Arayıp sormayan nişanlım..

Evet haklısınz beni cagıran kardesi oldugu için mesaj attı. Burada bir kişi daha hayatında baskası oldugunu söyledi ama eminim suanda baskası olmadıgına onun tek derdi ilişkiden bıktı yaklaşan düğün masrafları iş stresiyle ugrasmak istemiyor
O kadar emin olmayın siz yine de.

İlişkiden sıkıldığı doğru.
Çünkü insan sevdiğiyle evlenmek için can atar; iş, masraflar bahane.

Bence de kendi iyiliğiniz ve yıpranmamanız için bu işi bitirin.

Burdaki her yorumu tek tek okudum. Herkes bana bir akıl verdi. Hepinize teşekkür ederim. Onca yorumun tek ortak noktası onun umrunda değilim. Ne ayrılmak için kılını kıpırdatır nede barışmak için. Ve ben kesinlikle konusmak için mesaj atmak istemiyorum çünkü yaptıgı muameleyi haketmedim. Aileme söylemekde ısrarcıyım bu kacıncı küs barış mevzuları. Ona atacagım tek mesaj aileme söylediğimi bildirmek için olur. Kndimi kadın olarak ancak bu kadar değersiz hissedebilirdim. Evet kimse ilk aşkıyla evlenmek zorunda değil ama 9 sene benim gençliğimin yarısı onun umrunda değil belki ama benim umrumda kendime yazık ettim onu bekleyerek:KK61:
Üzülmeyin.
Her yaşantı bir tecrübedir.
Ya evlendiğinizde bıktım deseydi.
Boşanmak daha yıkıcı olurdu sizin için.
Şükredin.

Burdaki her yorumu tek tek okudum. Herkes bana bir akıl verdi. Hepinize teşekkür ederim. Onca yorumun tek ortak noktası onun umrunda değilim. Ne ayrılmak için kılını kıpırdatır nede barışmak için. Ve ben kesinlikle konusmak için mesaj atmak istemiyorum çünkü yaptıgı muameleyi haketmedim. Aileme söylemekde ısrarcıyım bu kacıncı küs barış mevzuları. Ona atacagım tek mesaj aileme söylediğimi bildirmek için olur. Kndimi kadın olarak ancak bu kadar değersiz hissedebilirdim. Evet kimse ilk aşkıyla evlenmek zorunda değil ama 9 sene benim gençliğimin yarısı onun umrunda değil belki ama benim umrumda kendime yazık ettim onu bekleyerek:KK61:

Üzülme diyemem haklısın üzüleceksin.
Ama inan bana Ben Merkezci bir adamla ömür geçirmektense giden 9 yıl olsun derdim ben.

Hiiiçç umrunda olmasın, hayat tecrübesi de geç, yaşadığın hiçbir şeyden pişmanlık duyma, zamanımı ona boşa harcadım falan gereksiz düşünceler bunlar. Yaşadığımız her olay kişisel gelişimimize katkıdır, olumsuz olaylar seni daha güçlü, daha uyanık yapar. Böyle sorumluluk kapıya dayanınca köşe bucak kaçan adamdan hayat arkadaşı olmaz yolu açık olsun, bundan sonra mutlu olmanız dileğiyle...

Ayrıl, acını yaşa, bitir ve yoluna bak. Merak etme hiç geçmeyecek sandığımız acılar da geçiyor.
Evlilikten, sorumluluktan, birine ait olmaktan korkan insanla evlenme.
Evlenirseniz, evliliğe adapte olamazsa hayatı boyunca seni suçlar.
Konunun gerçekten senle alakası olmayabilir. Kendini değersiz hissetme. Belki de gerçekten kendini evliliğe hazır hissetmiyordur. Tabi iş bu raddeye gelene kadar bunu iyice ölçüp değerlendirmesi gerekirdi. Onun sebepleri nedir bilemem. Ama şuan hazır olmadığı çok açık. Evlenir, mutsuz olur, bunun için de seni suçlar, acısını senden çıkartır. Evlenince düzelir, çocuk olsun düzelir diye diye hayatını arapsaçına döndürmeden, yolun başında dönmek lazım. Hakkında hayırlısı olsun.

