Araser, Lily86 ve Betüşün Diyet Günlüğü

ben pek düzenli yemiyorum o yüzden menü paylaşmak bir iki gün sonra beni sıkıyor....

mesela akşamdan kalan yemeği sabah yiyebiliyorum.... böyle garip huylarım var...

bu sabah fıstık yedim bir kase mercimek yemeği yedim çıktım
öğlen 1 elma 4 kuru kayısı
akşam mercimek yemeği + 1 tavık but....

çukulata gelmiş iki parça yerim.... bol bol sıcak suuu.....

kız bu neeeeee ıh ıh olmaz madem bi yola girdik düzenli menü paylaşılacak şekerim kaçışın yok
ha ben de çok mu sağlıklı yedim orası tartışılır kaçamağım yok ama tek düze oldu menüm

Sabah - 08:30
- 2 dl tam buğdaylı ekmek+kaşar peynirli tost - yağsız + şekersiz açık çay
- öğlen - şimdi yiyorum sabahla aynı - sabah 2 tane yaptım biri sabah biri öğlen için + 1 bardak su
- akşam - bilmiyorum çorba-ayran-salata falan ama yanına naparım bilmiyorum
suyu çok severim ama bu aralar pek içmiyorum bir eksiğim de bu...
bu sabah ara öğün yapmadım ama öğleden sonra acıkırsam sütlü Türk kahvesi veya etiform veya kuru kayısı...

benim düzenim bu şekilde normalde ama neden ödemim var çözemedim:44:

akşam salata yapçan yaaa içine maydanoz koy... ben akşam çaylarıma maydanoz tıkıştırıyorum içine... ödem atmakta çok faydasını görüyorum...bu arada ben sadece bitki çayı içerim demlersem yeşil çay demlerim... siyah çay tiryakiler için illaki bulundururum evde ....

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Yaş[/TD]
[TD]Boy[/TD]
[TD]Başlangıç Kilo[/TD]
[TD]Hedef Kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lily[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]155cm[/TD]
[TD]81,4[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]163cm[/TD]
[TD]65,0[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Betül[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]158cm[/TD]
[TD]70,6[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Areser[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]159cm[/TD]
[TD]65,9[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım yaa ben maydanozu biliyorum ödem attırıyor da hiç denemedim akşam deneyim bari... evde ben de çay içmiyorum iş yerinde istemesem de bol bol içiyorum yeşil çayı da limonlu severim o da ancak sabah içebiliyorum öğlen içemiyorum ilaçlarla etkileşime giriyor

Kızlar benim kendince bazı hedeflerim var mesela su pek fazla içmiyorum öncelikle onu alışkanlık haline getireceğim.
Gunde 2-3 fincan bitki cayı içmeyi planlıyorum, ekmek cok yiyorum onu birden kesmem belki ama onu yavaş yavaş indireceğim, her gun yarım saatte olsa yürümek, veya egzersiz yapmak,
bi de bir maruzatım var biz hanımlar gunluk oturmalara falan gidiyoruz her gun değil tabi mesela ayda bir kesin bir gunüm var o günleri eskiden altı çeşit yerken şimdi 3 çeşit yiyerek azaltırım ama gerçekten olmuyo onlar yiyo sen bakıyon zor oluyo Heee napcam eskisi gibi gündüz gunde yiyip bide akşamları oturup yemicem akşamları hafif geliştireceğim benim ilk hedefim bunlar bunları alışkanlık halıne getirirsem zaten veririm diye düşünüyorum... C

ne güzel işte kendine hedefler koymuşsun...
yani illa ki şu yok bu yok yasaklarına girip kendimizi yemekten ve hayattan bezdirmektense, küçük hedeflerle daha sağlıklı bir hayat tarzını nasıl benimseriz? burada paylaşım yaparken kendimizi kontrol etmeyi ve eksiklerimizi düzeltmeyi öğreneceğiz ve tabii eğleneceğiz birlikte eminim bundan
herkesin ihtiyaçları farklı sonuçta tek tip bişey söyleyip herkes böyle olcak demek yanlış olur
sen ekmeği azaltacağım demişsin günde ne kadar ekmek yiyorsun?

[ı]ben ögle yemeginde 2 küçük parça k.budu köfte ve patates püresi çorba yedim tabii sıfır ekmek ve bol su
bir de günde 2 bardak bitki çayı içiyorum
akşamlarıdakepek ekmek ve çok az yemek yiyorum[/ı]

Gunluk menü yazmaya bugünden mi başlıyorsunuz ben bugun öğlenden sonrasını yazsam sabah komsudaydım kahvaltıya valla o biçim yedim hatta öğlen yemegi gibi oldu ben bugun ara öğünlerimle baslarım yediklerimi yazmaya...

Ayy söyleyim mi bak bugun 5 dilim kızarmış ekmek yedim kahvaltıda benim kötü yanım da işte sabah ve aksamı cok yiyom arada bişey yemiyorum nerdeyse gunde 2 öğün besleniyorum cok yanlış biliyorum bundan sonra buna da dikkat edeceğim

kızlar bu akşam yapacağım sporum;

20 mekik çekicem
20 sağ bacak kaldır indir
20 sol bacak kaldır indir
20 de squart hareketi yapıcam....

bir yerden başlamak lazım.... fazlasını yaparım eksiğini yapmam inş.... akşamda girer yazarım yapıldı diye...

ben akşam 7 den sonra bir şey yememeyi düşünüyorum... yada bir meyve olabilir sadece diye düşünüyorum...

Hadi bak bende senin yaptıklarının aynısını yapıcam da şu sürat hareketi nasıl bişey onu bilemedim bebemm

Günlük menü yazalım derken bunu kastetmiştim, neyi ne kadar yediğimizi görüp kendimize çeki düzen verebiliriz düşüncesiyle...

mesela ekmek komple kesilmemeliymiş bir beslenme planında... çünkü hem tok tutuyor hem ihtiyacımız olan lif ve diğer besin öğelerini almamızı sağlıyor hem de kaliteli karbonhidrat... yani pilav yemek yerine ekmek yemek daha doyurucu ve sağlıklı
ben pilav makarna pek yemem patatesi de son 1 haftada 2 kez yedim o da normal sanırım:44:

ben haftasonu olmuyorum malum ama siz paylaşıma devam edin kızlar ben de haftasonu naptığımın hesabını hafta başında veririm size

Hadi bak bende senin yaptıklarının aynısını yapıcam da şu sürat hareketi nasıl bişey onu bilemedim bebemm

çömelme hareketi desek daha doğru ama daha kontrollüsü diyelim
ben mekik çekemiyorum spora da pazartesi başlamayı planlıyorum

squart diye arat bak ggooogledan nasıl doğru yapılır anlatoıyor videolar var.....

çömelip kalkma hareketi özetle... bir ara alıştırmıştım kendimi iyi gidiyodum şekle sokuvermişti bayaa beni ama bırakıverdim.... şimdi gene başlıyayım diyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…