Filistinli yabanci degilki oda bizden :)
yurt disinda kaliyorum. Burda baska memleketten (farkli ülke) evlenenler var. Filistin bizdendir yabanci gelmedi bana o yüzden öyle yazdim :) sorun yasalarmi konusuna gelince insan olarak karakterlerine baksinlarNasıl değil farklı ülkeden sonuçta
Valla hiç tavsiye etmiyorum bir arkdasim vardı evlendi aşırı cahil oluyorlar aileleri de
Benim universiteden arkadasimin afgan sevgilisi vardi ama afganlinin ailesinin istekleri farkliydi. Ayni evde yasayacaklardi (orda gelenekmis bu) cocugun abileri yengeleri hep bir evde yasiyolardi. Afganistanda erkek cocuklarin anneye dahi mesafeli yetistirildigini bu yuzden anneye sarilmanin yada seni seviyorum demenin bile tuhaf karsilandigini soylemisti velhasil arkadasim bunlari gerceklestiremeyecegini soyledi ayrildilar
Bu konu kapanır söyleyeyim
Benim kürt sevgilim vardı aynı durumda bende de yaşandı ve ayrıldım, ama arkadaşımın şuan görüştüğü kişi Filistinli ailesi memlekette yaşıyor çocuk burda terk baisbw kalıyor ve onların geknekeleri bize benziyor aynı evde kalmak yok aşiret yok arkadaşım türküm bu arafa
Irk mezhep konuşulduğu zaman sonu tartışmaya varıyor o yüzdenNeden kapansın kötü bisey yazmadım
Irk mezhep konuşulduğu zaman sonu tartışmaya varıyor o yüzden
filistinliler de cinsel yolla bulaşan hastalık çok oluyor oda güney koreden dolayı.Neyse uzatmayım bi sağlık kontrolünden sonra gönül rahatlığıyla takılsınMerhaba arkadaşlar benim çok yakın kız arkadaşımin sevgilisi Filistinli, kültürel olarak birbirlerine yakın olduklarını düşünüyorlar, çocuk turkiyede yaşıyor, sorun yaşarlar mi, aranızda yabanci biriyle evlilik yada sevgililik süreci yaşayanlar var mı?
Allah acil şifalar versin, canım peki bisey sorabilir miyim anneniz babanızın soyadını mii kullanıyor, bide evlilik aşamasında karşı tarafı araştırmak filan zor olmaz mı sonuçta güvenmek lazmbenim annem türk babam lübnanlı. 38 sene bir yastığa baş koydular, babam ölüm döşeğinde anneme "bir daha dünyaya gelsem yine seninle evlenirdim" dedi.
bu işler biraz şans yani, dil din ırk mezhep vs takmayın böyle şeyleri kafanıza. diğer arkadaşların dediği gibi hiç belli olmaz bu işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?