Adamın ne yapmaya çalıştıgı gayet net değilmi :işsiz:Ne gerek var ömür boyu mutsuz olmaktansa ayrılman dahaa ıyı degilmi ..

İyi bi kavga herşeyi çözer son kez buluş inceldiği yerden kopsun 9yılın ardından sessizce kabullenmek daha zor içinde ne varsa söyle okula rahat dönersin en azından

Ayrıl, acını yaşa, bitir ve yoluna bak. Merak etme hiç geçmeyecek sandığımız acılar da geçiyor.
Evlilikten, sorumluluktan, birine ait olmaktan korkan insanla evlenme.
Evlenirseniz, evliliğe adapte olamazsa hayatı boyunca seni suçlar.
Konunun gerçekten senle alakası olmayabilir. Kendini değersiz hissetme. Belki de gerçekten kendini evliliğe hazır hissetmiyordur. Tabi iş bu raddeye gelene kadar bunu iyice ölçüp değerlendirmesi gerekirdi. Onun sebepleri nedir bilemem. Ama şuan hazır olmadığı çok açık. Evlenir, mutsuz olur, bunun için de seni suçlar, acısını senden çıkartır. Evlenince düzelir, çocuk olsun düzelir diye diye hayatını arapsaçına döndürmeden, yolun başında dönmek lazım. Hakkında hayırlısı olsun.
Bende uzun zamandır bitirmek istiyorum mantıgımda kalbimde bitirmekten yana ama sevgi oldugu için benim için cok zor şu 10 günde bile başa cıkmak yeterince zordu inşallah atlatabilirim

Gelecekteki kaygısı düğün masrafları okuldan sonra iş bulma stresi en çokta iş bulamamaktan korkuyor. Aramız cok iyi değil cünkü yıprandık uzak mesafelerden yıllardır okuyoruz. İlişkinin bu denli uzaması bizi yıprattı. Evet ben aglayarak kapattıktan sonra aramadı. Hiç bi zaman kavgadan sonra aramaz
valla ben senden 1 yaş büyüğüm.evliyim şu an 2 yıllık nerdeyse. lisede bi sevgilim vardı.çok aşıktım tabi.gözüm kapalı her hareketini tolere ederdim.5 yıl filan sürdü. dediğin gibi ağlardım görüşemedik filan diye.umrunda olmazdı.işsizdi o 5 yıl içinde ara ara çalışırdı.sonra bi iş buldu kendine gelecek kaygısı azalmaya başladı.ben bekliyorum tabi ha olur ha olacak. ararım açmaz geç döner aramaz ilgilenmez ben demeden buluşalım demez bazen görüşmemek için bahane uydurur. bi sorguladım kendimi neye katlanıyorum neden katlanıyorum diye.bitiriyorum bir ay sonra arıyo dayanamıyorum barışıyorum filan.sonra birgün baktım olmayacak. aradığında ben evlencem arama beni dedim.şaştı kaldı.evleneceğim filanda yoktu tabi ipleri koparmak istedim.ciddi ciddi evlenicem sandı koptuk gitti.bu olaydan 5 6 ay sonrada eşimle tanıştım evlendim :)

valla ben senden 1 yaş büyüğüm.evliyim şu an 2 yıllık nerdeyse. lisede bi sevgilim vardı.çok aşıktım tabi.gözüm kapalı her hareketini tolere ederdim.5 yıl filan sürdü. dediğin gibi ağlardım görüşemedik filan diye.umrunda olmazdı.işsizdi o 5 yıl içinde ara ara çalışırdı.sonra bi iş buldu kendine gelecek kaygısı azalmaya başladı.ben bekliyorum tabi ha olur ha olacak. ararım açmaz geç döner aramaz ilgilenmez ben demeden buluşalım demez bazen görüşmemek için bahane uydurur. bi sorguladım kendimi neye katlanıyorum neden katlanıyorum diye.bitiriyorum bir ay sonra arıyo dayanamıyorum barışıyorum filan.sonra birgün baktım olmayacak. aradığında ben evlencem arama beni dedim.şaştı kaldı.evleneceğim filanda yoktu tabi ipleri koparmak istedim.ciddi ciddi evlenicem sandı koptuk gitti.bu olaydan 5 6 ay sonrada eşimle tanıştım evlendim :)
Simdi Mutlu olduguna sevindim :) anlattıklarının aynısını yasadım. Ben bitirmek için galiba cok beklemişim keske daha önce bitirseymişim ilgisizliğine ragmen devam ettim sevdgm için hata etmişim :KK42:

