Yok gercekten asıl nedenim bu. Tabi artı nedenlerde mevcutdurAramak istiyosan galiba.. bunlar bahane çünkü.
Gercekten nasıl oldugunu merak ediyorum. Barısmak zaten isterim ama , artık bende o kadar korku olustu ki, herşey düzelmeden barısmamız zor zatenArayıp barışmak istiyorsanız tutmayın kendinizi arayın en fazla hayır cevabı alırsınız denemiş olursunuz sadece iyi mi kötü mü diye merak ediyorsanızda arayın ne var yani çok kötü bir şekilde ayrılmadıysanız sorun olucağını sanmıyorum.
Kapanmış defterleri acmamak gerekiyor bence. Kaldı ki ortada kötü olduğuna dair bi durum yok, sadece hissiyat. Siz aramak istiyorsunuz ve rüyamda gördüm çok kötüydün merak ettim klişesi. Başka bir şey değil.
Gercekten klişe ama gördüm, ayrıca bunu söylemeyecegım.
Sadece merak ediyorum
Barışma istiyorsanız arayın ama rüyamda gördüm komik biraz.
2 hafta olcak ayrılalı, eskiden de cok ayrıldık da tepkileri ilk kez farklı cunku ilk kez ben hatalıyım.Arayıp barışmak istiyorsanız tutmayın kendinizi arayın en fazla hayır cevabı alırsınız denemiş olursunuz sadece iyi mi kötü mü diye merak ediyorsanızda arayın ne var yani çok kötü bir şekilde ayrılmadıysanız sorun olucağını sanmıyorum.
Yani bilmiyorum hatanız kabul edilebilir birşeyse konuşmayı deneyin ama kararlıysa sizden ayrılmaya dönmeyebilir.2 hafta olcak ayrılalı, eskiden de cok ayrıldık da tepkileri ilk kez farklı cunku ilk kez ben hatalıyım.
Bu sebeple de olabilir. Öyle bir ayrılık ki ne kimse kimseyi engelliyor vs.
Sonra konusalım diye telefon kapanıyor ve gerisi de yok.
Garip insan işte , sunu anladım seven insan her türlü seviyor. Kendimden farkettim. Haklısınız sizde sadece merak ediyorum ve haber alamamak kötü.Yani içinden geliyorsa ara ama geçmiş konularına baktım da bence aramasan daha iyi. Evlilikten korkma bahanesi, belirli günler görüşme falan çok sıkıntılı değil mi sence de?
Bana da arama istegi geliyordu, mesaj atmasam içim sıkılıyordu. Şimdi bunları astim.her yerden engelli. İyi ki de öyle yaptım .
Rüyamda gördüm aradım gibi bir sebeple ararsanız kalmışsa şayet gözünde var olan değerinizi tamamen bitirmiş olursunuz.
Gururunuz rüyanıza baskın gelsin..
Yani bilmiyorum hatanız kabul edilebilir birşeyse konuşmayı deneyin ama kararlıysa sizden ayrılmaya dönmeyebilir.
Demeniz bi şeyleri değiştirmez. Değiştirebilecek olsa zaten size nasılsın diye sormanıza gerek bırakmazdı.Onu söylemicem yaa tabi ki nasılsın dicem sadece bahaneye gerek yokda desem mi demesem mi
Doğru galiba, iyice kaldırmanında alemi yok galiba.Bence bırakın artık. Mesaj atıp istediğin sonucu alamayınca daha yıkıcı. Herkes yoluna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?