Akdoğan, “Daha önce ıngiliz, ısveç ve Meksika ellerindeki UFO dosyalarını açıkladılar. Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve MıT'te de açıklanmayan UFO masası var. Ellerindeki bilgileri açıklamaları lazım” dedi. Kur'an-ı Kerim'de de evrende başka varlıklar olduğuna dair birçok ifadenin yer aldığını ileri süren Akdoğan şu çarpıcı iddialarda bulundu: “Birçok yerde amatörce çekilen UFO görüntüleri bize ulaştırıldı. Kumburgaz'da bu yıl çekilen görüntülerde UFO içinde siluetler fark ediliyor."

Vatan

bu cümleyi okuyuncaya dek daha önce bakmak aklıma gelmedi...

fakat çok ama çok rica ediyorum bu konuyu sadece bilime ışık tutması olarak görelima.s.

kesinlikle inançla karşılaştırarak olumlu ya da olumsuz vaaz vermeyelim.a.s.

ayeti UFO larla bağdaştırmak veya bağdaştırmamak bize kendimize kalsına.s..

Son düzenleme:
arkadaşlar ben ilim bilim kitabımız olan Kuran-ı Kerim'de olan herşeye inanırım...

şimdi araştırma yaptım bu konu da her hangi bir ayet var mı diye ve hemen bu 2 ayet ile karşılaştım...daha bir çok ayet olduğundan söz ediliyor...

arkadaşlar lütfen dini konuya inanç meselesine dökmeden ilim bilim olmak üzere UFO larla ilgili bildiğiniz ayet varsa paylaşırmısınız?

CİN SÛRESİ

8 - “Kuşkusuz biz göğe ulaşmak istedik, fakat onu çetin bekçilerle ve yakıcı ışıklarla dolu bulduk.”

9 - “Halbuki biz, (daha önce) göğün bazı yerlerinde gayb haberlerini dinlemek için otururduk. Fakat şimdi her kim dinlemeye kalkacak olursa, kendini gözetleyen yakıcı bir ışık bulur.”

ayy ben bu cumleden çok etkılendım :1ninca::1ninca:

Back
X