Araser, Lily86 ve Betüşün Diyet Günlüğü

Hadi ben kaçayım kızlar biraz evi toparlıyım yoksa azerine bişey yazamıycam kızcak sonra bize:18::18:

canım ben de deneyim bari, ya korkuyorum dizlere zarar verecem diye...:18: peki ne fayda sağlıyor?

Kızlar aklıma ne geldi dun cocukları etütten alamaya gideceğim normalde durak bize 5-10 dk bende erken cıkıp evden yolu uzatıp daha ileriki duraktan binmeyi planladım birden bire hem yürüyüş yapmış olmam mı?? Nasıl fikir ama

güzellll

canım ben de deneyim bari, ya korkuyorum dizlere zarar verecem diye...:18: peki ne fayda sağlıyor?

belde sorunun yoksa yap diyolar bu hareketi... baldırlar komple çalışıyor.... bacakları şekle sokan bir hareket bende işe yarıyor benim bacaklarım çok kalın malesef... pantalonlarda falan farkı görebiliyordum yaptığım dönemde .....

benim bacakların üst tarafı kalın kilo alınca direkt basene yerleşiyor
belde sorun var aslında... ama biraz deneyim belki bele de iyi gelir, benim sorunum kemik zayıflığı, ama spor kemiklere iyi geliyor ya belki fayda sağlar

Hayirli olsun kizlarrrrr :))) hadi bakalim gazaniz mubarek ola :))) ben de dogumdan sonra gelirim insallahh :))

kizlar odem atmak icin,mutlaka su icin,bende onceden su icemiyordum fazla,o yuzden cok halsizlik yorgunluk ve son zamanlardadad kabizlik cekiyordum,hamileleigimle beraber cok su tuketmm gerekti,zaten istemesemde surekli susuzluk cekiyorum,o yuzden cok iciyorum,insallah boylede devam edicem.ben bastan cok kilo verdim,simdi,gene hamilelikten onceki kiloma ulastim,onceden vucudumda cok odem oldugu icin daha kiloluydum,dususun,vucudun su toplamasi nasil kotu birsey ( simdi o kadar degil cok sukur.birde rezene cayida iyi geliyor,mideyi rahatlatiyor hemm :)) hadi bakalim ,inanaiyorum size,basarabilirsiniz :))

azar azar yap bende günde 5 tane ile başlamıştım zor bir hareket doğru yaparsan titremeyi hissediyosun kaslarındaki.... bir yere tutnarak yap ilk hafta sonra tutunmadan sonra arttır.... ben öyle başlamıştım... ara ara yapıyorum ama düzenli yapmadığım için işte bir yandan löp löp ye bir yandan yap bir fayda olmuyo :))

hadi bakalım az kalmış doğuur lohusalığı atlat gel :)

evet azar azar yapmakta ve zamanla arttırmakta fayda var hem zorlamaz hem de vücut alışmış olur

royemmmmm, canım sen de eminim bebiş doğduktan sonra zaten az bi kilon kalır onu da verirsin

iyi akşamlar kızlar sabah öyle yemişim ki ne öğlen ne de ara öğün yaptım bol su içtim
Çocukları almak için erken çıkıp yarım saat tempolu yürüdüm öyle düz de deği hafif dik bir yol
Akşam : bir tabak kıymalı karnıbahar yemeği ve bir kase yogurt, 2 dilim buğday ekmegi
Birazdan da bir kupa yeşil cay içeceğim
Betülcüm senin yaptıkları bu aksam yapamıcam heralde yürüyüş yordu beni sabah görüşürüz kızlar.....

Hooop ben geldim kizlar
Hayirli olsun topiginiz.
Ya ben spor yapsam ise yariyoda usenmekten yapamiyorum.
Yiceklerime dikkat ederdim ama esim kizartma, tatli ve hamur isini cok seviyor. O yerken nasil tutcam kendimi bilmiyorum.
Lily sakincasi yoksa neden kortizon kullaniyorsun.
Benimde hamilelikte sekerim yukseldigi iin diabete yatkinim. Aile gecmisimdede cok tansiyonlu var. Kilodan korkuyorum.
Yasim 33.......boyum 1.52......... kilom 59 ..........hedefim 50 kg tabi zorda.

