Araya mesafe koyma !

O senin gibi değil rahat büyüdüğü için olgunluk göstermesi gereken kişi sensin diyor

Gücü yeten yetene bu zamanda.Teyzen annenin pasifliginden pek memnun sanirim kizina da seni ezdirecek aklinca.iyi yapmissin duruş sergileyerek karsisinda bir kisilik görmüş ve tahammulsuzlugu de buna..Akrabaymis,annemin hatiriymis gibi düşüncelere sakın girme sonuna kadar haklısın seni sevmesinler ama saygı göstersinler.Zaten böyle kosullu sevecek insanlarin sevgisi de insani yormaktan öteye gitmiyor ve gerek de yok öyle degil mi.

Kuzenimle tartışmam araya teyzem girse ne oluyoruz derim, iki kişinin arasına anne bile olsa üçüncü kişi girmemeli. Ayrıca sizin bir tartışmanız için teyzen sana bu kadar ağır laflar edebiliyorsa bir daha ne kuzeni ne teyzeyi takma. Ne dediğini bilmeyen bir teyzen var galiba, annen de savunabilirdi seni ama kardeş diye akraba diye pasif kaldı herhalde, bir dahakine laf ederse kendini savunmayı bil.

Kesinlikle öyle ... Bana tek dediği teyzemin sen haklısındır eminim ama o rahat Büyüdü senin kadar olgun olmayabilir

Bende teyzeme sana ne oluyor dedim beni terbiyesiz ilan etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…