Ben hiç aramam.Merhaba hanimlar bir yil falan olacak evleneli ve universite okudugum sehire yerlestik. Yani 4 yil universite okurken de ailemden ayriydik ve ben yine boyleydim evlenince degismedi yani onceden belirteyim :)
Kendi ailemde esimin ailesi de surekli aranmak istiyor en fazla gun asiri konusuyoruz hergun konustugumuz da oluyor ve ben aramak istemiyorum aramak zorunda hissediyorum yoksa trip yapiyorlar konustugumuzda da konuşacak birsey bulamiyorum yani dun olanlarin aynisi ne anlatayim ki hergun eksinlarla gecen bir hayatim yok sonucta. Ben mi anormalim yoksa benim gibi olanlar var mi? :)
Bende ozlemiyorum yani bu benim karalterim sonucta sevmedigim anlamina gelmiyor ama annem hemen duygu somurusu yapiyor ozlemiyon zaten bizi unuttun biziBen hiç aramam.
Özlemem de kolay kolay kimseyi.
Herkesi aynı kalıba koyanlardan da nefret ederim.
Trip atanları zaten o an itibariyle aradığım görülmemiştir.
Aynen ya benim iki tarafta oyle dusun yaniBenim ailem öyle değil ama eşimin ailesi öyle. Aranmayınca mutlaka mesaj atılır aramadın diye. Her gün konuşunca da artık gizli saklı kalmıyor, evde yapılan yemekten izlediğimiz filme, uyandığımız saatten duş almamıza kadar her şey ortada. Başka ne konuşalacak ki her gün her gün...
İşte adı üstünde sömürü.Bende ozlemiyorum yani bu benim karalterim sonucta sevmedigim anlamina gelmiyor ama annem hemen duygu somurusu yapiyor ozlemiyon zaten bizi unuttun bizi
Ben aramazsam onlar ariyor benim sorunum bu aslinda surekli konuşuyoruz ve kendi aileme nazim geciyor kisa kesebiliyorum ama diger taraf ne kadar konusursa konusuyorum evde markette avmde farketmiyorİşte adı üstünde sömürü.
Hayatta yemem ve buz gibi soğurum.
Ayrıca özleyen , isteyen arar arkadaş bu ne ya?
Hem kendisi aramaz bir de biz aramasak aklına gelmiyoruz, yok sen özlemedin mi bit bit.
Cevap belli.
Ben açmıyorum telefonu.Ben aramazsam onlar ariyor benim sorunum bu aslinda surekli konuşuyoruz ve kendi aileme nazim geciyor kisa kesebiliyorum ama diger taraf ne kadar konusursa konusuyorum evde markette avmde farketmiyor
Ben kusmesinler diye ariyorum aramazsam aranıyorum ama evde ne yapiliyorsa konusuluyor ozel kalan birsey yokBen degil annem arar cogunlukla o da hergun aramaz.
Kvyi hiç aramam, kvde de beni aramaz durduk yere.
Eşimde benim annemleri aramaz. Kendi annesi arada bir ararsa konusur.
Tek olmadığıma sevindim mi desem ne desem :) Valla benim de insanları özlemem biraz zaman alıyor nedendir bilmemBen hiç aramam.
Özlemem de kolay kolay kimseyi.
Herkesi aynı kalıba koyanlardan da nefret ederim.
Trip atanları zaten o an itibariyle aradığım görülmemiştir.
Tek çatlak sen değilsin yani
Telefonda konusmayi sevmem zaten hergun hep aynı seyler sonucta ne anlatayim :) onlar beni ariyor zaten :)Aramayı sevmeyenler olarak burada birlestik galiba. Ben de unutuyorum genelde. Gün aşırı konuşurum genelde annemle. Kaynanamla öyle çok konuşmayız. Ancak özel günlerde. WhatsApp tan çocuğun fotoğraflarını falan atarım öyle anlaşırız. Aramıyorsun diye sitem edene de e sen ara madem napayım diyorum.
Aynen ya yurtta falan kalirken arkadaslarim anneleriyle 1 saat falan konusurdu derdim ne konusuyonuz bu kadar dun de ayni seyleri yasadin :)Tek olmadığıma sevindim mi desem ne desem :) Valla benim de insanları özlemem biraz zaman alıyor nedendir bilmem
Nedeni basit.Tek olmadığıma sevindim mi desem ne desem :) Valla benim de insanları özlemem biraz zaman alıyor nedendir bilmem
Freud diyorum ben Freud adam işi çözmüş çoğu kişi yok falan diyor da bal gibi öyle, çocukluk döneminde kırılan şeyler yerine konmuyor.Nedeni basit.
Seni canı gibi görüp ona uygun davranmayan insanı özlemek akıllı insan işi değil çünkü.
Kan bağın olsa bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?