Araya soğukluk girdi

Dertliyim 44

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2019
315
-19
98
31
4 yıldır evliyim. 5 aydır eşimden ayrıyım babamın evindeyim kaynanamla beraber oturuyodum eşim 4 sene boyunca hep sorumsuz davrandı hiç evlilik sorumluluğunu almadı çok yalan konuşuyordu bana karşı dürüst değildi daha başka yanlışları da vardı bu durum beni artık çok sıkmaya başlamıştı ben de bıraktım geldim babamın evine sonra ona bı şans daha verdim ayrı bir ev tutup bundan sonra evlilik sorumluluğunu alıp bizi mağdur etmeyeceksen anca öyle dönerim dedim 5 ay oldu 3 hafta önce bı ev bulduk sonra arefe günü eşim kapora bırakmış bayramda görüştük ailesine gittik gezdik daha ondan sonra ne aradı ne sordu bu arada 1 hafta sonra ev boşalıyor daha bı eşya almış değil zaten bunca zamandır babamın evindeyim araya iyicene soğukluk girdi hiç içimden arayıp sormakta gelmiyo kendi kendime diyorum beni arayıp sormayanı ben niye ariyim biraraya da gelmek istemiyorum ama evladım için deniycem inşallah düzelir siz olsanız napardınız ikinci şansı verir miydiniz?

O evden çıktıysan haklı sebeplerin vardı... şimdi dönüyorsan yine vardır. Hangisi daha ağır basıyor sen bilirsin. Ben evladım için boşanma ya da evli kalma gibi kararlar vermem ama.. ben ne kadar mutlu olursam o kadar huzurlu ve mutlu olur.. babasını çöpe atmıyorsunuz sonuçta.

Sartlarinizi kabul etti mi? Evi tutacağına emin misiniz? Aileniz hiç arayıp naptın diye sormuyo mu

Sen ağırlığınla dur o her şeyi halletsin bir şans istiyorsa soğuklukta sıkıntı değil biz 3 ay ayrı kaldık boşanma davası açıldı 2 yabancı olduk resmen ama yüreğiyle dönünce yüreğinle buyur ediyorsun hayatına tekrar ama bir şeyler yaptığını gör

Sen ağırlığınla dur o her şeyi halletsin bir şans istiyorsa soğuklukta sıkıntı değil biz 3 ay ayrı kaldık boşanma davası açıldı 2 yabancı olduk resmen ama yüreğiyle dönünce yüreğinle buyur ediyorsun hayatına tekrar ama bir şeyler yaptığını gör
Çok zor olucak 5 aydan sonra keşke sıca sıcağına halletseydi bir araya gelseydik araya bu kadar soğukluk girmezdi...Ama ona karşı güven kalmadı...

Haklısınız, zor.
İleride "acaba denesek farklı olur muydu, düzelir miydi" diye düşünüp kederlenmektense, deneyin bakalım bir.
Ayrı eve çıkınca olumsuzluklar değişebilir.
Gurur yapmayın, arayın, sorun nedir durum, düşüncesi.

Sans isteyen insana verilir
Kocanız sizden sans istemiyor acıkcası umurumda gıbıde durmuyorsunuz.
Evladınızı bahane etmişsiniz ama. Olmaz o is. Adam hayatına bakıyor.

Back
X