Arap Baharı Sone Erdi!...

harmoni_

:) احلي حسوني بلدنيا
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
870
86
73
Kızlar,

Eski konularıma bakan bilir, arap bir sevgilim vardı. 1 yıldan beri birlikteydik. Şimdi di'li geçmiş zaman kullanmak bile tuhaf. Acı çekmiyorum, üzülmüyorum. Sadece geriye baktığımda harcadığım emekler ve gün gün tükenişimiz geliyor aklıma. O kocaman sevgimin azala azala bitmesi. Ben herşeyi göze almışken onun kaçması. Bana hiç bir söz vermemesi...

Ne gözünü alabildi ne göze alabildi. Harcadı benim güzel sevgimi. Ve bugün ben artık tükendim. Ve kafamda bitirdim..

Neler anlatacağımı bilmeden doğaçlama yazıyorum sadece... Bir haftadır doğru düzgün aramaması, sürekli kaçması. Yahu aynı bölümdeyiz, iki haftadır bir kere oturup muhabbet edemedik. Hafta sonu cenazemiz vardı apar topar istanbula gittim. İnsan arayıp destek olmaz mı? Bir kere bile aramadığı gibi beni aramadın diye triplere girdi. Bir, iki, üç....

Hayata farklı yerlerden bakıyormuşuz geç de olsa anladım. Bugün bahçede arkadaşlarının yanında benimle konuşurken iki arkadaş gibi konuşmandan anladım, bilmiyormuş gibi hayırdır neyin var diye sormandan anladım. Sen bana başka bakmışsın ben sana başka...

O halde, yine bir yenilginin ardından, EYVALLAH!...

Bu bir yenilgi değil ki; tecrübe hanene bir cizgi daha eklemek

Ya napıcan zenciyi gözünü seweyimmm..
Ya tamam aşka saygımız warda, zencii diyon yaa

boşver güzelim
derdine yansın
arap

hem italyan erkeklerini çok överler

araplar için
arap aşı gibi derler
tatsız tuzsuz diye herhalde

şaka biryana
kesinlikle
tecrübe
böyle birşey
hayırlısı olsun

Son düzenleme:
farklı kültürler diyrm... ne olursa olsun ne kadar ii biri olsa da sen ben gibi anlayamaz bizim duygularımızı, hangi durumda nasıl tepki verilmesi gerektigini... bazı araplar harbi yakısıklı oluyor vaktnde bende biriyle tanıstım valla bi icim suydu cok cok ii biriydi ama insan farklı bölgeden sevgli yapınca bile kültür farkları cıkıyor farklı ülke baya zor yaniiii.... hayırlısı demen gerek. blyrm sımdı sana coook zor gelıyor ama vardır bi hayır. 5 yıl biriyle sevgli olup da ayrıldım ölmedim cok sukur 1000 kat iyisiyle evlilik yolunda ilerliyrm :)

Şu cümlenden dolayı özellikle " O halde, yine bir yenilginin ardından, EYVALLAH!...[/QUOTE]" seni tebrik ediyorum.

Güçlü kızsın vee hep güçlü ol. Sen tren ol o da senin arkandan bakan öküz olsun bu saatten sonra emii canım benim.

Hayırlı biri çıkar inş.karşına .Üzülme sakın.

Nereye kadar sevgili gibi gezeceksiniz?
evlenmeye yanaşmıyor,kültür farkı var,eşinin çalışmasını istemiyor ama sizin çalışmak
istediğinizi de biliyor.işiniz gücünüz var yaş da ilerliyor
dediğim gibi nereye kadar gezeceksiniz böyle.
bence çok isabetli mantıklı bir karar olmuş.

Yenilgi olarak bakma olaya. Bir şeyler yaşadın bitti. Her ilişki bir şeyler öğretir insana. Eğer şahsınla/kişiliğinle/gururunla ilgili seni üzmediyse geçmişi yorma kafanda.

Kemal Sunal'ın bir filmindeki 'Arap sen içme,b..kunu çıkartıyorsun' repliği geldi aklıma.

Ben anlamadım ne olmuş. Bir haftadır konuşamıyorsunuz diye mi sildiniz adamı? İstanbul'da ölen kim?

