Araya mesafe koyma !

Ona ayip olmasin buna ayip olmasin...
Senin kalbini kiran o sonucta ayrica bunu siz kuzeninle aranizda halledin yani annesinin konuya girmesi gereksiz bence.
Ama kirginsan icinden samimiyet gelmiyorsa sicak davranmaya çalışma. O da farketsin hatali olduğunu.

Teyzem bana böyle dese,sana benzemektense baba tarafıma benzeyeyim iyi olmuş derdim.ne karışırlar iki kişi arasındaki ilişkiye anlamam.bırakın kendileri çözsun.ille karisacaklarsa da büyüklük yapıp nasihat versinler

Hatalı olduğunun farkında zaten . Küs Değilim ama bundan sonra yakında olmak isteniyorum . Teyzem bunu kabul edemiyor

Ben yıllardır duyuyorum Baba'nın tarafı sözünü

anneniz dişli olsaydi boyle konusamazdi... cidden iyi cift lafı sokmazsan karsidaki butun sinirlarinizi cigneyip geciyor...
Aynen öyle ne yazık ki ama annem kızma Hakk'ını kendinde Görmüyor bir de bu sözleri insan içinde söyledi düşünün

Aynen öyle ne yazık ki ama annem kızma Hakk'ını kendinde Görmüyor bir de bu sözleri insan içinde söyledi düşünün

saygi hakedene verilir ... yengemde annem birsey isteyince kizin var der ama yeri gelince annem evine gidince tuz getir der annemde goturur..kendi olsa gel al benmi getireyim der ... annemde ayni annen gibi ...ama kimse benim yanimda konuşamiyor o yuzden siz soyleyin ne istiyorsaniz ..

Ben söyleyince benden kötüsü olmuyor ne arsızlığım ne edepsizliğim kalıyor böyle yaptıkları için gün gün kopuyorum akrabalardan

Çok yanlış bir davranış.resmen dışlamak.önceden de duyuyorduysaniz demek ki size karşı her zaman aynı tavırda.teyzenizle koyun esas mesafeyi.ha annenizin de laf ettirmemesi lazımdı
Anneme de biraz kırgınım sadece bu konuda değil pek çok konuda bu sadece biri ama herseye rağmen o benim annem

Teyzen üzülebilir tabiki ama bu yasa kadar geldiğine degmezmissin falan denir mi? Cok agir ithamlar bunlar.
Annem babam ayrılınca annemde kalmıştık . Teyzem bakın annenin kıymetini bilin sizi almak zorunda değildi vs vs o günden beri kinli bize

Ben söyleyince benden kötüsü olmuyor ne arsızlığım ne edepsizliğim kalıyor böyle yaptıkları için gün gün kopuyorum akrabalardan

akrabalarla senin ne isin varki ? cidden ne akrabalar var ... arkadasimin biri var arkadasi uzgun olunca baska sehirlere gotururler hangi akrabaniz bunu yapar... bana agir konusana bende konusurum ..eskiden yapmazdim ama simdi anladimki suskunluk karsindaki cesaret veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…