Aranızda UFO (Tanımlanamayan Uçan Cisim) Gören Var mı?

alemde yanlız olmadığımız kesin zaten de bu ufoların ufo olup olmadığını bilmiyoruz, gerçi ufo tanımlanamayan cisim anlamına geliyomuş, kur-an'da da zaten yanlız olmadığımızdan bahsediliyo, geçenlerde tvde yaşar nuri öztürkün bi konuşmasını dinlemiştim, hani hep denir ya insanlar en şerefli en üstün varlıklardır diye, yaşar nuri öztürk de diyo ki dünya için bu böyle, uzayda kimbilir neler var diyor, o da evrende yanlız olmadığımızdan falan bahsediyodu, ben de inanıyorum ufolara, ama görmek nasip olmadı, yanlız erkek kardeşim yıllar önce bi gece yolda arkadaşıyla yürürken gökte parlayan ve sürekli dönen ışıklar görmüş, çok korkmuşlar, annemlerin evi mezarlığa 15 dk uzaklıkta, onlar da mezarlığın yanındaki yoldan yürüyolarmış, hem mezarlık hem ufo ikisi bi arada olunca iyice tırsmışlar, gece de geç vakitti zaten, eve geldi abla ben ufo gördüm dedi, ilk önce ben hadi nen dedim, kafa bulma insanla filan dedim, sonra anlatıyo bu işte kocamannn yuvarlak bişeydi, etrafında ışıklar vardı, ışıklar sürekli dönüyodu, bi ileri bi geri hareket ediyodu diye, ben tırstım tabi, acaba gerçekten gördümü diye, sonra o gece gayri ihtiyari bahçeye çıktım, gökyüzünü izliyorum bende görürmüyüm diye, aaa bi baktım gerçekten de aynen kardeşimin anlattığı gibi bişey var gök yüzünde, ışıklar var sürekli dönüyolar, daire çiziyolar, kocaman bişey, dakikalarca izledim ama hiç kaybolmuyo sürekli orada, sonra bir anda benim jeton düştü, denizlinin diğer yanında baron die bi disko var, onun ışığıymış :roflol: kardeşimi çağırdım ulen delü ahan da gördüğün baronun ışığıymış ödümüzü aldın gece gece diye, bi baktı o da harbiden yaaa bu baronun ışığı dio, ama maceralı bi geceydi yaa tek ufo maceram bu :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

bende bundan 8-9 yıl önce abimle balkonda otururken çok uzakta bi cisim gördüm
bizim evimizin balkonu dağ manzaralıydı
dağın üstünde parlak bi şey gördüm..ama yıldızlar kadar uzak değildi..dağa çok yakında sabit bi şekilde duruyordu önce ama çok paarlak
baktım hareket etmeye başladı delikafadulden
hemen abime döndüm şunu görüyomusun dedim bak dikkat et ona bişey kımıldıyo orda dedim
yıldız helikopter falan değil o dedim
yıldız olsa o kadar yakın olmaz helikopter olsa o kadar sabit duramaz :1no2:
neyse bu ışık yavaş yavaş dağa inmeye başladı... sabit bi şekilde iniyo ama dümdüz
indi indiii tam dağa gelmeden durduu... biz abimle şaşkınlıkla bakıyoruz böyle olmuş gözlerimiz :1shok:
bi süre indiği yerde durdu hala ışıkları yanıyo ama sonra tekrar yavaş yavaş yukarı çıkmaya başladı aynı sabitliktee
ilk gördüğüm yerdeki yerine geri döndü sabit olarak havada bi süre kaldı ve ışık tamamen yok oldu bi 10 dk sonra :uhm:
tabi o zamanlar böyle resim çeken cep telefonları falanda yoktu kamera falan da yoktu :dilcikar:
sadece abimle ben görebildim neyseki yanımda bi şahit vardı da deli yerine koymadılar bizi valla kaydirigubbakcemile3
bende bizden başka canlılar olduğuna inananlardanım yer yüzünde kızlarr ..