Simdi Mutlu olduguna sevindim :) anlattıklarının aynısını yasadım. Ben bitirmek için galiba cok beklemişim keske daha önce bitirseymişim ilgisizliğine ragmen devam ettim sevdgm için hata etmişim :KK42:
sevilmek güzel ve güven verici bi duygu.bu tarzda adamlara harcadığın her gün senin kaybın.pişmanım mesela o 5 yıl için.hep hatırladıkça üzülürüm sanmıştım. aklıma gelirse ayda yılda bir kendime aptallığıma kızarım.böyle ilişkilerde bi süre sonra bu durumlar inada biniyo olacak olmalı ben seviyorum yok pes etmem diye diretiyo insan.bi bıraksan bakacaksın ki sevgin zaten bağımlılık halini almış.hakkında hayırlısı olsun. umarım mutlu olursun.

Kızlar herkese merhaba hayırlı günler diliyorum öncelikle.

Uzun bir ilişkinin ardından nişanlandık. İkimizde inatçı oldugumuz için cok sık tartışma yaşarız. Birbirimizi sevdiğimizi düşünüyordum yakın zamana kadar. Hep bi küs bi barışık yürüttük ilişkimizi şimdi diceksiniz o ilişkiden hayır gelmez filan diye ama lise yıllarında başlayan ve okul sebebiyle uzamak zorunda kalan bir ilişkiydi.

Konuyu fazla uzatmak istemiyorum. Bu Hafta sonu üniversitede sebebiyle okudugumuz sehirlere gidicez ikimizde. Aramız cok iyi değil kabul ediyorum ama gecen hafta bi sebep yokken soguk davranmaya başadı. Ne oldu neyin var diyorum seninle ilgili değil bunaldım ileriyi geleceği düşünmekten dedi. Yani işin ucu aslında bana dokunuyor.

Ben 5-6 gün sesimi cıkarmadım görüşelim diye darlamadım. Ben seslenmedikce adamdan ses yok. Aradım ne olacak böyle dedim. Bilmiyorum kendimi iyi hissedince bulusuruz dedi. Sonucta gidicez ikimizde uzun süre birbirimizi göremicez. Adam hala umursamazca konusmaya devam ediyor. Kavga ettik aglayarak kapattım telefonu bu olay gecen hafta cumartesi gercekleşti

O günden sonra mesaj atıp aramadım. Ertesi gün aksam mesaj atmıs kardeşim gezelim diyor gelir misin diye. Bende gelemem işlerim var dedim. Gercekten de işlerim vardı. O da tamam demiş. Baska konusmadık o günden sonra.

Bugün whatsapp'tan yanlışlıkla aradım ah elim kırılsaydı :bicak:hemen iptal etmeme ragmen görmüş. Mesaj attı beni aradın diye. Bende yanlışlıkla oldu kusura bakma iyi günler dedim. O da önemli değil iyi günler dedi. Ve cumartesi gidiyorum :110: kızlar fikir verin bana ne yapmalıyım böyle sessizce susup ayrılıgı kabullenmeli miyim. Ne yapıcagımı bilmiyorum cok üzülüyorum :cry:
Onun bitirmesini beklemeden siz bitirin böyle bir ilişki olmaz 3 gün ağlar sonra alışırsınız merak etmeyin ileride daha çok ağlamaktan iyidir

Ya boyle bir iliskiye nasil 9 yil katlandiniz!!
Hadi sevgiliyken bir derece, ama nisan ailelerin tanismasi ciddi seyler bu noktafan sonra canim sikkin gorusmeyecem deme luksu yok. Bu zihniyetle evlenseniz ne olacak!! Kendinize bir iyilik yapin ve bu iliskiden kurtulun. Yani bu adamla yapacaginiz evliligi hayal ettiniz mi hic? huzurlu mutlu olacagim diyebiliyor musunuz? Bile bile lades demeyin!

Back
X