• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araya mesafe koyma !

Merhaba herkese iyi yıllar ,

Kuzenımle bir konudan dolayı tartıştık ve aramız açıldı . Konunun detayı çok önemli değil . Bende arama mesafe koymaya karar verdim .kırıldım çünkü ve Hatalı olan taraf o. Kendisi de farkında .
Gecende aile yemeğinde karşılaştık ve mesafeli davrandım .
Ertesi gun annesi yani teyzem anneme Dedi ki senin Kızın kuzenine bir sıcak davranmadı çok kinci bir kız emek ettiğine bile değmezmiş dedi anneme ya benim için . Çok kırıldım teyze Kırıcı oluyorsun dedim sen çok biliyorsun diye bana çıkışmaya başladı bu sefer . Sen kuzenine olgunluk göstermelisin o senin gibi değil biraz daha rahat Büyüdü ama sen aynı Baba'nın tarafı gibiymişsin bu yasa getirildiğine değmezsin diye söylendi .
Çok kırıldım yerimde olsanız ne yaparsınız ?
Teyzeden hoslanmadim bence mesafeyi ona koy.

akrabalarla senin ne isin varki ? cidden ne akrabalar var ... arkadasimin biri var arkadasi uzgun olunca baska sehirlere gotururler hangi akrabaniz bunu yapar... bana agir konusana bende konusurum ..eskiden yapmazdim ama simdi anladimki suskunluk karsindaki cesaret veriyor
Benimde o suskunluğu yenmem gerekiyor işte

Nasil yani annenle baban bosaninca annenin sizi almasi teyzene kin tutturacak bi neden mi?
Öyle oldu biraz ... Çok garip gelecek belki ama defalarca anneme çocukları alma çocukları alma dediler . Annem bizi Alınca da bize bak annen sizi Aldı almak zorunda değildi diye devamlı laf çarptılar

Bence de ama sadece erkegin kızı degil ki onun da kiz kardeşinin kızı. Anne sonucta o tabiki çocuklarını yanina alır hangi anne ortada birakir ki?
Işte annemin de almaması gerekirdi bizi onun düşüncesine göre . Annem almaya mecbur değilmiş annem tekrar Evlenip bizi geride bırakıp hayata sıfırdan başlayabilirmiş ama bizi almayı tercih etmiş biz babamın kanını taşıyormuşuz . Saatlerce ağlardım bu sözlere

Öyle oldu biraz ... Çok garip gelecek belki ama defalarca anneme çocukları alma çocukları alma dediler . Annem bizi Alınca da bize bak annen sizi Aldı almak zorunda değildi diye devamlı laf çarptılar
Valla ozur dilerim ama iyi ki babanın tarafina cekmissin o zaman. Cunku diger tarafın düşünceleri asla etik degil. Tabiki bi anne çocuğunu yanina alacak. Baba sorumsuzsa anne de mi ortada bıraksın? Evlat sonucta bu canından bi parça

Valla ozur dilerim ama iyi ki babanın tarafina cekmissin o zaman. Cunku diger tarafın düşünceleri asla etik degil. Tabiki bi anne çocuğunu yanina alacak. Baba sorumsuzsa anne de mi ortada bıraksın? Evlat sonucta bu canından bi parça
Işte almak zorunda değil . Ayrılıklarda çocuklar neden hep annede kalıyor diyorlardı , hatta bir kere topla esyalarını 15 tatilde ben bırakacağım seni Baba'nın yanına dedi çok eskiden

Sen mi beni büyüttün deseydin. Ben anne hatrı bile dinlemezdim. Teyzen ne kadar hatalıysa annen ondan çok hatalı. Normal olan ikinizi karşılarına alıp olan olayı tarafsız bir şekilde dinlemek ve ona göre doğru olanı anlatmaktır. Zaten aranızdaki sorun çok büyük değilse karşılıklı konuşarak çözülebilirdi. Ayrıca şımarık büyümüşse bu ailesinin hatasıdır. O kıza sürekli “alttan al,şımarık” vs söylemlerle arka çıkılmaya devam edilirse hatasını asla anlamaz ve düzelmez.

Back
X