Bide dengesiz aliyorum kiloyu basen kalca gobek baldirlar. Ne var ne yok oraya toplaniyo.

Canım sabah ve öğleyi es geçiyorduk zaten malum ilk gündü
Akşam yemeğin çok güzelmiş, afiyet olsun
Ben de evden işe işten eve, işim oldukça çarşıya falan yürüyorum ve burada düz yol hiç yok hem meyilli ama nedense pek fayda sağlamadı sanırım vücut alışınca faydası olmuyor

Hoşgeldinnnnn
Seni de listemize ekleyelim inşallah Bir de evde öyle tatlı, hamur işi yapılınca insan iradesini zor tutuyor bundan iki yıl önce yine burada kilo veriyordum çok da iradeliydim ama irademi kıran şey anneciğimin yaptığı kekler hamur işleri oluyordu

Günaydın sevgili diyet arkadaşlarımmmm
Bakıyorum da ben yokum diye haftasonu girilmemiş
Hemencecik hafta sonu raporumu veriyorum

Cuma akşamı:
- Son kaçamak günü olarak addeddiğimden evde kalan 4 kare yani 35g bitter çikolata yedim
- Kuru pastam vardı canım çok çekince almıştım onu yedim akşam yemeği yemedim
- 1 paket çilekli yoğurt (sağlıklı alternatif olsun diye)

Hafta sonu biraz düzensiz oldu 2 öğün yedim

Cumartesi:
Sabah - 11de
- Patatesli yumurta
- 1-2 dl tam b. ekmeği
- tahin-pekmez (kansızlık olduğundan geçenlerde almıştım hafta sonu kahvaltısına saklıyorum kendimi)

Akşam - 5-6 gibi
- 1 kase tarhana çorbası
- 1 küçük lahmacun
- Bol marul

Pazar:
Sabah - 10:30
- 1 yumurta ve tam buğday unundan yaptığım krep (3-4 tane çıktı)
- Beyaz peynir
- Bal

Akşam üstü - 18:00
- 1 tabak mercimekli bulgur pilavı (ilk kez denedim tamamen uydurmasyon )
- 1 kase yoğurt

Su çok içmeye çalıştım ama ölçmedim
Spor da yok maaleseffff

Kızlar her ne kadar siz henüz yazmasanız da ben bugünkü raporumu da vereyim:

Sabah - 08:15
- 2 dilim tam buğday ekmeği ve beyaz peynirle yapılmış tost
- Çay

Ara - 10:20
- 4 gün kurusu kayısı

Öğle - 13:30
- 3-4 yk mercimekli bulgur pilavı
- 4 yk yoğurt

Şimdi çay içiyorum
Akşama da kereviz yemeği yapabilirim pazara gittik öğle arasında, kereviz aldım Eve giderken de yol üstündeki manavdan havuç, patates ve maydanoz da alırım ağırlık taşımak istemedim

Geldim geldim hepsini aksama toptan yazarım diyordum ama neyse yazıyım hafta sonu valla gelen gidenden ne yedim ne ettim hatırlamıyorum ama daha dikkatliydim gelelim bugüne ehem ehem ...
Sabah kurtsaydım yaa arkadas pogca almış gelirken cok acıkıp daha sonra cok yemektense yiyiverdim

Kalkınca bir buyuk bardak ılık su

Saba : 1 poğaca, 1 sekersiz cay

Ara : 1 sade az sutlu nescafe

Öğlen : 1 tabak dardanel tonlu salata, 2 çeri domates, 2 dilim form etimek

Ara : 1 kupa yeşil cay, 2 tane ceviz, 2 kayısı yiyeceğim

vay vay vayyyy süper süper süper
sabahki poğaça da nazar boncuğu hem zaten 1 tane yemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…