arayı bozmaya çalışan akraba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocuklari parka goturdugumuzde hergun hic tanimadigimiz insanlarla hos bes etme durumumuz oluyor. Herkes o an aklina geleni anlatabiliyor ve hic tanimadigimiz insanalra dahi birseyden bahsederken aaa erken degil mi daha bile diyebiliyoruz ki ne var bunda

o an öyle söylemiş olabilir peki ya sonrası? en azından görüşmelerden birinde beni de davet edebilir o bunları söylediği halde hiç saygımı bozmadım kötü davranmadım, kuzeninin biriyle birlike olmasını istemiyor gibi geliyor

Sizin gibi aileye sonran girip kimseyi yakınen tanımadan saçma sapan düşüncelere giren kendini üsten görenlerden iğreti oluyorum. Evet kuzeninin sözlünüzde gözü var sizinle evlenmesini de istemiyor, sözlünüzde kuzeni dururken (ablası gibi gördüğü) sizinle evlenmek için söz nişan yapmış. Bu arada suç sözlünüzde lafçı dedikoducunun önde gideni gibi kendi aralarında konuşulanı gelip pıt pıt size anlatmış.

valla başımda benzer bi bela vardı , kuzen vakası bekar 40lı yaşlarda,

aylarca onun yüzünden kavga ettiğimizi hatırlıyorum.

adam hep onu haklı görüyordu

sonuç: boşandım

eşin olcak kişinin telefonunu eline alamıyorsan bence de yakma başını
nisanlimla ikimizin de telefon şifresi ayni, lazimsa kullanırım , fotoğraflar onun telefonunda oldugu icin ama neden akrabasiyla ozel konusmalarini okuyayim ki?
ne munasebet?
aynisini o yapsa dusunemiyorum bile - asla yapmaz yani mümkün degil.
siz kendinize dert arama hevesindesiniz.
herkes herkese sorar erken mi, suna emin misin , buna emin misin diye.
babam da bana sordu "cok farkli kültürleriniz, huylariniz. emin misin? ben zorlanacagina inaniyorum" diye. gayet sorabilir yani bunda ne var?
arkadaşımın nisanlisi da anasinin kuzusu, pintinin tekiydi. ben de kiza bin kere dedim - bak yapma, annesinin agzindaj cikmiyor, mutsuz olursun diye. ama dinlemedi evlendi simdi cok mutsuz.
insan insani uyarir yani, kkda da konu aciyorlar yazıyoruz fikirlerimizi, erken diyoruz- görmedikleri red flaglari gosteriyoruz iyice dusun diyoruz.
bunda kirlenecek birsey yok.
siz de bunca kaos cikarma sevdanızla, bunca akraba mesajlarini okuyup kavga ederek falan zaten hayir goremezsiniz bu evlilikten . Adamin mesajlarina bile karisamazsiniz, bu kadar ozeline giremezsiniz. ask, sevgililik, evlilik vs boyle birsey degil
cok acil kendinize cekiduzen vermeniz lazim
yoksa bugun kuzene takilirsiniz yarin sizin bir hareketinizi elestirdigini okuduguniz görümceye, kaynanaya
kavga dövüş yasar gidersiniz

tabiki bunlar konuşulcak gizli kalamazdı sözlüm de böyle bir şeyin normal olmadığının farkında erken ya da geç paramız var ya da yok bu kimseyi ilgilendirmiyor sonradan gelmek gibi bir durumdan bahsettiğiniz için utanmalısınız pardon ya doğduğu günden beri yanında olamadığım için

valla başımda benzer bi bela vardı , kuzen vakası bekar 40lı yaşlarda,

aylarca onun yüzünden kavga ettiğimizi hatırlıyorum.

adam hep onu haklı görüyordu

sonuç: boşandım
sizinki nasıl bi konuydu anlatmak ister misiniz

o bana anlatmadı mesajlarda denk geldim gerçek bi abla destekler erken mi diye aklına fitne sokmaz diye düşünüyorum
5 yıl sevgililik, 1,5 yıl nişanlılık ve 3 yıllık evliyiz şükürler olsun ne eşim benim nede ben eşimin telefonunu alıpta mesajlara girip bakmamışızdır. Yani ne alaka ne diye kurcalarsınız bir özel alan tanıyın kendinize de karşınızdaki insana da. Ayrıca kuzeni kötü bişey mi demiş demek ki ekonomik durumunu biliyor ki uyarmış evlilik dediğiniz şey öyle kolay mı sanıyorsunuz? Tabiki ekonomi kötü diye insanlar evlenmekten vazgeçecek hali yok ama art niyetli bir durum söz konusu değil. Ayrıca size ne kuzeni ile görüşüp görülmemesinden? Nasıl bu hakkı kendinizde görebiliyorsunuz? Yarın birgün annesi bişey diyecek kardeşi bişey diyecek babası ebesi dedesi ne yapacaksınız hepsiyle görüşmesine mi engel olacaksınız? Biraz mantıklı davranın kalbinizi de böyle kötü düşünerek karartmayın derim…

