Araya mesafe koyma !

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
41
Merhaba herkese iyi yıllar ,

Kuzenımle bir konudan dolayı tartıştık ve aramız açıldı . Konunun detayı çok önemli değil . Bende arama mesafe koymaya karar verdim .kırıldım çünkü ve Hatalı olan taraf o. Kendisi de farkında .
Gecende aile yemeğinde karşılaştık ve mesafeli davrandım .
Ertesi gun annesi yani teyzem anneme Dedi ki senin Kızın kuzenine bir sıcak davranmadı çok kinci bir kız emek ettiğine bile değmezmiş dedi anneme ya benim için . Çok kırıldım teyze Kırıcı oluyorsun dedim sen çok biliyorsun diye bana çıkışmaya başladı bu sefer . Sen kuzenine olgunluk göstermelisin o senin gibi değil biraz daha rahat Büyüdü ama sen aynı Baba'nın tarafı gibiymişsin bu yasa getirildiğine değmezsin diye söylendi .
Çok kırıldım yerimde olsanız ne yaparsınız ?

Ay hadsiz

Sinir oluyorum çocukların işlerine burun sokanlara.

Senin annen ne dedi teyze tüm bunları söylerken, sen cevap versen ayıp olur belki ama annen çenesini kapatabilirdi kardeşinin.
Neredeeeee annem sonradan çekti beni içeri kuzenine karsı iyi davran teyzemlere ayıp Olmasın dedi

Bu yaşa getirildiğine değmezsin ne demek, bir teyze bunu nasıl söyler üstelik annenizin yanında. Konuşmazdım ben o teyzeyle.

Anne ne cevap verdi bu konuşma sonunda

Ayy ona cevap verilmiş. Anne seni koruyamamış teyzeye karşı. Annenin cevap vermesi gerekirdi teyzenin o kadarr konuşmasına. Hata annede

Neredeeeee annem sonradan çekti beni içeri kuzenine karsı iyi davran teyzemlere ayıp Olmasın dedi
annendede suc var ayıp olmasın diyor ama kendi kzını bukadar ezmesine izin veriyor . babanın tarafısın bilmeme ne nedemek nekadar hadsizmiş teyzende ben olsam cok daha baska konusurduö o teyze ile

annendede suc var ayıp olmasın diyor ama kendi kzını bukadar ezmesine izin veriyor . babanın tarafısın bilmeme ne nedemek nekadar hadsizmiş teyzende ben olsam cok daha baska konusurduö o teyze ile
Devamlı bana laf çarpıyor zaten Baba'nın tarafısın sözlerini ben yıllardır duyuyorum

Annem sen haklı bile olsan olgunluk göster kuzenini bilmiyor musun diyor
Caanım ben yaşını küçük sandım değilmiş. Kos kocaman kDınsın Çocuklar gibi azarlanmak ne demek.

Kuzenini hiç muhattap alma zaten sürekli tölere edilmesi gereken bir kızsa. Hayat bir sürü sorumluluk yüklüyor omuzlarımıza sevdiklerimizden de yük gelecekse ne yapalım biz o sevdikleri

Aynen 33 yaşındayım kuzenimde benle aynı yasta . Bu yasta bile bunları duymak üzdü zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…