Araser, Lily86 ve Betüşün Diyet Günlüğü

btlbetul

Boy:1,58 Başlangıç : 75,6 - G : 75,6
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
14.516
25.748
798
Yaşasın diyet kardeşliği.... biz karar verdik 2014 yazına fit giricez..... bizi takip edin anacım....

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]İsim[/TD]
[TD="align: center"]Yaş[/TD]
[TD="align: center"]Boy (cm)[/TD]
[TD="align: center"]Başlangıç Kilo (kg)[/TD]
[TD="align: center"]1.Hafta
(27.12.2013)
[/TD]
[TD="align: center"]Fark[/TD]
[TD="align: center"]Hedef 1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lily[/TD]
[TD="align: center"]27[/TD]
[TD="align: center"]155 [/TD]
[TD="align: center"]81,4[/TD]
[TD="align: center"]80,4[/TD]
[TD="align: center"]-1,0[/TD]
[TD="align: center"]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Areser[/TD]
[TD="align: center"]33[/TD]
[TD="align: center"]159[/TD]
[TD="align: center"]65,9[/TD]
[TD="align: center"]65,3[/TD]
[TD="align: center"]-0,6[/TD]
[TD="align: center"]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Betül[/TD]
[TD="align: center"]31[/TD]
[TD="align: center"]158 [/TD]
[TD="align: center"]70,6[/TD]
[TD="align: center"]70,8[/TD]
[TD="align: center"]+0,2[/TD]
[TD="align: center"]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD="align: center"]28[/TD]
[TD="align: center"]163 [/TD]
[TD="align: center"]65,0[/TD]
[TD="align: center"]-[/TD]
[TD="align: center"]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Pamukskr[/TD]
[TD="align: center"]30[/TD]
[TD="align: center"]163 [/TD]
[TD="align: center"]67,0[/TD]
[TD="align: center"]67,0[/TD]
[TD="align: center"]60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Hadi bakalım bende varım 65 kiloyum byum 1,63 57 ye düşsem yetecek valla ama çikolata filan yemeden duramıyorum

bunlar bende var zaten bacım da kullanan kim :)) ama artık kullancaz... ben kola çukulata nescafeyi kesince zaten vermeye başlıyorum birazda spor tabi.... ama kesmiyorum işte sorun orda bacım ama kesicem inşallah...

bunlar bende var zaten bacım da kullanan kim :)) ama artık kullancaz... ben kola çukulata nescafeyi kesince zaten vermeye başlıyorum birazda spor tabi.... ama kesmiyorum işte sorun orda bacım ama kesicem inşallah...
ben de yoktu bir ara ebru şallının videolarından aparatsız yapıyordum ama artık kullanalım
ben de kahve-neskafe ne varsa keseyim bari... gerçi günde 1 fincan kahve içiyorum aslında ama onu da mı kessem ki? Çikolataya aşığımdır ama haftada birkaç kare bitter yiyorum sadece o da bitter olduğundan

Hemen bir anekdot geçivereyim

yaş 31 tazecik girdim... alışamadım daha kendisine....
boyum 1,58
kilom 70.6 bu sabah taze tartıldım
ilk hedef 65 bunu bi görelimde hayırlısıyla.... sonra devamı gelir mi bakarız :)

lily86 sende paylaş bence boy kaç kilo kaç yaş kaçç....

bence şey yapalım her cuma tartılalım yazalım buraya.... aç susuz cıbıl tartılcaz.....tartılırken perdeler kapalı olsun :))

Bende iş yerinde bazen sıkıntıdan ne kadar çikolata yedigimi bilmiyorum zaten sürekli oturuyorum akşmalrı eve geçerken yürüyorum o kadar spora başlmam lazım

Bu arad bende 28 yaşındayım
boy:1,63
kilo:65
ulaşmak istediğim:57

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Yaş[/TD]
[TD]Boy[/TD]
[TD]Başlangıç Kilo[/TD]
[TD]Hedef Kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lily[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]155cm[/TD]
[TD]81,4[/TD]
[TD]70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]163cm[/TD]
[TD]65,0[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Betül[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]158cm[/TD]
[TD]70,6[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Areser[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tamam süper olur canım, ben de tablo yapıyordum sizin yazdıklarınıza göre... eksik yerleri tamamlarız

Bende iş yerinde bazen sıkıntıdan ne kadar çikolata yedigimi bilmiyorum zaten sürekli oturuyorum akşmalrı eve geçerken yürüyorum o kadar spora başlmam lazım

hadi bakalım başlıyoruz artık bu gün vedalaşın çaklıtlarınızla öpüşün koklaşın.... son gününüz... artık onlar bizim iiçin öcü.... paketlenmiş hiç bir şeyi yemicez içmicez.... meyve suyu yerine meyve... tatlı yerine gene meyve... yada evde yapacağımız sütlü tatlılar... kontrol bizde olacak....hamur işi yoook.... hamur işi yersen ölürsün... sen yersen herkez ölür :)) hakkaten yeersek ölecez... ilerde bunlar şeker hastalığı olacak yüksek tansiyon olacak organlarda yağ olacak.... gençleşmediğimize göre kendi kulağımızı çekelim....

wuuu hızlısın beybi... eline sağlık... ilk hedefimiz beş kilo olsun bakalım ne kadar sürede veriyoruz verebiliyor muyuz.... ne yapınca verdik ne yapınca vermemiz durdu, ne yapınca kilo aldık.... bi kendimizi analiz edelim.... bence hepimiz 5 kilo vermeye odaklanalım.... gözümüz korkmasın....

valla haklısın canım yaaa...
benim zaten diyabet riskim var - gerçi kortizon kullanmıyorum artık, 2 hafta önce dr. kesti şükür- bunu bir fırsat olarak bilmek lazım dimi ama kendimce bir muhasebe yaptığımda:

• hazır meyve suyu-kola-cips falan zaten yemem içmem
  • hamur işi de tek yediğim ekmektir o da esmer ekmek - evde tam buğday unlu ekmek var
  • tatlı - sadece yüzde 50nin üstünde bitter yerim onu da azalttım haftada 1-2 kez yiyorum en fazla...
  • bu aralar meyve yemiyorum yaaaa - bu da benim eksiğim - sadece kuru kayısı yemişliğim var o da gunde bir kez

olur canım öyle yapalım
haftaya ilk bildirimi yaparken hedefi az tutarız, sonra da 1 ay sonunda bakalım ne yedik ne içtik de kilo aldık ya da verdik
valla artık bu sefer gitsin istiyorum yaaa ben de çok analiz yapmamışım sen deyince anladım şimdi - oysa ki çok yazıp çizmişimdir diyet-beslenme konusunda - bu gözümden kaçmış:26:

ayyy ben bunları yazdım şimdi bir kutu yabancı çukulata geldi iyi mi :)) hay bin kunduz....

ayyy ben bunları yazdım şimdi bir kutu yabancı çukulata geldi iyi mi :)) hay bin kunduz....
şöyle yapalım o zaman, bugünden itibaren menüleri paylaşmaya başlayalım hem kendimizi frenleriz hem de şimdiden yanlışlarımızı daha net görebiliriz yazınca ister isteemz şunu da yedim bunu da yemiştim diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…