Aranızda UFO (Tanımlanamayan Uçan Cisim) Gören Var mı?

ben bu aralar görmedim...tam 10 yıl önce gördüm...

ve evet son 2 yıldır ziyaretlerini arttırmışlar.

biliyorum sardunyacim ama bu aralar unlulerin arasinda da ben gordum diye cikan cok kisi var ondan soyledim. degilse yazdiklarini okudum.yerimseniben

ufo denilen seylerin uc harfli olup olmadiklarini bilmiyorz. ufolar isiktan yapilmami yoksa bizim gibi organikler mi bilmiyoruz. yani ufonun gemisini goruyo gorenler genelde ve herkes buyuk bir isiktan bahsediyor, bune eyvallah..
ama ufo denen seyin asil kendisi hakkinda cok bir bilgi yok..

Son düzenleme:
sarduşum evet bizden başka varlıklar varmış
sende şahit olmuşsun...
bende çok bakarım gök yüzüne ,bişiler görebilirmiyim acaba derim içimden :))
hatta öğrendiğim kadarıyla
yerin yedi kat dibinde
göğün yedi kat yukarısında hayat varmış
Kur-an olsun-bilim insanalrı olsun bunları kanıtlıyo
bu tarz şeyleri çok merak ederim ben ..nasıl varlıklar nasıl yaşıyolar?
sanırım ufo dedğimiz varlıkların yecüc-mecüc ile bağlantısımı ne varmış ...bişiler okumuştum bi ara ...

Son düzenleme:
ben de bu verende yalnız olmadığımıza inananlardanım.
nasıl ki biz dünya adlı bir gezegende yaşıyorsak,
başka gezegenlerde de başka başka hayatlar olabilir...

Erich Von Danikenin Tanrıların Arabaları adlı kitabını okumanızı tavsiye ederim.
çok farklı ve etkileyici bir kitap..
okuduğum bir çok şeye çok şaşırmıştım...

ben hiç görmedim sardunyam... :sm_confused: ama görürsem halim nasıl olur onu hiç bilemem........ :1shok: :1ninca: :1no2:

bende hiç görmedim ama istemişimdir bi teleskobum ossun.
ayrıca ufo görersemde altıma edebilirim korkumdan :delphin:

ben de bu verende yalnız olmadığımıza inananlardanım.
nasıl ki biz dünya adlı bir gezegende yaşıyorsak,
başka gezegenlerde de başka başka hayatlar olabilir...

Erich Von Danikenin Tanrıların Arabaları adlı kitabını okumanızı tavsiye ederim.
çok farklı ve etkileyici bir kitap..
okuduğum bir çok şeye çok şaşırmıştım...

Yıllar önce okumuştum..ama zaten o kitap gerçeklerden yola çıkılarak yazılmış..a.s
Hep bahsedilir Ufo lar hep gelir gider..de niye hep kaybolurlar hiç anlayamam..fisfisfis:sm_confused:
Sizcede anlamsız değilmi..:uhm:görünüp geri kaçmak..kaydirigubbakcemile4ama hep aynı farklı bi olay yaşanmadı yerimseniben
Bencede niya korkulsunki..keşke ortaya çıksalar..kız versek oğlan alsak di mia.s.:nazar:
Şaka değil..ciddi söylüyorumm:1rolleyes:

Son düzenleme:
ben ufoların olabileceğine inanıyorum ..çünkü evrende bizim bile bilmediğimiz çok şeyler var...

ufo gerçekleri diye bir kitap var.. ufolara inanmayanları bu kitabı okumaya çağırıyorum..

ben görmedim ama annem ve halam aynı anda görmüşler.köyde bahçede otururken görmüşler. 2side o an için korkmuşlar ama sonra bakmışlar bişeycik yapmıyo:)

ufo olduğunu da ertesi gün haberlerde çıkan aynı görüntü ile onayladılar:)

Yıllar önce okumuştum..ama zaten o kitap gerçeklerden yola çıkılarak yazılmış..a.s
Hep bahsedilir Ufo lar hep gelir gider..de niye hep kaybolurlar hiç anlayamam..fisfisfis:sm_confused:
Sizcede anlamsız değilmi..:uhm:görünüp geri kaçmak..kaydirigubbakcemile4ama hep aynı farklı bi olay yaşanmadı yerimseniben
Bencede niya korkulsunki..keşke ortaya çıksalar..kız versek oğlan alsak di mia.s.:nazar:
Şaka değil..ciddi söylüyorumm:1rolleyes:

bundan daha esrarengiz olaylarda olmuş aslında. ufo gerçekleri isimli kitabın yalancısıyım.

ne korkucam beee ne kadar tatlılardır onlar bakın ne güzel bizi görmeye geliyorlar bizde roket yapıp uçmaya gidiyorz aya sen git gez biraz dimi? ay keşke bende görsem cidden..

Bende dünya dısı varlıklara inanan ve bu topiklere yazan biriyim.Ama inanmama sebep yaşadığım olay değil;evrende henüz kesfedilmemiş binlerce muamma oldugundandır.Biz evrende samanyolu galaksisi olarak toplu iğne başı kadar isek; kesinlikle yok demek ne kadar bilimsel olur arkadaşlar.Ufo demiyorum ama dünya dısı yaşayan varlıkların olması ihtimali o kadar fazla ki bence.Geçen yaz eşim uyuduktan sonra balkona cıktım ve oturdum.Kafamı gökyüzüne kaldırdım.Hava hafif bulutluydu.Bulutların arkasında yuvarlak kocaman silüet halinde bir cismin sürekli sağa ve sola hareket ettiğini aynı yönde defalarca gidip geldiğini gördüm.10 Dk yakın izledim.Eşim uyuyordu ve gec saat oldugundan etrafta balkonda benden baska kımse yoktu.gördüğüm bir ışık oyunumuydu bir yanılsamamaıydı bilmiyorum ama sıradısı bişeyler gördüğüme eminim.korkmadım desem yalan olur.

