Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde bekler misiniz aranmak ??? bir mesaj bekler misiniz ?? yoksa iiçinizden geldiğinde arar mısınız hep beklemeden ??
canım duruma göre değişir şimdi o yani haklılık haksızlık durumu var kısaca özet geçsen daha çok yardımcı olabiliriz![]()
o askerde bugün 8e kadar 2 kez mesaj attı seni seviyorum napıyosun diye iş aralarnda 10 dakika konuştuk sadece.. neyse 21.11de saat işi yeni bitmişti 15 dakika mesajlaştık suskunluk oldu.. peki yazdı peki yazdm aramız iyi sorun yok.. ondan beri de ne o attı ne ben.. knşmak istiyorum ama o atsın istiyorum o yüzden de 1 saattir bekliyorum ne yapsam karar veremedim.
canım maşallah bir problem yokmuş ki bunu uygun bir dille söylesen kendisine veya kısasa kısas bi süre sende atmasan mutlaka hallolur bu bilirim beklemek nedir ama bence her zaman arayan atan tarafta sen olma yani ama diyosun askerdeymiş çocuk e onada hak vermek gerek şimdi ama bence konuşarak çözebilirsiniz![]()
canım maşallah bir problem yokmuş ki bunu uygun bir dille söylesen kendisine veya kısasa kısas bi süre sende atmasan mutlaka hallolur bu bilirim beklemek nedir ama bence her zaman arayan atan tarafta sen olma yani ama diyosun askerdeymiş çocuk e onada hak vermek gerek şimdi ama bence konuşarak çözebilirsiniz![]()
arasammı aramasammı sanrm bugün sabredemeyeceğim.. zaten genele hep arayan taraf ben değilim..
sanırım sabredemeyeceğim bugün.. arasammı aramasammı şimdi ? zaetn genelde hep arayan taraf ben değilim
bencede beklemeyi bilmek gerek..
çünkü erkek milleti şımartılmaya gelmiyo..
ilişki kaç yıllık olursa olsun, naz yapmak, aramamak, onlardan beklemek fln gerekiyo tecrübeyle sabit..
böyle düşünmüyodum aslında ama yaşadıklarım fikirlerimi değiştirdi..
bu erkek milletini süründüreceksin arkadaş başka bişeyden anlamıyolar![]()