Aranmalı mı?

Aventuss

Huzur istiyorum
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
847
1.902
113
Eski konulardan biliyorsunuzdur , benım ki mi desem eskisi mi desem bilemedim; içimden bir ses kötü oldugunu söylüyor , neden bılmıyorum. Normal ayrıldım rahatladım tepkileri vermiyor. Garip eskisinden bambaska gibi, sadece nasıl oldugunu gercekten kötü mü merak ediyorum.
Durumu birine anlatmamıs olabilir ve kendi içinde cebelleşmek zor geliyor olabilir bılmıyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim. Konuscak bir şeyim yok , nasılsın demek cok barısmak istiyor gibi mi olcak, gercekten derdim nasıl oldugunu öğrenmek, resmen rüyamda bana yardım et diye yalvardı. Böyle basına bişey gelmedi falan ama kendi nasıl bunu anlayacagım bir şey , bir durum nasıl olur? Bir akıl verir misiniz bu akıllanmayan kıza

Arayıp barışmak istiyorsanız tutmayın kendinizi arayın en fazla hayır cevabı alırsınız denemiş olursunuz sadece iyi mi kötü mü diye merak ediyorsanızda arayın ne var yani çok kötü bir şekilde ayrılmadıysanız sorun olucağını sanmıyorum.

Kapanmış defterleri acmamak gerekiyor bence. Kaldı ki ortada kötü olduğuna dair bi durum yok, sadece hissiyat. Siz aramak istiyorsunuz ve rüyamda gördüm çok kötüydün merak ettim klişesi. Başka bir şey değil.

Barışma istiyorsanız arayın ama rüyamda gördüm komik biraz.

Gercekten nasıl oldugunu merak ediyorum. Barısmak zaten isterim ama , artık bende o kadar korku olustu ki, herşey düzelmeden barısmamız zor zaten

2 hafta olcak ayrılalı, eskiden de cok ayrıldık da tepkileri ilk kez farklı cunku ilk kez ben hatalıyım.
Bu sebeple de olabilir. Öyle bir ayrılık ki ne kimse kimseyi engelliyor vs.
Sonra konusalım diye telefon kapanıyor ve gerisi de yok.

Yani içinden geliyorsa ara ama geçmiş konularına baktım da bence aramasan daha iyi. Evlilikten korkma bahanesi, belirli günler görüşme falan çok sıkıntılı değil mi sence de?

Bana da arama istegi geliyordu, mesaj atmasam içim sıkılıyordu. Şimdi bunları astim.her yerden engelli. İyi ki de öyle yaptım .

Rüyamda gördüm aradım gibi bir sebeple ararsanız kalmışsa şayet gözünde var olan değerinizi tamamen bitirmiş olursunuz.
Gururunuz rüyanıza baskın gelsin..

Yani bilmiyorum hatanız kabul edilebilir birşeyse konuşmayı deneyin ama kararlıysa sizden ayrılmaya dönmeyebilir.

Garip insan işte , sunu anladım seven insan her türlü seviyor. Kendimden farkettim. Haklısınız sizde sadece merak ediyorum ve haber alamamak kötü.
Gecenlerde bir gün hıc online olmadı ve oldugunda direkt fotograf atmıstım ona baktı falan yani baska şeyler dönüyor gibi geliyor.
Kafam karmancorman

Rüyamda gördüm aradım gibi bir sebeple ararsanız kalmışsa şayet gözünde var olan değerinizi tamamen bitirmiş olursunuz.
Gururunuz rüyanıza baskın gelsin..

Onu söylemicem yaa tabi ki nasılsın dicem sadece bahaneye gerek yokda desem mi demesem mi

Onu söylemicem yaa tabi ki nasılsın dicem sadece bahaneye gerek yokda desem mi demesem mi
Demeniz bi şeyleri değiştirmez. Değiştirebilecek olsa zaten size nasılsın diye sormanıza gerek bırakmazdı.
Merak etmenizi anlıyorum ama kendisinin yazmıyor merak etmiyor oluşu sorunuzun cevabı aslında..

Sürekli online olup olmadığını takip ediyorsanız o iş yaş
Online olduğunu gördüğünüz zamanlar yine yazacaksınız.
Bence takip etmeyin ve başka şeylere odaklanın.
Deşmeye kalktıkça emin olun üzülen siz olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…