ayyy kızlar inanamıyorummm :1shok: :1shok: filmlerde filan görüyorum da ufo görenleri burda da olunca şok oldum resmen yaaaa :1shok::1shok:
ben ufo görmedim ama 3 yıl önce filan eşimle annemden dönüyorduk yürüyerek gece 12 filandı yemyeşil kocaman bi ışık aşaya kadar indi sonra cıkmadı bi daha.sanki havai fişek gibiydi ama degil tabi.o gündür aklıma geldikce mest olurum cünkü cok güzeldi.ufo görsem heralde naparım bilemem kaydirigubbakcemile4

kızlar benim rahmetli annanem görmüş.ama o zamanlar kimse inanmadığı için kadın bize gizli gizli anlatıyodu.anneannemler samsunun bi köyünde oturuyo etraf hep yeşillik en yakın ev 200-300 metre ilerde zaten kocaman bi alanda 4-5 tane ev var . kızım kocaman helikopter gibi bişey indi eviminizin bahçesine derdi.içinde 3 kişi vardı helikopterin altı açıldı indiler su aldılar ve gittiler derdi. tabi kimse buna inanmadı ve inanmıycaksınız anneannem 3-4 sene içinde kafayı bozdu ...vefatına kadar belki 7-8 sene böyle hep bisey gelicekmiş gibi durun susun falan diyodu offf offf . artık doğrumudur yalanmı hiç bilmiyorum................

kızlar benim rahmetli annanem görmüş.ama o zamanlar kimse inanmadığı için kadın bize gizli gizli anlatıyodu.anneannemler samsunun bi köyünde oturuyo etraf hep yeşillik en yakın ev 200-300 metre ilerde zaten kocaman bi alanda 4-5 tane ev var . kızım kocaman helikopter gibi bişey indi eviminizin bahçesine derdi.içinde 3 kişi vardı helikopterin altı açıldı indiler su aldılar ve gittiler derdi. tabi kimse buna inanmadı ve inanmıycaksınız anneannem 3-4 sene içinde kafayı bozdu ...vefatına kadar belki 7-8 sene böyle hep bisey gelicekmiş gibi durun susun falan diyodu offf offf . artık doğrumudur yalanmı hiç bilmiyorum................

ufo gören kişiler maneviyat olarak değişikliğe uğrarmış...

birazdan ayrıntıları gireceğim...

çok ilgimi çektiCADIARZU

THY uçaklarının önüne çıkan UFO´lar...

En garip olaylardan birisini yine 1984´ün Nisan ayında, THY pilotları yaşadılar. ıstanbul-Ankara arasında uçan DC-9 tipi uçak ınegöl üzerinde 9000 m. yükseklikte uçarken bir UFO ile karşılaştı.

Pilot, yardımcısı ve uçuş mühendisi olayı şöyle anlatıyorlardı; "Çok yukardan ışıklı bir cismin yere doğru çok hızlı bir pike yaptığını farkettik, bir uçağın düştüğünü sanarak üzüldük fakat cisim o inanılmaz hızına karşın bizim çok ilerimizde, aynı hizada birden durdu ve havada asılı kaldı.

Yeşilköy´le haberleşerek, o bölgede uçan bir araç olup olmadığını sorduk, cevap negatifti. Öyleyse, bu bir UFO´ydu. Farlarımızı yakarak sinyal verdik, işte tam o anda cisimden öyle bir ışık parlamasıyla cevap verildi ki, dünyada bu tür bir ışık kaynağının olabileceğini sanmıyorum, Güneş kadar parlaktı.

Daha sonra bulutların arasına yükselip kayboldu. Birçok pilot arkadaşlarımız UFO´ları gördüklerini söylerlerdi, pek inanmıyorduk ama o gece karşımızdaki cisim gerçekti. Ama en önemlisi, bildiğimiz tüm fizik kurallarına aykırı olarak uçuyordu.

