alemde yanlız olmadığımız kesin zaten de bu ufoların ufo olup olmadığını bilmiyoruz, gerçi ufo tanımlanamayan cisim anlamına geliyomuş, kur-an'da da zaten yanlız olmadığımızdan bahsediliyo, geçenlerde tvde yaşar nuri öztürkün bi konuşmasını dinlemiştim, hani hep denir ya insanlar en şerefli en üstün varlıklardır diye, yaşar nuri öztürk de diyo ki dünya için bu böyle, uzayda kimbilir neler var diyor, o da evrende yanlız olmadığımızdan falan bahsediyodu, ben de inanıyorum ufolara, ama görmek nasip olmadı, yanlız erkek kardeşim yıllar önce bi gece yolda arkadaşıyla yürürken gökte parlayan ve sürekli dönen ışıklar görmüş, çok korkmuşlar, annemlerin evi mezarlığa 15 dk uzaklıkta, onlar da mezarlığın yanındaki yoldan yürüyolarmış, hem mezarlık hem ufo ikisi bi arada olunca iyice tırsmışlar, gece de geç vakitti zaten, eve geldi abla ben ufo gördüm dedi, ilk önce ben hadi nen dedim, kafa bulma insanla filan dedim, sonra anlatıyo bu işte kocamannn yuvarlak bişeydi, etrafında ışıklar vardı, ışıklar sürekli dönüyodu, bi ileri bi geri hareket ediyodu diye, ben tırstım tabi, acaba gerçekten gördümü diye, sonra o gece gayri ihtiyari bahçeye çıktım, gökyüzünü izliyorum bende görürmüyüm diye, aaa bi baktım gerçekten de aynen kardeşimin anlattığı gibi bişey var gök yüzünde, ışıklar var sürekli dönüyolar, daire çiziyolar, kocaman bişey, dakikalarca izledim ama hiç kaybolmuyo sürekli orada, sonra bir anda benim jeton düştü, denizlinin diğer yanında baron die bi disko var, onun ışığıymış :roflol: kardeşimi çağırdım ulen delü ahan da gördüğün baronun ışığıymış ödümüzü aldın gece gece diye, bi baktı o da harbiden yaaa bu baronun ışığı dio, ama maceralı bi geceydi yaa tek ufo maceram bu :roflol: