sanirim ilk ben yaziyorum gunlugun hayirli olsun canim insalah burda hedefine ulasirsin
hayırı olsun tatlıımmmm
ama bugün sayılmaz yaaaaa banane kahvaltıda çok yedim
Haydi bismillah deyip yazmaya başlıyorum nidah bak tek başıma bırakma beni beraber açtık beraber yürüycez bu yolda ok
ben bugün tartılmadım haftasonu çok yedim cuma günü 65.9 dum kendimize tartı günü belirleyelim o günde yazalım kilolarımızı
sabah ev yapımı yufkanın içine domates, peynir ,maydanoz azcık da yeşil biber koyup sardım ama tüm yufka deildi işe gelice çayla yedim onu birazdan ya çay ya da form çayı içiçem bilmiyorum.Sıra sende sen naptın bakalım
saol canım ya bosver sımdı bız takımda degılız grupta deılız kendı topıgımız yanı kendı borumuzu öttürcez sıkı kurallar yok keyfıne ok ama bırbırmızı uyarcaz motıve edıp destek olcaz ne yedın bakem benımde canım tatlı ıstıyo ama yanımda yok zaten kuru cay ıcıyom
doru dion. günümüzü belirleyelim yine cuma olsun olar mıı..mübarek gün:)
olur canım bak bırımız olmasada dıgerı yazsın geldıkce yazmak ıstedıgı ne varsabenımde ıste cızelgemdekı hedef 62 yı bı göreyım de tavşan yapcam zıplıycam haha kasmadan halledicez inşallah canım
tamam ben bebikten fırsat buldukça gelirim:) şimci uyumuşken evi toparlıyım. hoş max. 1saat toplu kalıyo ya neyse:))
hadi sanada kolay gelsin canım
günaydın arcak hanım.sizinde günlüğünüz hayırlı olsun.ne güzel kilo vermişsiniz öylee.hedefinize az kalmış.inşallah en kısa zamanda verirsiniz kilolarınızı.
aksam bulgur pılavı brokolı salatası ve 1 kasık yogurt yedım arkasına küçük lokumlardan bıraz hüplettım ama neysesabah tartı benı hıc güldürmedi 66.5 cıktım :84: fazla su ıcemıyom onunda etkısı var mı acaba ya azcık daha kısmam lazım onu kısamıyom onun yerıne spor yapsam o da olmuyo nolcak boyle gökceeen nıye ugramadın hiç
canim kilo veremenin en buyuk nedeni bencede az su tuketmen siseeyi hep oldugun ortamda bulundur bende oyle yapiyorum boyle bol bol iciyorum dun tartida 71.3 tum suyun etkisiyle bugun 70.3 olmusum dun 4 litreye yakin su tuketim....
ustelik bende dun cizlardan yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?