Aranızda yapan veya tanıdığınız varmı

zorlusevdamm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
652
86
33
38
Çalışıyorum çok borcum var bu gidişle evde kalacağım borçlarla kimse almayacak beni yardimci olun ek iş arıyorum ama yok bulamıyorum nikah şekeri gibi şeyler duydum aranızda yapan tanıdığınız varmı nasıl yapılırki

Nikah şekerinden pek para gelmez. Şuan ne iş yapıyorsunuz?

O tip işler ancak el harcligi olur diye biliyorum. Tam zamanli calisiyosan ek os cok zor

Ben nikah sekeri degil ama grafik tasarim uzerine yeni basliyorum ozel davetiye, baby shower susleri, nisan kolonyalari vs.

Bu arada gazeteciyim haftasonum bos hobimi yan gelir olsun diye kullanacagim.

Instagram uzerinden satis yapabilirsin.

Ben nikah sekeri degil ama grafik tasarim uzerine yeni basliyorum ozel davetiye, baby shower susleri, nisan kolonyalari vs.

Bu arada gazeteciyim haftasonum bos hobimi yan gelir olsun diye kullanacagim.

Instagram uzerinden satis yapabilirsin.
Çok iyi ama satış la falan ugrasmak istemiyorum işi yapayım karşılığında param odensin bu şekilde istiyorum

8/4 çalışıyorum aksamlari yapabilirim

El işi yapsan gözlerine yazık çünkü getirisi çok az ve zaten çalışan bir bayansin. Garsonluk yapanlar var aksamlari günde 30 tl falan aliyolar ama yine kendine çok yüklenmiş olursun bünyen çok saglam değilse büyük yorgunluk olur.

Çok iyi ama satış la falan ugrasmak istemiyorum işi yapayım karşılığında param odensin bu şekilde istiyorum

Aslinda ayni mantik. Bir tane numune koyuyorsun isteyen sayi belirtiyor ve yapip parani aliyorsun.

Ben bu işten vazmı geçeyim

Ben bu işten vazmı geçeyim

Borctan bunalmissin anliyorum canimin içi ama yazik etme kendi kendine. Borc bu. Bi şekilde ödeniyor. Yeterki ayağını yorganina göre uzat. Yaşım çok büyük degil bekarim ama seninle evlenecek adam borcun yuzundenmi vazgeçecek. Yapma bunu kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…