Kız öncelikle sana maşallah diyrum
Ben bu hafta rutin gidiyorum ama 2 gündür davul gibiyim vücudum çok şiş, tartı da bunu yalanlamıyor hani
naptın da bu kadar kısa sürede zayıfladın maşallah
ben dikkat etmeyle ancak koruyabiliyorum sanırım metabolizmam çok yavaş:26:
bu arada sana söylemeyi planlıyordum unutmuşum: A101'e pilates seti gelmiş içinde büyük - küçük 2 tane pilates topu, pilates çemberi ve elastik bant var+ayrı olarak satılan pilates minderi... dün akşam aldım anacım bu haftasonu plan yapacağım ve ona uyacağım hem menü planlaması hem ev işi hem de ders...
Hadi bakalım bende varım 65 kiloyum byum 1,63 57 ye düşsem yetecek valla ama çikolata filan yemeden duramıyorum
ben de yoktu bir ara ebru şallının videolarından aparatsız yapıyordum ama artık kullanalımbunlar bende var zaten bacım da kullanan kim :)) ama artık kullancaz... ben kola çukulata nescafeyi kesince zaten vermeye başlıyorum birazda spor tabi.... ama kesmiyorum işte sorun orda bacım ama kesicem inşallah...
hoş geldiiin.... durucaz şekerim.... 2014 yazı bizi bekliyor....
kız sen alıntılayığ buraya cevap yazıon da diğerleri görüyor mu acep buraya yazdığını
orasını kaçırmışım anacım trafik yoğun oluncao da buraya yazmış ki :)
tamam süper olur canım, ben de tablo yapıyordum sizin yazdıklarınıza göre... eksik yerleri tamamlarızHemen bir anekdot geçivereyim
yaş 31 tazecik girdim... alışamadım daha kendisine....
boyum 1,58
kilom 70.6 bu sabah taze tartıldım
ilk hedef 65 bunu bi görelimde hayırlısıyla.... sonra devamı gelir mi bakarız :)
lily86 sende paylaş bence boy kaç kilo kaç yaş kaçç....
bence şey yapalım her cuma tartılalım yazalım buraya.... aç susuz cıbıl tartılcaz.....tartılırken perdeler kapalı olsun :))
Bende iş yerinde bazen sıkıntıdan ne kadar çikolata yedigimi bilmiyorum zaten sürekli oturuyorum akşmalrı eve geçerken yürüyorum o kadar spora başlmam lazım
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Yaş[/TD]
[TD]Boy[/TD]
[TD]Başlangıç Kilo[/TD]
[TD]Hedef Kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lily[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]155cm[/TD]
[TD]81,4[/TD]
[TD]70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]163cm[/TD]
[TD]65,0[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Betül[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]158cm[/TD]
[TD]70,6[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Areser[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hadi bakalım başlıyoruz artık bu gün vedalaşın çaklıtlarınızla öpüşün koklaşın.... son gününüz... artık onlar bizim iiçin öcü.... paketlenmiş hiç bir şeyi yemicez içmicez.... meyve suyu yerine meyve... tatlı yerine gene meyve... yada evde yapacağımız sütlü tatlılar... kontrol bizde olacak....hamur işi yoook.... hamur işi yersen ölürsün... sen yersen herkez ölür :)) hakkaten yeersek ölecez... ilerde bunlar şeker hastalığı olacak yüksek tansiyon olacak organlarda yağ olacak.... gençleşmediğimize göre kendi kulağımızı çekelim....
wuuu hızlısın beybi... eline sağlık... ilk hedefimiz beş kilo olsun bakalım ne kadar sürede veriyoruz verebiliyor muyuz.... ne yapınca verdik ne yapınca vermemiz durdu, ne yapınca kilo aldık.... bi kendimizi analiz edelim.... bence hepimiz 5 kilo vermeye odaklanalım.... gözümüz korkmasın....
şöyle yapalım o zaman, bugünden itibaren menüleri paylaşmaya başlayalım hem kendimizi frenleriz hem de şimdiden yanlışlarımızı daha net görebiliriz yazınca ister isteemz şunu da yedim bunu da yemiştim diyorsunayyy ben bunları yazdım şimdi bir kutu yabancı çukulata geldi iyi mi :)) hay bin kunduz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?