Arasam mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile2ara konuş bari de sen de kurtul biz de kurtulalım, şaka bir yana...dediğim gibi son karar senindi ve biz ne desek sen kendi istediğini yapacaktın................

sen bence sadece kendini düşünüyorsun!!
istediğin zaman ayrılıp istediğin zaman barışıyosun bu nasıll bişey ???
ayrılıosun başka bi ilişkiye başlıosun nişanlanıosun nişanlından ayrılıosun bu nasıl bır rahatlık???
bence arayıp barısıp aşk yok aşık değilmişim senden soğudum diye tekrar ayrılırsın...
bir insanın belkide düzeltmiş olduğu sensızlğe alışmış oldğu düzeni tekrar bozacaksın...:1no2::1no2:

CanLariim aradiiiiiiiim kaydirigubbakcemile3
süperdi, 1.5 saattir telefonda onunla konusuyordum.
aradim, kalbim durcak gibiydi cok heycanlandim, kardesi cikti onu istedim...
o cikti dedim benim...
inanamadi, konusamadi önce... sonra dedi nerden esti, cok mutlu oldum aradigina :asigim: hic beklemiyordum dedi, sonra konustuk iste eskiden, simdiden, görüsmedigimiz zaman icinde ne yaptiklarimizdan... zaman nasil gecti anlamadim, annem telefonu istemese dahada konusuyorduk.
Konusma cok olumlu gecti, bana sordu simdi icin rahatladi, iyi oldugumu biliyorsun
bi daha aramazsin demi diye...
bende ister misin aramami dedim, oda sana kapim her zaman acik tabi ki isterim dedi...
ben arada bi kapatayim dedim, daha fazla rahatsiz etmiyeyim seni...
dedi yok kapama isin yoksa... benim icin hava hos sabaha kdr konusalim dedi :asigim:
uzun zamandir bu kadar cok gülmemistim...
yarin yine ara dedi, sevgilin var mi diye sormak istemedim, ama cep telefonundan acildi konu, zaten kullanmiyorum duruyor öyle kösede dedi... sevgilisi olsa kullanirdi demi naniknanik
özrümü diledim, beni o karara iten seyleri anlattim... bekledigim gibi cok olgunca konustu benimle, hic cocukca triplere falan girmedi...
icim cok rahat su an... en azindan o kötü rüyalardan sonra iyi oldugunu biliyorum ve özrümü diledim... :asigim:

simdi aceleye geldigi icin cep nosunu veremedi, ama yarin yine ararsan numaralarimizi degisiz dedi :lepi:

iyi ki aramisim ya...

bence özür dilemelisin canım tekrar olmayabilir sana çok ağır konuşabilir ama 5 senenin hatrı war arada özür dileyerek vicdanını rahatlatırsın en azından ama reddedilmeyide göze alacaksan tabi...

ayrıldıktan sonra mutlu olsaydınız yine vicdan yaparmıydınız.belkide aklınıza bile gelmezdi.ben üçüncü bir göz olarak ilk bunu düşündüm.o düşünmezmi.duyacağınız her söze hazırlıklı olup sadece özür dilemek için ulaşın.tavrına göre ileriye gidin yada bitmiş deyip kendinizide üzmeyin.acaba onun hayatında biri varmı.belkide başkasıyla mutlu.tüm bunlara kendinizi hazırlayın.oda aradığını bulamamışsa sevgi affedicidir.belkide affeder.

son msj ı görmedim.araman iyi olmuş.ama bu çocuğun kıymetini bil.yeniden başlarsanız.gerçekten sevmiş seni başkası olsa çok daha farklı konuşurdu.umarım bu ayrılık olumlu gelişmelere sebep olur.birbirinizin kıymetini bilin diycem ama sen daha çok çaba sarfetmelisin bu konuda.seve seve yapacağından eminimyerimseniben

Gözün aydin canim sevindim umarim herseyin hayirlisi olur ve hic bir sey icin acele etme, bir daha kalbini kirma temiz kalpli enistemizin sırnaşık şey

Gözün aydin canim sevindim umarim herseyin hayirlisi olur ve hic bir sey icin acele etme, bir daha kalbini kirma temiz kalpli enistemizin sırnaşık şeyklava:

