• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranmayı beklemek ya da bir mesaj saçma mı sizce ??

zombiiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
289
1
46
İzmir
Sizde bekler misiniz aranmak ??? bir mesaj bekler misiniz ?? yoksa iiçinizden geldiğinde arar mısınız hep beklemeden ??

canım duruma göre değişir şimdi o yani haklılık haksızlık durumu var kısaca özet geçsen daha çok yardımcı olabiliriz:34:

Sizde bekler misiniz aranmak ??? bir mesaj bekler misiniz ?? yoksa iiçinizden geldiğinde arar mısınız hep beklemeden ??

Çok bekledim. Ne çok bekledim. Hemde o kadar çok bekledim ki. Ne kadar beklediğimi anlatamam. İçimden geldiğinde beklemeden aradım da mesaj da attım.

Son düzenleme:
canım duruma göre değişir şimdi o yani haklılık haksızlık durumu var kısaca özet geçsen daha çok yardımcı olabiliriz:34:

o askerde bugün 8e kadar 2 kez mesaj attı seni seviyorum napıyosun diye iş aralarnda 10 dakika konuştuk sadece.. neyse 21.11de saat işi yeni bitmişti 15 dakika mesajlaştık suskunluk oldu.. peki yazdı peki yazdm aramız iyi sorun yok.. ondan beri de ne o attı ne ben.. knşmak istiyorum ama o atsın istiyorum o yüzden de 1 saattir bekliyorum ne yapsam karar veremedim.

Beklemeni gerektirecek bir durum yok bence,kasma kendini esprili bir şeyler yaz o da rahatlasın sen de rahatla..

o askerde bugün 8e kadar 2 kez mesaj attı seni seviyorum napıyosun diye iş aralarnda 10 dakika konuştuk sadece.. neyse 21.11de saat işi yeni bitmişti 15 dakika mesajlaştık suskunluk oldu.. peki yazdı peki yazdm aramız iyi sorun yok.. ondan beri de ne o attı ne ben.. knşmak istiyorum ama o atsın istiyorum o yüzden de 1 saattir bekliyorum ne yapsam karar veremedim.

canım maşallah bir problem yokmuş ki bunu uygun bir dille söylesen kendisine veya kısasa kısas bi süre sende atmasan mutlaka hallolur bu bilirim beklemek nedir ama bence her zaman arayan atan tarafta sen olma yani ama diyosun askerdeymiş çocuk e onada hak vermek gerek şimdi ama bence konuşarak çözebilirsiniz :34:

dudurmdan duruma değişir inadım tuttu mu töbe aramam:):):)
ama öncelikle suçlu ben semde hayatta gurur yapmam kapatsın yine ararım:)

canım maşallah bir problem yokmuş ki bunu uygun bir dille söylesen kendisine veya kısasa kısas bi süre sende atmasan mutlaka hallolur bu bilirim beklemek nedir ama bence her zaman arayan atan tarafta sen olma yani ama diyosun askerdeymiş çocuk e onada hak vermek gerek şimdi ama bence konuşarak çözebilirsiniz :34:

sanırım sabredemeyeceğim bugün.. arasammı aramasammı şimdi ? zaetn genelde hep arayan taraf ben değilim

arasammı aramasammı şimdi .. sabredemeyeceğim sanırım.. zaten genelde hp arayan ben değilim..

arasammı aramasammı sanrm bugün sabredemeyeceğim.. zaten genele hep arayan taraf ben değilim..

Her icinden geldiginde ararsan karsindakini bunaltirsin.
Bazende aranmayi bekliceksin, zaten deger veren insan gunde en az 1 defa arar diye dusunuyorum..

bencede beklemeyi bilmek gerek..
çünkü erkek milleti şımartılmaya gelmiyo..
ilişki kaç yıllık olursa olsun, naz yapmak, aramamak, onlardan beklemek fln gerekiyo tecrübeyle sabit..
böyle düşünmüyodum aslında ama yaşadıklarım fikirlerimi değiştirdi..
bu erkek milletini süründüreceksin arkadaş başka bişeyden anlamıyolar :27:

sanırım sabredemeyeceğim bugün.. arasammı aramasammı şimdi ? zaetn genelde hep arayan taraf ben değilim

Hep arayan taraf değilsen ara tabi . Ben anlamıyorum bu tarz egoları ya... İki sevgili arasında böyle , ilk o yaptı ilk ben yaptım, o aradı ben aradım gibi ego savaşlarından hoşlanmıyorum.

bencede beklemeyi bilmek gerek..
çünkü erkek milleti şımartılmaya gelmiyo..
ilişki kaç yıllık olursa olsun, naz yapmak, aramamak, onlardan beklemek fln gerekiyo tecrübeyle sabit..
böyle düşünmüyodum aslında ama yaşadıklarım fikirlerimi değiştirdi..
bu erkek milletini süründüreceksin arkadaş başka bişeyden anlamıyolar :27:

bu bazen iki trf içinde geçerli aşk ne biçim bişi ya:41:

ilişkinin genelinde bi sorun yoksa. iletişim konusunda; hep bir taraf adım atmıyorsa, diğer tarafda tavizkar olmuyorsa. ne gerek var bu, ''önce sen triplerine'' anlam veren bi anlatıversin.

Son düzenleme:
seviyorsan ara hiç düşünme. içinden ne geçiyorsa onu yap :16:

Back
X