Dün akşam saat 11:30 civarı 2 tane yanyana gökyüzünde kıpkırmızı yabancı bir cisim gördük eşimle, çok netti uçak değildi ucaklar biraz ilerisinden geçti.Hareketleri çok farklı idi.Sanki alev topu gibi parlıyordu.Yavaş bir şekilde yukarı doğru ilerleyip aynı noktada bir anda kayboldular.Arkasından bir tane 3,cüsü daha gökyüzünden aşağı doğru belirip oda aynı noktaya gidip aynı şekilde kayboldu.İlk defa bu kadar belirgin gördüm ya şok olduk.Hemen kamerayı aldık çekelim diye ama bataryası bitmişti ya sinir oldum.cep telf.kamerasıda göstermezdi o kadar mesafeyi.çeseydim buıraya koyup size göstercektim.

Destina, inan buralarda Antalya da) dolaşıyorlar sık sık görür olduk ve göreceğiz. Sen de fotoğraf makinanı hazır durumuda bırak, çekebilirsek burada paylaşırız

ufolara bende inanıyorum,eski çağlardan kalma resimlerde gösterilmiş zaten,görmeyide çok isterim:kedi:

Günlük Güneşlik yakıcı, boğucu sıcaklarla boğuşurken....Aniden yağmur indirdi Güneşe aldırmaksızın... Şaşırdım, sanırım burada herkes şaşmıştır( Bahçeli Evler)

Evet onların, her gelişlerinde böyle mevsimsel değişiklerle karşılaşır olduk. Depremler cabası
Havayı biraz serinletseler, nemi alsalar fena olmazdı:):)

alemde yanlız olmadığımız kesin zaten de bu ufoların ufo olup olmadığını bilmiyoruz, gerçi ufo tanımlanamayan cisim anlamına geliyomuş, kur-an'da da zaten yanlız olmadığımızdan bahsediliyo, geçenlerde tvde yaşar nuri öztürkün bi konuşmasını dinlemiştim, hani hep denir ya insanlar en şerefli en üstün varlıklardır diye, yaşar nuri öztürk de diyo ki dünya için bu böyle, uzayda kimbilir neler var diyor, o da evrende yanlız olmadığımızdan falan bahsediyodu, ben de inanıyorum ufolara, ama görmek nasip olmadı, yanlız erkek kardeşim yıllar önce bi gece yolda arkadaşıyla yürürken gökte parlayan ve sürekli dönen ışıklar görmüş, çok korkmuşlar, annemlerin evi mezarlığa 15 dk uzaklıkta, onlar da mezarlığın yanındaki yoldan yürüyolarmış, hem mezarlık hem ufo ikisi bi arada olunca iyice tırsmışlar, gece de geç vakitti zaten, eve geldi abla ben ufo gördüm dedi, ilk önce ben hadi nen dedim, kafa bulma insanla filan dedim, sonra anlatıyo bu işte kocamannn yuvarlak bişeydi, etrafında ışıklar vardı, ışıklar sürekli dönüyodu, bi ileri bi geri hareket ediyodu diye, ben tırstım tabi, acaba gerçekten gördümü diye, sonra o gece gayri ihtiyari bahçeye çıktım, gökyüzünü izliyorum bende görürmüyüm diye, aaa bi baktım gerçekten de aynen kardeşimin anlattığı gibi bişey var gök yüzünde, ışıklar var sürekli dönüyolar, daire çiziyolar, kocaman bişey, dakikalarca izledim ama hiç kaybolmuyo sürekli orada, sonra bir anda benim jeton düştü, denizlinin diğer yanında baron die bi disko var, onun ışığıymış :roflol: kardeşimi çağırdım ulen delü ahan da gördüğün baronun ışığıymış ödümüzü aldın gece gece diye, bi baktı o da harbiden yaaa bu baronun ışığı dio, ama maceralı bi geceydi yaa tek ufo maceram bu :roflol:

İnan yeşilim bende bu yağmuru ona bağladım dün geceki ya hala gözümün önünde.:1ninca:Geçen senede görmüştüm ama bu seneki çok barizdi.Bende Camlarımı yeni silmiştim ama olsun iyi oldu rahmet yağsın.Ben inanıyorum ufolara Çünkü başka gezegende yaşayanlar olduğu Kuran da da geçiyordu.Belliki teknolojik olarak çok ilerdeler ama kendilerini çok merak ediyorum.:uhm:Eşime dün gece onları görünce dedimki acaba bu mutasyona uğramış virüsleri bunlar mı tepemizden aşağı bırakıyorlar.Bu gün den itibaren Kameramı hazır edecem(5M Migros karşısı Pınarbaşı)

arkadaslar 2yıl once daha yenılerde marsata su bulundu demekkı baska gezegenlerde de hayat var ancak bızım teknolojımız çok gerılerde demekkı ,destınanında dediği onlar bizden bi haylı ilerideler sonucta..
astronotlara sormak lazım bu durumu bence ,acaba onlarda gordulermı boyle bişey ? gorselerde gizli tutulur sanırım ,soylemezler suan oldugu gibi.

valla öyle meraklıyımdır ki şu ufo meselesine..neredeyse her akşam başımı kaldırıp bakarım gökyüzüne belki bi tanesi bana kendini gösterir diye,ama yok anacım..utanıyolar benden..ama inat ettim bende görecem bi gün..
ve bu arada ufo diye bişey yok diyen arkadaşlar,çok yakında anlayacaklar ki bu varlıklar gerçekten VAR..

Back
X