squart diye arat bak ggooogledan nasıl doğru yapılır anlatoıyor videolar var.....
çömelip kalkma hareketi özetle... bir ara alıştırmıştım kendimi iyi gidiyodum şekle sokuvermişti bayaa beni ama bırakıverdim.... şimdi gene başlıyayım diyorum.....
dimi amaHadi ben kaçayım kızlar biraz evi toparlıyım yoksa azerine bişey yazamıycam kızcak sonra bize:18::18:
Kızlar aklıma ne geldi dun cocukları etütten alamaya gideceğim normalde durak bize 5-10 dk bende erken cıkıp evden yolu uzatıp daha ileriki duraktan binmeyi planladım birden bire hem yürüyüş yapmış olmam mı?? Nasıl fikir ama
canım ben de deneyim bari, ya korkuyorum dizlere zarar verecem diye...:18: peki ne fayda sağlıyor?
belde sorunun yoksa yap diyolar bu hareketi... baldırlar komple çalışıyor.... bacakları şekle sokan bir hareket bende işe yarıyor benim bacaklarım çok kalın malesef... pantalonlarda falan farkı görebiliyordum yaptığım dönemde .....
benim bacakların üst tarafı kalın kilo alınca direkt basene yerleşiyor
belde sorun var aslında... ama biraz deneyim belki bele de iyi gelir, benim sorunum kemik zayıflığı, ama spor kemiklere iyi geliyor ya belki fayda sağlar
Hayirli olsun kizlarrrrr :))) hadi bakalim gazaniz mubarek ola :))) ben de dogumdan sonra gelirim insallahh :))
kizlar odem atmak icin,mutlaka su icin,bende onceden su icemiyordum fazla,o yuzden cok halsizlik yorgunluk ve son zamanlardadad kabizlik cekiyordum,hamileleigimle beraber cok su tuketmm gerekti,zaten istemesemde surekli susuzluk cekiyorum,o yuzden cok iciyorum,insallah boylede devam edicem.ben bastan cok kilo verdim,simdi,gene hamilelikten onceki kiloma ulastim,onceden vucudumda cok odem oldugu icin daha kiloluydum,dususun,vucudun su toplamasi nasil kotu birsey( simdi o kadar degil cok sukur.birde rezene cayida iyi geliyor,mideyi rahatlatiyor hemm :)) hadi bakalim ,inanaiyorum size,basarabilirsiniz :))
evet azar azar yapmakta ve zamanla arttırmakta fayda var hem zorlamaz hem de vücut alışmış olurazar azar yap bende günde 5 tane ile başlamıştım zor bir hareket doğru yaparsan titremeyi hissediyosun kaslarındaki.... bir yere tutnarak yap ilk hafta sonra tutunmadan sonra arttır.... ben öyle başlamıştım... ara ara yapıyorum ama düzenli yapmadığım için işte bir yandan löp löp ye bir yandan yap bir fayda olmuyo :))
iyi akşamlar kızlar sabah öyle yemişim ki ne öğlen ne de ara öğün yaptım bol su içtim
Çocukları almak için erken çıkıp yarım saat tempolu yürüdüm öyle düz de deği hafif dik bir yol
Akşam : bir tabak kıymalı karnıbahar yemeği ve bir kase yogurt, 2 dilim buğday ekmegi
Birazdan da bir kupa yeşil cay içeceğim
Betülcüm senin yaptıkları bu aksam yapamıcam heralde yürüyüş yordu beni sabah görüşürüz kızlar.....
HoşgeldinnnnnHooop ben geldim kizlar
Hayirli olsun topiginiz.
Ya ben spor yapsam ise yariyoda usenmekten yapamiyorum.
Yiceklerime dikkat ederdim ama esim kizartma, tatli ve hamur isini cok seviyor. O yerken nasil tutcam kendimi bilmiyorum.
Lily sakincasi yoksa neden kortizon kullaniyorsun.
Benimde hamilelikte sekerim yukseldigi iin diabete yatkinim. Aile gecmisimdede cok tansiyonlu var. Kilodan korkuyorum.
Yasim 33.......boyum 1.52......... kilom 59 ..........hedefim 50 kg tabi zorda.
Bide dengesiz aliyorum kiloyu basen kalca gobek baldirlar. Ne var ne yok oraya toplaniyo.
Teşekkürler bebekTopiginiz hayırlı olsun bebeklerhadi bakem barbie bebek gibi olun inşallah
vay vay vayyyyGeldim geldim hepsini aksama toptan yazarım diyordum ama neyse yazıyım hafta sonu valla gelen gidenden ne yedim ne ettim hatırlamıyorum ama daha dikkatliydim gelelim bugüne ehem ehem ...
Sabah kurtsaydım yaa arkadas pogca almış gelirken cok acıkıp daha sonra cok yemektense yiyiverdim
Kalkınca bir buyuk bardak ılık su
Saba : 1 poğaca, 1 sekersiz cay
Ara : 1 sade az sutlu nescafe
Öğlen : 1 tabak dardanel tonlu salata, 2 çeri domates, 2 dilim form etimek
Ara : 1 kupa yeşil cay, 2 tane ceviz, 2 kayısı yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?