Arap saçından karışık. Evli ve bebekli olanlar yardım rica ederim.

3 ay çok erken değil mi daha yavrum kokunuzu bile bilmez
Ayrıca ben bakıcıya bırakmadım çalışmadım
Hiç de pişman değilim onun her haline şahit olmak yetiyor bana
daha önce çalışıyor muydunuz
çalışıyorsanız işiniz normal bir iş miydi ya da kamu personeli gibi bişey miydiniz?
maddiyatınız yetmiş demek ki maşallah

konu sahibi arkadaşım o kv ile olmaz
işyerinde de bebeğiniz için yatak vs ortam ayarlanabilir mi?
bilemedim çok zor gibi

Her cocuk farklidir. Kendi cocuklarimi dusundugumde evde zor bakiyordum . İs yerin 6 aya kadar idare edemez mi? 6 aydan sonra daha uyumlu olur yaninda gotursun .
Muhasebe de evden calisma yapan arkadaslarim var , oyle bir imkan varsa oyle yapin.

Yada calismayin .

3 aylık bebeğim var. Çalışma hayatım hiç olmadı. Bakıcı şansınız yoksa o kayınvaldeye bırakmayın bebeğinizi. Ruh sağlığınızda bozulur zaten. Biraz dişinizi sıkıp belli bi döneme kadar kendiniz bakın mümkünse.

Eger gecımınızı saglayabılecekseniz varsın birikiminiz olmasın cocugunuzu kendiniz büyütün.Ben ekstrem durumlar hariç anneanne veya babaanne buyutmesine karsıyım.Biraz buyuyunce zaten kres okul derken calisma hayatına zaten donersınız

Ya ben şu meme ile oyalansın zihniyetini anlamıyorum ya ne demek oynatmak!
Madem çalışasınız var bir an evvel bakıcı araştırın en iyisi bu ...

Sorun bende mi ya ben ise dondugumde bebek 10 ayini bitirmis olacak ve ben nasil bakiciya birakirim diye dertlendim simdiden. Hatta bu sabah baktirmak istedigim kisinin seneye burda olamayacagini ogrendim. Ve bu yuzden seneye de ise baslamayi dusunmuyorum. Ondan sonraki seneye de Allah kerim en kotu ihtimal okula yanimda gotururum. Anasinifina erkenden baslamis olur :) Kimseye guvenilmez ki bu devirde. Ben mi cok abartiyorum acaba korkularimi.

Ne is yapiyorsyapiyorsunuz isiniz buna musaitmi ben cocuk yapsam ayni sekilde isyerimde buyuycek ama bizimki zaten kres takar kanguruya gezerim diyorum sartlariniz bebekle calismaya uygunsa hic husunmeyin bile bakiniz fransiz m.vekili mecliste buyuttu bebegini

2 aylik bebek ne is yerine götürülür, ne bakiciya ne kayinvalideye bakilir. Ilk bebeginiz oldugu icin su an bilmiyorsunuz. 2 aylik bebek agzindan memeyi hic çıkarmadan emer 45 dk. En fazla 2 daat durur, yine 45 dk emer.
Sartlariniz çalışmaya uygun değil. Lütfen birikim yapacagiz diye, bebegizin size en cok ihtiyacı olan zamanlarda onu bırakmayın

Bana göre sırf birikim yapmak için iki aylık bebeği kimseye bırakmayın, annesinden mahrum etmeyin. Hele böyle bir insana hiç bırakmayın. Birikim yapmak evladınızdan değerli olmasa gerek. En azından iki yaşına kadar bekleyin evladınız güvenilir bir kreşe emanet edilecek kıvama gelsin

Bağzı mı? Bazı mı? Demin bi topic vardi ya ordan etkilendim:))
A tabiki "bazi" bi ara bağzi seklinde soyleniordu ya sosyal medyada ondan oyle yazdim :))
Turkcemizi dogru kullanalim kullanmayanlari uyaralim :))

Saka bi yana, dil bir toplumun en kiymetli kulturel degeridir. Dogru kullanmamiz gerekir elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…