Böyle bir uçuş aracını kıskançlıkla izledik.." "Yumurta biçimindeydi.." Benzeri bir olay bir başka THY uçağının da başından geçti. 27 Ekim 1989 günü Boeing 727 ile Zürih-Antalya seferini yapan Kaptan Pilot Selahattin Sivri anlatıyor: "Gece saat 23:00 civarıydı, Yugoslavya üzerinden uçuyorduk, birden sol üstümüzde çok ışıklı bir cisim gördük ve uçak zannettik.

On dakika sonra cisim önümüze geçti, bu arada Belgrad ve Sofya alanlarıyla yapılan telsiz konuşmalarını dinliyorduk ama uçuş bölgemizde bulunan böyle bir gök cismi ile yapılan konuşmaya tanık olmadık. Uçuş mühendisim Pertev Arıkan beni uyararak, bu cisim konuşma yapmıyor, sürekli kırmızı, yeşil ve çok parlak beyaz ışıklar yayıyor, dedi. Artık önümüzde uçuyordu, şekli tam bir yumurta biçimindeydi, inanılmaz bir renk cümbüşü içinde yol alıyorduk.

Bulgaristan üzerinden Türkiye´ye yaklaşırken, Yeşilköy´ü aradık ama radarlarında hiçbir hava trafiği görmediklerini söylediler. Hava sınırımıza yaklaştığımızda cisim beyaza dönüştü ve yükselmeye başladık artık sadece beyaz bir ışık topu görüyorduk, derken kayboldu.." Kaptan Pilot Sivri ve arkadaşları dünyadışı bir cisim ile karşılaşmışlardı ve onların da yaşamları artık değişmişti.

Gerçekten de, ünlü astronotlarda da olduğu gibi, UFO´larla cidden karşılaşan insanların yaşamlarında değişimler oluyor, dünyayı ve yaşamı bir başka yorumlamaya başlarken, karekteristik değişimler görülüyor.

Neil Armstrong, Ay´a ayak basan ilk dünyalıydı ve bu kolay taşınacak bir ünvan değildi fakat Armstrong´u toplumdan koparan, mistik bir yaşama yönlendiren temel nedenlerin ilk ikisi evrenin sonsuzluğunun içinde varolduğunu fark etmesi ve tanık olduğu UFO gözlemleriydi.

Artık dünyada olanlar, yaşam kavgaları ve hatta ınsanlık ona çok anlamsız ve daha da ötede aptalca geliyordu. Bu psiko-şok daha birçok insanda ortaya çıkmış ve çıkmaktadır, öte yandan UFO deneyi yaşamadıkları halde çok fazla bu konuya giren insanlarda da benzer sendromlar görülmektedir.

Aslında bu olayın ardında, makrodan mikroya bakıldığında, yaptıklarımızın anlamsızlaştığı ve bir noktada da gereksizliği gerçeği saklıdır.

ALINTI

Artık dünyada olanlar, yaşam kavgaları ve hatta ınsanlık ona çok anlamsız ve daha da ötede aptalca geliyordu.

bana bu oldu...çok derine girmedim UFO olayın da girseydim diğerleri de olabilirdi...

hele hele rahmetli anneannen kadar görseydim kesin ondan beter olurdum...Allah nur içinde yatırsın:Saruboceq:

amin canım çok sağol.. evet ara ara düşünüyorum annemlede konuşuyoruz demekki gerçekten varlar ve gelmişler.kolay kaldırılacak bir durum değil... ama kadının hayatı gitti ....

ya ewet benim gördüğümde de çok barizde ilk defa böyle yakından gördüm o ışklı cismi 3 taneydi.Neden buraya kadar böyle yaklaşabiliyorlarda dünyamıza inip bizle kaynaşmıyorlar
bence onlar bizden çok ilerde hemde çook o yüzden bizim dünyamız onların ilgisini çekmiyor

eğer öle olmasa idi şimdiye kadar bu kadar ileri teknolojiye sahip bizden teknolojik olarak önde olan bir gezegen canlıları çoktaaann ele geçirirdi dünyamızı
demekki onların yaşamı daha güzel ve maalesef biz onların yaşadığı gezegeni keşfedecek kadar ileri değiliz biledaha hangi gezegen olduğunu bile bulamadık demekki uzak bir gezegen
ve bizim teknoloji yetmiyor oraya ulaşmaya.

