Arcak81 ve Nidah'ın Diyet Günlüğü

arcak81

Serra'm Hoşgeldin
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
6.684
5
158
Ankara
Biz 2010 un mayıs annesiyiz doğumdan kalan kilolarımızı farklı topiklerde vermeye çalıştık nidah 4. takımda hedefine ulaştı ben biraz daha tembel olduğum için 70-79 da baştan kötü olan fazlalıklarımı atıp ondan sonra keyfine takılmaya devam ettim. Şimdi ben bikaç kilo daha vermek nidah ta kilosunu korumak için burdan devam edicez. Kilomuzu belli aralıklarla not ederek hatalarımızı paylaşarak birbirimizi uyarıp aynı zamanda motive ederek destek sağlıycaz.

Hadi başlayalım..

Son düzenleme:
sanirim ilk ben yaziyorum gunlugun hayirli olsun canim insalah burda hedefine ulasirsin

Haydi bismillah deyip yazmaya başlıyorum nidah bak tek başıma bırakma beni beraber açtık beraber yürüycez bu yolda ok

ben bugün tartılmadım haftasonu çok yedim cuma günü 65.9 dum kendimize tartı günü belirleyelim o günde yazalım kilolarımızı
sabah ev yapımı yufkanın içine domates, peynir ,maydanoz azcık da yeşil biber koyup sardım ama tüm yufka deildi işe gelice çayla yedim onu birazdan ya çay ya da form çayı içiçem bilmiyorum.Sıra sende sen naptın bakalım

hayırı olsun tatlıımmmm

ama bugün sayılmaz yaaaaa banane kahvaltıda çok yedim

hayırı olsun tatlıımmmm

ama bugün sayılmaz yaaaaa banane kahvaltıda çok yedim

saol canım ya bosver sımdı bız takımda degılız grupta deılız kendı topıgımız yanı kendı borumuzu öttürcez sıkı kurallar yok keyfıne ok ama bırbırmızı uyarcaz motıve edıp destek olcaz ne yedın bakem benımde canım tatlı ıstıyo ama yanımda yok zaten kuru cay ıcıyom

yok yok beraberce hedefe ulaşıcaz inş.burdayım:)

bugün 61 kiloyu gördüm.hedefim 56-57 olmak. kahaltın güzelmiş bu araada.ben yazmiim hiç:)

doru dion. günümüzü belirleyelim yine cuma olsun olar mıı..mübarek gün:)

doru dion. günümüzü belirleyelim yine cuma olsun olar mıı..mübarek gün:)

olur canım bak bırımız olmasada dıgerı yazsın geldıkce yazmak ıstedıgı ne varsa benımde ıste cızelgemdekı hedef 62 yı bı göreyım de tavşan yapcam zıplıycam hahakasmadan halledicez inşallah canım

tamam ben bebikten fırsat buldukça gelirim:) şimci uyumuşken evi toparlıyım. hoş max. 1saat toplu kalıyo ya neyse:))

hadi sanada kolay gelsin canım

tamam ben bebikten fırsat buldukça gelirim:) şimci uyumuşken evi toparlıyım. hoş max. 1saat toplu kalıyo ya neyse:))

hadi sanada kolay gelsin canım

dedıgın gıbı ben evdeyken hıc gıremıyom nete bugun sesım gene gıtmıs sıcak bıseyler ıcmek ıstıyo cnaım sureklı bı yesılcayla 2 bisküvi yeyim ara öğün olsun barıme bide öğlen yemekte patates var tesadüf aksamda patates yapmıstım bugune yemek bıde bulgur pılavı ama brokolımde var haslanmıs neyse bıseyelr yapcaz sana da kolay gelsın canım

araöğün 3 tane yulaflı bisküvi yedim çilekli yeşilcay eşliğinde sımdı ıyıguzel gıdıyoda aksam dogru asıl sınavım ıste krızım gelıyo ve hersey mahvoluyo

öğle yemeğim
sehrıye corba
kıymalı patates
salata
1 dilim kepek ekmek

daha önce dıyetısyenın verdıgı menuye uydurmaya calısıyom cok sıkı bı dıyet deıl o zaman yogun bı emzırme donemınde oldugum ıcın oyle vermıstı araalar fazla onda ben ana yemeklerden kısmayıp araları az tutmaya calısıcam bakalım cok kısamıyom zaten

araöğün leblebi yedim sanırım portakalda yiyeceğim gökcen sen ne yıyon kız söz kızmıycam

günaydın arcak hanım.sizinde günlüğünüz hayırlı olsun.ne güzel kilo vermişsiniz öylee.hedefinize az kalmış.inşallah en kısa zamanda verirsiniz kilolarınızı.

günaydın arcak hanım.sizinde günlüğünüz hayırlı olsun.ne güzel kilo vermişsiniz öylee.hedefinize az kalmış.inşallah en kısa zamanda verirsiniz kilolarınızı.

saol canım ama uzun zaman oldu verelı ve bı ılerı bı gerı yerımde sayıyorum sureklı artık vermek ıstıyorum ve gunluk tutmaya karar verdım tskler

aksam bulgur pılavı brokolı salatası ve 1 kasık yogurt yedım arkasına küçük lokumlardan bıraz hüplettım ama neyse sabah tartı benı hıc güldürmedi 66.5 cıktım:84: fazla su ıcemıyom onunda etkısı var mı acaba ya azcık daha kısmam lazım onu kısamıyom onun yerıne spor yapsam o da olmuyo nolcak boyle gökceeen nıye ugramadın hiç

canim kilo veremenin en buyuk nedeni bencede az su tuketmen siseeyi hep oldugun ortamda bulundur bende oyle yapiyorum boyle bol bol iciyorum dun tartida 71.3 tum suyun etkisiyle bugun 70.3 olmusum dun 4 litreye yakin su tuketim....
ustelik bende dun cizlardan yedim

haklısın canım normalde şişeyle içiyorum zatende dün şişem yoktu degıstırcem dıye (uzun süre kullanınca hem koku yapıyo hem saglıksı zdıye) bugun alıcam bırde cok su ıcınce mıdem bulanıyo canım daha cok sey yemek ıstıyo ondan ıcemıyom suyu yazın cok rahat ıcıyodum sen baya ıcmıssın 4 lt de cok deıl mı benım dün 2 lt bıle olmamıstır

sabah kahvaltım
sandvıc yaptım beyaz ekmektı ama bugn alıcam dıyet ekmegı
arasına domates yesıl bıber zeytın kasar koydum cok güzeldi

ara öğün
3 gün kurusu
küçük mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…