Sözlü olunca noluyo? Rahatsız oluyorsa kazık kadar adam kendi söyler zaten ablasına.

seni zaten anlıyorum amacım kaos kavga değil birbirimizi çok seviyoruz sizinki gibi telefonlarımıza erişimimiz tam ben karıştırmadım zaten bildirimi önüme pat diye düştü açtım gördüm bunda bir şey yok hadi onu söyledi ben o zaman buna zaten takılmadım ondan sonraki süreçte görüşmelerden birine beni davet edebilirdi hepimiz mutlu mesut gün geçirebilirdik ben zaten onun bu tuhaf davranışlarını anlamıyorum

abla abla olsa da keşke ben de sevsem beni tanımadan etmeden sözde kardeşi gibi sevdiği insanın aklına bunları sokmamalı, telefon karıştırmak değil denk gelmek denir buna annesi babası çok iyi insanlar onlar bi şey demezler deseler bile neden dediklerini bilirim iyi tanıyorum çünkü ama ablası denilen bu kişi hem uzak duruyor hem sözlüme saçma sapan şeyler söylüyor erken geç para vs bana göre boş şeyler bunlar

acele etmiyoruz her şeyi gördüğü halde üstelik her şeyimiz hazır olduğu halde alakasız yorum yapması arayı bozmaya çalışmaktır
Her şeyimiz hazır dedikleriniz neler? Niye o kişiye bizim her şeyimiz hazır dememiş? Ablası gibi gördüğü birinin tavsiye vermesinde ne kötülük var? Sizin kuzeniniz ablanız da bunu söylese aynı tepkiyi mi verirsiniz? Sevgiliniz koşa koşa gelip bunu mu söyledi size? Böyle gevşek ağızlıysa sizin dediklerinizi de taşır dikkat edin.

Sevgilinizin kuzeniyle olan mesajlarını okumak sizi rahatsız etmedi mi? Adam hem gevşek ağızlı hem de had hudut bilmeyen biri.
Size bir tavsiye, eş alesinden birini mimlediyseniz sakın ortaya dökmeyin paylaşmayın. Merhaba merhaba yüzeysel davranın konuşun. Aynı ortamda denk gelince tırnaklarınızı çıkartmayın rahatsızlığınızı hissettirmeyin. O kişi kadar sizin de huzurunuz kaçar, arkadaş değil aileden biri sonuçta. Kimden ne tepki görebileceğinizi bilemezsiniz. Pek tarafı tutulacak biri değilsiniz çıngar çıkarmaya fırsat arıyorsunuz.

anlatmadı ben öğrendim sözlüm laf taşıyan biri değil o kişiye karşı ben zaten iyiyim kendisi uzak duruyor beni ekarte edip kuzeniyle görüşmek istiyor ben de buna hayırdır diyorum işte beni de buluşmalara davet etse ben de ablam diye sevinirim gül gibi geçinip gideriz

Sizin gibi aileye sonran girip kimseyi yakınen tanımadan saçma sapan düşüncelere giren kendini üsten görenlerden iğreti oluyorum. Evet kuzeninin sözlünüzde gözü var sizinle evlenmesini de istemiyor, sözlünüzde kuzeni dururken (ablası gibi gördüğü) sizinle evlenmek için söz nişan yapmış. Bu arada suç sözlünüzde lafçı dedikoducunun önde gideni gibi kendi aralarında konuşulanı gelip pıt pıt size anlatmış.
tabi tabi ben utanmalıyım aileye daha girmeden
Aa olur mu kız sen de suç ne alaka. Suç sözlünde sözlünde dedikoducu bir sözlün var. Abla gibi gördüğü insanla konuşmasını ki insanlar karşındakine sorar emin misin evlenmekte, nasıl yapacaksınız, bu zamanda düğün dernek zor, çok altın isterler mi? Düğünü nerede isterler senin bunları yapmaya durumun var mı? Diye insan evladı olan sorar. Böyle bir konuşmayı sözlünüz size hangi yüz ifadesi ve ses tonuyla anlattı ki ara bozu akraba başlığını anlattınız. Kızı tanımıyorsunuz ara bozucu demişsiniz. Bence ara bozucu sizsiniz

konuyu iyi takip etmeden yorum yapmamanızı öneririm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…