- Katılım
- 24 Ocak 2011
- Mesajlar
- 21.754
- Emoji Skoru
- 35.581
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi zombimilena
-
- #141
Vallahi bunu sormakla iyi ettiniz,konu biraz başka yönlere kaymıştı sizin mesajınızla toparlanır belki.Ben gerçekten konunun amacını anlamadım.
Özel sektör , patron isyerinde bakabilirsin diyor, kv. bebek bakmaya hiç elverişli değil. Ihtiyac yok para biriktirmek için 2 aylık bebek bırakılmak isteniyor .
Ne dememiz bekleniyor , kv. yi yerden yere vurup yorum yazınca kazanciniz ne olacak.
Kusura bakma sevgili hemcinsim :) ben yanlis anlasildigimda ve haksiz yere acimasiz elestrilere maruz kaldigimda ne kadar tirnaklarimi cikarabiliyorsam karsimdaki insanin gerçekten kalp kirmaya calismadigini iyi niyetli oldugunu anladigimda da okadar yanlis yaptigim bir sey varsa telafi etmeye calisiyorum.Ben de sizinle eğitimlerimizi yarıştırma niyetinde değildim ama siz beni 'at gözlüğü takmak ve sığ düşünceli olmakla' itham edince 'temelsiz konuşmuyorum' demek için mecbur kaldım.
Ayrıca yazı diliyle bazen mesajımızı istediğimiz netlikte veremiyor olabiliriz,ilk alıntınızda bana agresif yaklaşmak yerine kendinizi daha iyi anlatmayı tercih edebilirdiniz.
Neyse ki biraz olsun yumuşadınız.
Ben saldırı için aparkatta beklemiyorum,
sadece bana tuhaf ve yanlış gelen bir bakış açısına eleştiride bulundum,eleştirime eleştiri almak beni memnun ederdi ama olmadı,siz olaya farklı yaklaşmayı tercih ettiniz.
Belki de bugün kötü bir gününüzdesinizdir.
Yine de kötü ithamlarınız için sizin gibi eğitimli bir kadından,bir 'kusura bakma' okumayı beklerdim doğrusu,olmadı,canınız sağolsun.
Son olarak ne yumurtayı,ne memeyi almayayım, kalsın,ben oğlumu büyüttüm,
18 yaşına geldi.
Bu arada yapı olarak da ters bakışlı biri değilim, beni tanısanız fikrinizin değişeceğine eminim.
Ben gerçekten konunun amacını anlamadım.
Özel sektör , patron isyerinde bakabilirsin diyor, kv. bebek bakmaya hiç elverişli değil. Ihtiyac yok para biriktirmek için 2 aylık bebek bırakılmak isteniyor .
Ne dememiz bekleniyor , kv. yi yerden yere vurup yorum yazınca kazanciniz ne olacak.
Birikim amacı zaten çocuk.
2 aylik bebegin en çok anneye, annesinin kokusuna sıcacık kucağına ihtiyacı var. Para her zaman kazanılır birikir ama o bebek icin o zaman geri gelmez. Anlamaz, fatketmez bakici da bakar nolucak diyorsunuz belki ama anlıyorlar biliyorlar ve ozluyirlar. Anneye en çok o zaman ihtiyaç duyuyorlar. Kucağınıza alınca anliycaksiniz. Ve tavsiyem mutlaka cocuk gelişim kitabı okuyun mesela akademisyenannenin kitabı var okuyabilirsiniz. Ne demek istedigimi anliycaksiniz.Birikim amacı zaten çocuk.