- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
- Konu Sahibi zombimilena
-
Şaka değil mi bu mesaj? Aklı başında bir insan neden süt olmayan memesini bebeğe uzatır?Bence önce bir sakinleş ve şöyle düşün bu kadın senin eşini büyüttü, hangi bakici olursa olsun kimse bir nene merhametiyle bakmaz. Bakiciyla bile surtusmeler yasayip 10 kez degistiriyorsun ben kv ile güllük gülistanlık olacak demiyorum ama sorunlarida guzellikleri de ancak yasayarak deneyimleyebilirsin. Belki hareketleri serttir belki alisik olmadigin bir anne tipidir ama ne güzel ki bakmaya istekli bir kv var. Ayrica bir cok anane babaanne memesini alip torununa vermeye meyillidir komik ama bende cok denk geldim cevrede, eski günlerini yad ediyolar kendilerince heralde, anlayamadim ama gülünç birsey işte :)) nasil bakacak nasil tutacak diyene kadar bi bakmissin okul cagina gelmis bile
ha baktin olmuyor birakirsin calismayi kendin bakarsin yavruna ama lütfen once su korku ve onyargilarini kafandan at yapici olmaya calis.
canım benim oğlum 6 aylık.doğmadan önce bukadarini hayal bile etmemistim.dua et gazlı bi bebek olmasın.2 aylık bebeği geçtim 6 aylık oğlumu işe alıp gidemem.gitsem de çalıştırmaz beni.ne uyku düzeni var nede emme.Gerçi bizim alerjiye bağlı sıkıntılarımızda çok oldu.doğduktan sonra maddiyatı hiiç düşünmüyorsun.ben aralığa kadar çalışmam diyordum simdi şubat diyorum.tabi şubat ayındaki fikrim ne olur bilmiyorumHaklısınız. Patronum işyerinde bakabileceğimi söyledi sizce 2 aylık bebek için nasıl olur peki. Hem kv ile aynı binadayız. böyle de uzak tutmuş olurum diyorum ama acaba bebeğime istemeden zarar verir miyim git gel olayından
Kesinlikle katılıyorum...2 aylik bebegin birakilmasi bencede cok zor tabi Allah kimseyi mecbur birakmasin ama cocuklar büyüyünce ah annem iyiki beni emzirmis yanimda durmus ise gitmemis demiyorlar malesef.. Tabiki ilgi ve sevgi dahilinde, guzel sartlari olan Güzel okullara gidip kaliteli giyinip guzel sicak bir yuvası olunca mutlu oluyorlar bu guzellerin hepsi de para dan geciyor eger iyi kazanan bir esiniz yoksa destek olmak zorunda kaliyorsunuz. Calisma hayati zor ama kadina ozguven veren bir mecradir calisan anne olmak büyük fedakarlik ister buradaki ince cizgi yeterki evlatlarimizi ihmal etmeyelim.
Aynen öyle oluyorTeşekkür ederim. Aslında çalışmak istemiyorum bende bütün zamanımı çocuğuma verip bilnçli bir çocuk olması için çabalayacağım ama zaten onun için çalışmak istiyorum. Erkeğe sırtımız dayalı pek iyi birşey olduğunu düşünmüyorum. Aksine çocuk içinde girişimci annenin daha özgüvenli hisettirdiğini düşünüyorum. Yalnız ev hanımları yanlış anlamasın zaten hepimiz ev hanımı değil miyiz yani :)
kesinlikle anormal kayinvalideniz.Merhabalar,
Ben 24 yaşındayım, annem babam ayrı ve 2. evliliklerini yaptıkları için zamanla uzaklaştık derken hiç görüşmüyoruz. Geçen sene bu zamanlar evlendim. Hala çalışıyorum ve hamileyim. Hamileliğimi öğrendiğimden bu yana aklımda bir sürü soru var ama burada yaşayanlardan yada bilenlerden öneri almak istedim.
Doğumdan sonra çalışmak istiyorum. Aslında ev hanımı olup sadece çocuğumla ilgileneyim dedim ama sanki maddiyatta zorlanırız gibi geldi. Zorlanmasakta birikim yapamayacağız. Velhasılkelam;
Bebeğime bakıcı tutmak istemiyorum özelde çalıştığım için 2 aylık bebeğimi bakıcıya bırakmak şimdiden zor hatta imkansız geldi.
İkinci seçenek olarak kayınvalidem istiyor. Kendisini severim fakat tek torunu benim bebeğim olmayacak. Diğerlerine davranışlarını gözlemledim ve şok etkisi yaratan şeylere tanık oldum. Şöyle ki; kızının oğlu 3 yaşında ve hala emziriliyor. annesi olmadığı zaman çocuğu kendi göğsü ile oynatıyor. Bunu hem oğlunun oğlunda hemde kızının oğlunda yaptığını gördüm. Bir kaç defa da uzak akrabaların yeni doğmuş daha 30 günlük bebeklerini hoyratça tutmasını gördüm. Bana da bi kaç defa doğsunda daha kırkında hemen yumurta yediririm ben ona dedi. İster istemez korktum arkadaşlar. Size göre ne yapılmalı?
Doğurganlık bitince oluyor, benimki benim çocuğum için, onu ben dogurdum babası da benim oğlum sen ciciannesisin tamaaaammmi derdiDaha once de buna benzer bir konu vardi. Gercekten Kvler cocuga meme oynatmaktan ne anliyor? Tek sizin kv degil, burda daha once de buna benzer seyler okudum.
kayinvalidenin cocuk. digurduguna inanamdim oldu olacak kokarecte versin :) kadini sakin kirma ama guzelce soyle anne yumurta verme alerji falan olu de. hem bu arada iki aylikken birakmak. zorunda degilsin bende hamileydim bebeklwrimi alti ayliktan sonra kaynaama verdim allah bin kerw razi olsun bir kere hasta etmesi cocuklarimi herswyi konusarak. cozebilirsinzMerhabalar,
Ben 24 yaşındayım, annem babam ayrı ve 2. evliliklerini yaptıkları için zamanla uzaklaştık derken hiç görüşmüyoruz. Geçen sene bu zamanlar evlendim. Hala çalışıyorum ve hamileyim. Hamileliğimi öğrendiğimden bu yana aklımda bir sürü soru var ama burada yaşayanlardan yada bilenlerden öneri almak istedim.
Doğumdan sonra çalışmak istiyorum. Aslında ev hanımı olup sadece çocuğumla ilgileneyim dedim ama sanki maddiyatta zorlanırız gibi geldi. Zorlanmasakta birikim yapamayacağız. Velhasılkelam;
Bebeğime bakıcı tutmak istemiyorum özelde çalıştığım için 2 aylık bebeğimi bakıcıya bırakmak şimdiden zor hatta imkansız geldi.
İkinci seçenek olarak kayınvalidem istiyor. Kendisini severim fakat tek torunu benim bebeğim olmayacak. Diğerlerine davranışlarını gözlemledim ve şok etkisi yaratan şeylere tanık oldum. Şöyle ki; kızının oğlu 3 yaşında ve hala emziriliyor. annesi olmadığı zaman çocuğu kendi göğsü ile oynatıyor. Bunu hem oğlunun oğlunda hemde kızının oğlunda yaptığını gördüm. Bir kaç defa da uzak akrabaların yeni doğmuş daha 30 günlük bebeklerini hoyratça tutmasını gördüm. Bana da bi kaç defa doğsunda daha kırkında hemen yumurta yediririm ben ona dedi. İster istemez korktum arkadaşlar. Size göre ne yapılmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?