ya ablacım bunları okuyunca bile tırsıyorum ben:1ninca:
görsem nolurdu bilemem
ama merak saldım acayip biçimde arastırıyorum -tatlicadiarzu-

ben de 5 sene evvel uşakta anneannemlerin tarlasında güneş batmasına yakın turuncu hali almıştı ve güneşin etrafında dolanan birşey vardı çok bariz görünüyordu sanki güneşin etrafında elips çiziyordu.dikkatimi iyice çekinde dayıma gösterdim o da gördü ve şaştık kaldık ikimiz de anlam veremedik,bir kayboluyor bir çıkıyordu çok garipti.ışık falan yoktu bir cisimdi büyükçe 15 dk falan öyle güneş etrafında dolandı sonra kayboldu.tabi belki güneşe uzaktır ama hala anlayamadığım birşey daha var güneş çok sıca nasıl olduyo anlamadım.çok güzeldi keşke bize yakın ldsydı diye düşünmüşümdür hep.

görmedim ama görmeyi çook isterdiim
balkona her çıktığımda yukarı bi bakmışımdr
birgün bana da gözükürler mi die acaba
ama bn inanıorum var olduklarına çünküü bunca senen hmn hmn bnzeyen fotolar olmaz tesadüf asla değil
evrende asla yalnız değiliz

Evliliğimin ilk yıllarıydı Eşimle birlikte gece bahçeye çıkmıştık. Bizde meraklıyız yıldızları seyretmeye. Dağlar bahçemizden görünüyor. Yüksek apartmanlar olmadığı için rahat görüyoruz. Birden çok hareketli bir ışık gördük sürekli hareket halindeydi.Daha sonra dağların arkasında kayboldu. Ufoların varlığına zaten inanıyorduk böyle canlı olarak görmek bizi çok heyecanlandırmıştı:)).O günden sonra ne zaman gece dışarı çıksak gözümüz hep gökyüzünde gezinir.

Bunlarin bize gorunme zamani geldiyse, ve gelcekleri zaman bakalim hayirli midegil mi anca o gun gorcegiz hayirlisi bakalim .

Bunlarin bize gorunme zamani geldiyse, ve gelcekleri zaman bakalim hayirli midegil mi anca o gun gorcegiz hayirlisi bakalim .

kıs cadıııkaydirigubbakcemile3 beni var ya bu gün akşam üstünden beri UFO topiklerime yazdıklarınla çok güldürüyorsun:roflol: Allah da seni güldürsün:Saruboceq: Şeniz

canım korkma :olmaz:bi tek size gelecek değiller ya hepimize gelecekleropuyorumnanaktan

ben dua ediyorum gelsinler diye:Saruboceq: sense nereye kaçacaksan:jeyyar: onlar gelince:jeyyar: kaçacak delük arıyosun:roflol:

ben tekrar görmek istiyorum ya.Ama bi kere gördüm ya artık istesemde göremem illa tesadüf olacak böle şeyler.kaydirigubbakcemile4
Ama ben gökyüzünde cisimlerini değil kendilerini görmek isterdim
Hoşgeldiniz biz dostuz derdik.:teytey:
dalgamı geçiyonuz:mymeka: adam akıllı erkekseniz tabi ölemisiniz nasıl varlıksınız bilmiyoruz ? çıkın ya insan bu kadar merakta bırakılmazki demi yani.Ooo ne ala memleket siz bizi uzaktan görün
izleyin
nasıl olduğumuza bakın biz bir asırdır kafamızda ütopya oluşturalım nasıllar
neye benziyorlar diye?

Back
X