Iliski tekrar baslasin veya baslamisin, ki öyle bi beklentim yok zaten,
ama bu konusmadan sonra icim cok daha rahat.
Onunla uzun uzun sohbet etmeyi cok özlemisim bunu fark ettim,
beraber paylasilmis bi gecmisin yeri cok farkli...
ben onu tanidigimda cocuktum nerdeyse, onunla birlikte büyüdüm, ve bu konusmada onun beni ne kadar iyi tanidigini daha iyi anladim...
Huzurluyum su an, dedigim gibi uzun zamandir bu kadar gülmemistim, cok iyi geldi gercekten.
Oda sürekli cok mutlu oldum aradigina, elim ayagim birbirine girdi falan dedi :)

Herseyin hayirlisi...

insallah canim...
son günlerde telefon sapikligi yapan kisininde ben oldugumu söyledim :)))
cok güldü, delisin sen neden konusmuyorsun ben yabanci miyim dedi.

Bana cesaret verdiginiz icin cok tsk ederim kizlar!
üstemdeki koca yükten kurtuldum

ii yapmışsın valla.. hiçbişey içinde kalmamalı insanın.. aranızda yeniden bi yakınlık olur-olmaz ayrı mesele ama sen içini rahatlatmış oldun en azından.. gerçi aklın da ona iyice kaydı tabi bellli oluyoo :) herşeyin hayırlısı, yavaş yavaş acele etmeden davran bakalım kısmetse ne ala.. başkasıyla nişanlanıp ayrılmışsın, evet kötü bi tecrübe, belki bunu duyunca hiç hoşlanmayacak o.. ama ne demişler bir musibet bin nasihatten iyidir.. bazen bişilerin değerini anlamamız için illa ki somut bi yapmş olmamız gerekiyo.. seninki de onlardan bi tanesi..

insallah canim...
son günlerde telefon sapikligi yapan kisininde ben oldugumu söyledim :)))
cok güldü, delisin sen neden konusmuyorsun ben yabanci miyim dedi.

allah seni yaa onu da mı söledin:) coştu kızcağız valla durduramıyoruz! kızım herşey sölenmez yine de aa tutuver çeneni :)

ya ne bileyim onun beni cok iyi tandigini bildigim icin ters tepki verecegini beklemiyordum zaten o yüzden söyledim arayip arayip kapatanin ben oldugumu :))
haklisin olur veya olmaz, ama bu bana hayatin en büyük derslerinden biri oldu...
zamaninda elimdekinin kiymetini bilmedim,
simariklik yaptim, ilerisini düsünmeden bi karar verdim sirf o anki düsünce karmasamdan kurtulmak icin...
son pismanlik fayda etmiyor kizlar...
elindekiyle yetinebilmeyi ögrenmeli insan, bi pire icin yorgan yakmamali... ben bundan sonra böyle yasamaya calisacagim...

konuyu şimdi gördüm, sizi çok iyi anlıyorum ve adınıza çok sevindim. hayırlısı :)

canım hayırlı olsun, konuşmanızın güzel geçmesine çok sevindimhihoyyyt
artık gelişmeleri alırız senden yerimseniben:asigim:

aramıssın bebısh
gercekten temız kalplı bır cocukmus
hadı bakalım bundan sonrası hayırlısı, ozrunu dıledıgıne sevındım
olacagı varsa zaten bu konusma kısmetını acacak, olmıcaksa da vıcdan azabı yapmayacaksın

Bebish´cim, inanki senin adina cok sevindim :asigim:
Bundan önce acmis oldugun konuyu okuyup takip ediyordum, senin icin icten ice dua ediyordum feraha erismen icin..
Ve bu yeni konuda gördügüm kadarisiyla toparlanmissin..Yasadiklarin seni olgunlastirmis,bazi seylerden ders cikarmani saglamis..

Yanlis sezmiyorsam; eski sevgiline olan duygularin bitmemis..
Ve anlattigina göre onun da senin onu arayip sormandan memnun kalmasi , hala bir takim seylerin tamamen bitmedigini gösteriyor..
Insallah bundan sonrasi hayirli olur hakkinizda canim.. Bunu yürekten diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…