- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Teyzemlere karsı hep pasif kalmayı tercih ederEn büyük suçlu bence anneniz..
Hatalı olduğunun farkında zaten . Küs Değilim ama bundan sonra yakında olmak isteniyorum . Teyzem bunu kabul edemiyorOna ayip olmasin buna ayip olmasin...
Senin kalbini kiran o sonucta ayrica bunu siz kuzeninle aranizda halledin yani annesinin konuya girmesi gereksiz bence.
Ama kirginsan icinden samimiyet gelmiyorsa sicak davranmaya çalışma. O da farketsin hatali olduğunu.
Ben yıllardır duyuyorum Baba'nın tarafı sözünüTeyzem bana böyle dese,sana benzemektense baba tarafıma benzeyeyim iyi olmuş derdim.ne karışırlar iki kişi arasındaki ilişkiye anlamam.bırakın kendileri çözsun.ille karisacaklarsa da büyüklük yapıp nasihat versinler
Aynen öyle ne yazık ki ama annem kızma Hakk'ını kendinde Görmüyor bir de bu sözleri insan içinde söyledi düşününanneniz dişli olsaydi boyle konusamazdi... cidden iyi cift lafı sokmazsan karsidaki butun sinirlarinizi cigneyip geciyor...
Aynen öyle ne yazık ki ama annem kızma Hakk'ını kendinde Görmüyor bir de bu sözleri insan içinde söyledi düşünün
Çok yanlış bir davranış.resmen dışlamak.önceden de duyuyorduysaniz demek ki size karşı her zaman aynı tavırda.teyzenizle koyun esas mesafeyi.ha annenizin de laf ettirmemesi lazımdıBen yıllardır duyuyorum Baba'nın tarafı sözünü
Teyzen üzülebilir tabiki ama bu yasa kadar geldiğine degmezmissin falan denir mi? Cok agir ithamlar bunlar.Hatalı olduğunun farkında zaten . Küs Değilim ama bundan sonra yakında olmak isteniyorum . Teyzem bunu kabul edemiyor
Zaten bu genel bi durum olmuş maalesef. Kim hangi huyunu sevmese diger tarafa cekmissin diyo çünkü herkes mukemmel ya ondan galiba.Ben yıllardır duyuyorum Baba'nın tarafı sözünü
Ben söyleyince benden kötüsü olmuyor ne arsızlığım ne edepsizliğim kalıyor böyle yaptıkları için gün gün kopuyorum akrabalardansaygi hakedene verilir ... yengemde annem birsey isteyince kizin var der ama yeri gelince annem evine gidince tuz getir der annemde goturur..kendi olsa gel al benmi getireyim der ... annemde ayni annen gibi ...ama kimse benim yanimda konuşamiyor o yuzden siz soyleyin ne istiyorsaniz ..
Anneme de biraz kırgınım sadece bu konuda değil pek çok konudaÇok yanlış bir davranış.resmen dışlamak.önceden de duyuyorduysaniz demek ki size karşı her zaman aynı tavırda.teyzenizle koyun esas mesafeyi.ha annenizin de laf ettirmemesi lazımdı
Annem babam ayrılınca annemde kalmıştık . Teyzem bakın annenin kıymetini bilin sizi almak zorunda değildi vs vs o günden beri kinli bizeTeyzen üzülebilir tabiki ama bu yasa kadar geldiğine degmezmissin falan denir mi? Cok agir ithamlar bunlar.
Evet ama artık bu yasta da ağır geliyorZaten bu genel bi durum olmuş maalesef. Kim hangi huyunu sevmese diger tarafa cekmissin diyo çünkü herkes mukemmel ya ondan galiba.
Ben söyleyince benden kötüsü olmuyor ne arsızlığım ne edepsizliğim kalıyor böyle yaptıkları için gün gün kopuyorum akrabalardan
Nasil yani annenle baban bosaninca annenin sizi almasi teyzene kin tutturacak bi neden mi?Annem babam ayrılınca annemde kalmıştık . Teyzem bakın annenin kıymetini bilin sizi almak zorunda değildi vs vs o günden beri kinli bize
Nasil yani annenle baban bosaninca annenin sizi almasi teyzene kin tutturacak bi neden mi?
Bence de ama sadece erkegin kızı degil ki onun da kiz kardeşinin kızı. Anne sonucta o tabiki çocuklarını yanina alır hangi anne ortada birakir ki?bence babasina kinli ..hani elin kizi muhabbeti gibi
Kuzene olgunluk göster tamam , teyzene de mi olgunluğu sen göstercekmişsin sor bakalım annene?Annem sen haklı bile olsan olgunluk göster kuzenini bilmiyor musun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?