- 20 Ekim 2023
- 677
- 998
- 33
- Konu Sahibi matmazelvera
sözlümün ablası gibi sevdiği bi kuzeni var bundan birkaç ay önce sözümüze 1 ay kala sözlüme erken değil mi paranız yok birikiminiz yok nasıl olacak bu iş diye aklına girmeye çalışmış yani bana göre bu aklına girmeye çalışmaktır. sözlüm de hayır erken değil biz ikimiz çalışıp yaparız yuvamızı kurarız diye yanıt vermiş, bu yanıt için teşekkür ettim güzel söylemişsin diye zaten o kişi sözümüze de gelmedi buradan ben ne onu ne de beni sevdiğini düşünmüyorum bu ayrı. ama sözlüm onun kötü niyeti olmadığına inanıyor sözü kendi aramızda yapalım kalabalık olmasın nişana çağırırız herkesi diye konuşmuştuk aile büyüklerimizle diğer kuzenleri çağırmadım o yüzden onu kayırmak gibi olur onu da özel olarak davet etmedim ondan gelmemiştir diyor, tamam belki burda haklı olabilir o kısmı boş veriyorum gelmemesi benim için daha iyi oldu çünkü o sözlerinden sonra sinir oluyorum o insana. iki kişi bir yola çıktıysa bunları zaten düşünmüştür senin erken mi geç mi diye yorum yapman ne alaka mesela? ben haz etmiyorum böyle şeylerden, şimdilerde de sürekli arıyor görüşmek istiyor ben rahatsız oluyorum bu kadarından, tamam kuzenisin de bu kadar sık ilgi beklentisi bana normal gelmiyor, o kişi 37 yaşında bekar bu arada. evli olsa bu kadar ilgi beklemezdi herhalde diye düşünüyorum bilmiyorum. ben çok rahatsız olmaya başladım sözlüm benimle birlikte vakit geçirmek istiyor bunu dile getiriyor ama o arayınca açmazsam halam küser aramız bozulmasın diye konuşuyorum diyor, ben nasıl bir yol izlemeliyim kendi başıma işin içinden çıkamadım rahatsız olduğumu dile getirirken biraz fazla tepki veriyorum galiba tartışma yaşıyoruz