Arayasim gelmiyor

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba hanimlar bir yil falan olacak evleneli ve universite okudugum sehire yerlestik. Yani 4 yil universite okurken de ailemden ayriydik ve ben yine boyleydim evlenince degismedi yani onceden belirteyim :)

Kendi ailemde esimin ailesi de surekli aranmak istiyor en fazla gun asiri konusuyoruz hergun konustugumuz da oluyor ve ben aramak istemiyorum aramak zorunda hissediyorum yoksa trip yapiyorlar konustugumuzda da konuşacak birsey bulamiyorum yani dun olanlarin aynisi ne anlatayim ki hergun eksinlarla gecen bir hayatim yok sonucta. Ben mi anormalim yoksa benim gibi olanlar var mi? :)

Ben hiç aramam.
Özlemem de kolay kolay kimseyi.
Herkesi aynı kalıba koyanlardan da nefret ederim.
Trip atanları zaten o an itibariyle aradığım görülmemiştir.
Tek çatlak sen değilsin yani

Ben hiç aramam.
Bende ozlemiyorum yani bu benim karalterim sonucta sevmedigim anlamina gelmiyor ama annem hemen duygu somurusu yapiyor ozlemiyon zaten bizi unuttun bizi

Benim ailem öyle değil ama eşimin ailesi öyle. Aranmayınca mutlaka mesaj atılır aramadın diye. Her gün konuşunca da artık gizli saklı kalmıyor, evde yapılan yemekten izlediğimiz filme, uyandığımız saatten duş almamıza kadar her şey ortada. Başka ne konuşalacak ki her gün her gün...

Ay o ne hergün aramak ben yapamam kim kırılırsa kırılsın tuhaf tuhaf adetler.

Aynen ya benim iki tarafta oyle dusun yani

Bende ozlemiyorum yani bu benim karalterim sonucta sevmedigim anlamina gelmiyor ama annem hemen duygu somurusu yapiyor ozlemiyon zaten bizi unuttun bizi
İşte adı üstünde sömürü.
Hayatta yemem ve buz gibi soğurum.
Ayrıca özleyen , isteyen arar arkadaş bu ne ya?
Hem kendisi aramaz bir de biz aramasak aklına gelmiyoruz, yok sen özlemedin mi bit bit.
Cevap belli.

İşte adı üstünde sömürü.
Hayatta yemem ve buz gibi soğurum.
Ayrıca özleyen , isteyen arar arkadaş bu ne ya?
Hem kendisi aramaz bir de biz aramasak aklına gelmiyoruz, yok sen özlemedin mi bit bit.
Cevap belli.
Ben aramazsam onlar ariyor benim sorunum bu aslinda surekli konuşuyoruz ve kendi aileme nazim geciyor kisa kesebiliyorum ama diger taraf ne kadar konusursa konusuyorum evde markette avmde farketmiyor

Ben aramazsam onlar ariyor benim sorunum bu aslinda surekli konuşuyoruz ve kendi aileme nazim geciyor kisa kesebiliyorum ama diger taraf ne kadar konusursa konusuyorum evde markette avmde farketmiyor
Ben açmıyorum telefonu.
Nasıl rahatım, nasıl rahatım.
Hayat benim hayatım, eşim de karışamaz.
İki taraf ortak olarak ne zaman isterse o zaman görüşülecek, bu bir kuraldır, bu zamana kadar bozan olmamıştır.

Ben degil annem arar cogunlukla o da hergun aramaz.
Kvyi hiç aramam, kvde de beni aramaz durduk yere.
Eşimde benim annemleri aramaz. Kendi annesi arada bir ararsa konusur.

Ben degil annem arar cogunlukla o da hergun aramaz.
Kvyi hiç aramam, kvde de beni aramaz durduk yere.
Eşimde benim annemleri aramaz. Kendi annesi arada bir ararsa konusur.
Ben kusmesinler diye ariyorum aramazsam aranıyorum ama evde ne yapiliyorsa konusuluyor ozel kalan birsey yok

Yalnız değilsiniz Beni arayan olunca ya uyuyorum önemlimi diyordum ya elim çok batık yada işim var şuan önemlimi diyordum böyle böyle alıştırdım herkesi. şimdi kimse önemli bişey olmadıkça kimse aramaz beni.

Aramayı sevmeyenler olarak burada birlestik galiba. Ben de unutuyorum genelde. Gün aşırı konuşurum genelde annemle. Kaynanamla öyle çok konuşmayız. Ancak özel günlerde. WhatsApp tan çocuğun fotoğraflarını falan atarım öyle anlaşırız. Aramıyorsun diye sitem edene de e sen ara madem napayım diyorum.

Ben hiç aramam.
Tek çatlak sen değilsin yani
Tek olmadığıma sevindim mi desem ne desem :) Valla benim de insanları özlemem biraz zaman alıyor nedendir bilmem

Telefonda konusmayi sevmem zaten hergun hep aynı seyler sonucta ne anlatayim :) onlar beni ariyor zaten :)

Tek olmadığıma sevindim mi desem ne desem :) Valla benim de insanları özlemem biraz zaman alıyor nedendir bilmem
Aynen ya yurtta falan kalirken arkadaslarim anneleriyle 1 saat falan konusurdu derdim ne konusuyonuz bu kadar dun de ayni seyleri yasadin :)

Nedeni basit.
Seni canı gibi görüp ona uygun davranmayan insanı özlemek akıllı insan işi değil çünkü.
Kan bağın olsa bile.

Biz annemle WhatsApptan mesajlaşıyoruz. Ne söylesek aile grubumuda yazıyoruz. Her gün birbirimizden haberimiz var. Araşmıyoruz o yüzden. Ama kaynanamla arada bir konuşuruz. Bazen o arar bazen ben merak eder ararım. Öyle işte.

Nedeni basit.
Seni canı gibi görüp ona uygun davranmayan insanı özlemek akıllı insan işi değil çünkü.
Kan bağın olsa bile.
Freud diyorum ben Freud adam işi çözmüş çoğu kişi yok falan diyor da bal gibi öyle, çocukluk döneminde kırılan şeyler yerine konmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…