Sizinle bir gelecek istemese aramıyorsunuz diye sitem etmez sanki. Arkadaşlarının yanında sizinle de bir arkadaş gibi konuşmasının mahsuru ne? Sarılıp canım cicim, bu da benim aşkım tarzında mı olmalıydı muhabbetiniz? Gerçekten anlamadığım için soruyorum. Nedir sorun tam olarak? :44:

Dili , ırkı ,teni farklı olsa ne olur ? Hepimiz insan değil miyiz sonuçta ?
Önemli olan anlaşabilmek , ortak noktalarda buluşabilmek ,yoksa herkes hemşehrisiyle evlenir mutlu mesut yaşardı.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Şu cümlenden dolayı özellikle " O halde, yine bir yenilginin ardından, EYVALLAH!...
" seni tebrik ediyorum.

Güçlü kızsın vee hep güçlü ol. Sen tren ol o da senin arkandan bakan öküz olsun bu saatten sonra emii canım benim.

Hayırlı biri çıkar inş.karşına .Üzülme sakın.[/QUOTE]

Allah senden razı olsun.

Tabi ki öyle değil, ayların birikmişliği var. Aynı şeyleri beklemiyoruz hayattan. İstanbul'da ölen çok yakın bir arkadaşımın babası. Ama amcamdan farksızdır ve ik gündür gerçekten kötüydüm. Ben onun arkadaşı değilim kız arkadaşıyım tabi ki sarılıp öpmesini istemiyorum ama gözlerim şiş ve halsiz birşekilde ben eve gidiyorum dedğimde en azından bir dakikalığına yanıma gelip konuşması gerekirdi. Akşamdan beri nasılsın diye aramadı mesaj atmadı.

Daha açık olayım. Önceden olsa böyle bir surumda günde beş kere arar nasıl olduğumu sorardı. Geri geldiğimde gelir beni otogardan alırdı kaldı ki buraya gece 12 de geldim ve eve tek başıma giderken o da pc başında oyun oynuyordu. Eve gittiğimde annemlere haber verdim onlarla konuşurken aradı. Ben de telefonu kapattım lavaboya gittim. Sonra dedim duş da alayım ararım. O arada bir mesajlar yazılmış bana ki. Sanki günlerdir benden kaçan beni arayıp sormayan o değil. Beni tanımış artık ne yapmaya çalışıyormuşum filan falan. Bugün keza eğer herşey eskisi gibi olsaydı ben arkadaşlarının yanında selam verip geçeydim yapacağı şey onlardan müsade isteyip yanıma gelip sormak olurdu. Şimdi sadece normal bir tanıdık gibi selamımı alıp umursamadı bile. Yine arayıp sormadı....

Ya herşeyi bıraktım, bunların ben "haziranda ülkene döneceksin biz ne olacağız. ben bu durumu annemle paylaşacağım yeter artık çocuk değiliz" dedikten sonra olması....

O da farkında sebep arıyor kendine. Ben soğudum, tükendim, istemiyorum... Aramasın hatta hiç. Sormasın bu konu böyle kapansın.

Evlenseniz de anlaşmanız çok zor olurdu bana göre.. Aynı evin içinde işler değişiyor.. En önemli sorunda kültür farkı olurdu..

Takmayın kafanıza.. Hayırlısı buymuş

ben seni bildiğimden üzüldüm ve şaşırdım gerçekten,hakkınızda hayırlısı olsun...

boş ver hayırlısı olsun de
evet banada sanki bahane arıyor gibi geldi
bırak gitsin,ne yazıldıysa o yaşanacak

Ya napıcan zenciyi gözünü seweyimmm..
Ya tamam aşka saygımız warda, zencii diyon yaa

Araplar asla zenci degildir hatta ten rengi olarak turklere cok benzerler. Ayrica askin sevginin irki olmaz. Bu cumleniz gercekten cok vahim.

canım yaa konunu tesadüfen gördüm, ne zamandır aklımdasın bi yazayım yazayım diyorun unutuyorum...
çok üzüldüm canım yaa, böyle bir tavır hiç beklenmezdi yani o deli gibi seven adama ne oldu birden..
mutlaka bir sebebi vardır canım yaa, biraz araştırsan didklesen, ne olmuş ki birden...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…