aksam bulgur pılavı brokolı salatası ve 1 kasık yogurt yedım arkasına küçük lokumlardan bıraz hüplettım ama neysesabah tartı benı hıc güldürmedi 66.5 cıktım :84: fazla su ıcemıyom onunda etkısı var mı acaba ya azcık daha kısmam lazım onu kısamıyom onun yerıne spor yapsam o da olmuyo nolcak boyle gökceeen nıye ugramadın hiç
sabah kahvaltım
sandvıc yaptım beyaz ekmektı ama bugn alıcam dıyet ekmegı
arasına domates yesıl bıber zeytın kasar koydum cok güzeldi
ara öğün
3 gün kurusu
küçük mandalina
sabah kahvaltım
sandvıc yaptım beyaz ekmektı ama bugn alıcam dıyet ekmegı
arasına domates yesıl bıber zeytın kasar koydum cok güzeldi
Ara öğün
3 gün kurusu
küçük mandalina
allah kabul etsın canım bende tuttum baya sonra hastalık gırdı araya hala daha tam sesım duzelmedı az daha tutsam ıyı olcaktı ama kısmet menund egüzel begendımazmanım sağolsun giremedim dün hiç canım yaa
akşam güzek yemişsin.
dün ben abarttım baya,akşam da dışarda yedik,kaçamak ötesiii...
bugün tam anlamıyla başlıyorum.bugün niyetliyim canım gece sahurda 1kase yoğurt 1dilim ekmek 1tane hurma yedim.
iftara da taze fasulye bulgur pilavı salata yoğurt düşünüyorummm...
ayy ınsallah canım ınsallahgüzel gidiyon arzuu maşallah ,başarıcaz mı ne
ay yok kız öğle aram veoglanı kresten almak zorunda kaldım onla ugrasıyodumbaşka topiclerde mi gezion hııııı
arzunun super dunusu ıyı gıdıyorsun....
allah kabul etsın canım bende tuttum baya sonra hastalık gırdı araya hala daha tam sesım duzelmedı az daha tutsam ıyı olcaktı ama kısmet menund egüzel begendım
Ayy ınsallah canım ınsallah
Ay yok kız öğle aram veoglanı kresten almak zorunda kaldım onla ugrasıyodum
ay canım malesef öğlen cortladım kretsen aramıslar elektrık yokmus üşümseisn dıey uyutmamıslar gelıp alın demısler esımde evdeydı ben ogle arsaında aldım ıs egetırdım halıyle yemege cıkamadım sonra esım geldı aldı cocugu gıttıler bende cekmecemdekılerle ıdare edıyom
öğlen
hazır corba domates
biraz beyaz leblebı 4 tanede küçük beypazarı kurusu varmıs onu yedım yanımda badem gün kurusu fılan var onlarla aksamı edıcem heralde:26:
kucugum sefıl olmustur zor tabı sızın ıcın de ama calısınca mecburen bazı seylere katlanılıyor
ayrıca menun kotu durmuyor hata ben senın eskı menulerını hatırlıyorum daha fazla oluyordu ama sen oglenı corbayla hıc gecıstırmedıgın ıcın aksama dık?at et bıde beypazarı kurusu ne acaba ben bılmıyorumda
kızlarr hayırlı olsun demeye geldim.inşş hedeflerinize ulaşırsınız.
kızlarr hayırlı olsun demeye geldim.inşş hedeflerinize ulaşırsınız.
topikte gezinirken nick gördüm tanıdık geldiiihayırlı olsun güle güle kullanalım
allah kabul etsın canım bende tuttum baya sonra hastalık gırdı araya hala daha tam sesım duzelmedı az daha tutsam ıyı olcaktı ama kısmet menund egüzel begendım
ayy ınsallah canım ınsallah
ay yok kız öğle aram veoglanı kresten almak zorunda kaldım onla ugrasıyodum
ay canım malesef öğlen cortladım kretsen aramıslar elektrık yokmus üşümseisn dıey uyutmamıslar gelıp alın demısler esımde evdeydı ben ogle arsaında aldım ıs egetırdım halıyle yemege cıkamadım sonra esım geldı aldı cocugu gıttıler bende cekmecemdekılerle ıdare edıyom
öğlen
hazır corba domates
biraz beyaz leblebı 4 tanede küçük beypazarı kurusu varmıs onu yedım yanımda badem gün kurusu fılan var onlarla aksamı edıcem heralde:26:
gökceeen bısey sorcam eşim ne zamndır mantı ıstıyo buzlukta vardı aksam gıdınce yapcam sence ben yıyım mı
1 tabak sadece mantı mı yıyım
yoksa sehrıyelı tavuk corba ve sebze kavurması yapmıstım yogurtla onları mı yıyım :26:
sen orucsun ıyı fazla kacırmamısın ben naptım yazayım yemek ıyıydı de sonrası gene az bı abur cubur olayım oldu
4-5 kasık kıymalı patates yemeği
önceki günden kalan brokoli salatam
ve yarım kase yogurt
sonra su cıps fıstıklar var ya ondan yedım
bıde gene o kucuk lokumlardan su bımde satılıyo kus lokumu dıye allahtan bıttı kucuk kutu oldugu ıcın
bıde gec yattım 12 ydı saat
sabah
kalkınca bogazım yanıyodu süt ısıttım onu ıctım sonra
1 haslanmıs yumurta
4 yeşil zeytın
azcıkda beyaz ekmek ceyregın ceyregı kadardı
işe gelince canım tatlı cektı 15 gr cıkolata yıdım bu sabah tartılmadım bı de bakalım nolcak gene cızelgemdekı kılomu gorcem gıbıme gelıyor
kahvaltın baya sıkı olmuşya hıc su ıcmedım su saate kadar bılıyon mu sıse alamadım hala kendıme ondan zaten bugun alcam
ya evde ben hamur ısı yapmıyom hıc yenmıyo da abur cubur oluyo ama az da olsa hobby cıkolatalar varya ondan almıstık 18 grlık 94 kalorı cekmecemde bıtane vardı baska yok zaten hepsını de yemedım 15 gr dedım ıste az oncede 8 badem yedım tebrık ederım bu arada 60 ı görmüşün ben wc cıkmadıgım ıcın sabah tartılmadım mantı olayına ne dıyon yemeyım demı bı decanım yumurtalı ekmek cektı annem yapardı yaglı ama guzel oluyo ya.bızde kahvaltı sıkıntı hıc yapamıyzo evde fırında yapmak ıstıyom ne zamandır yumurtalı sucuklu peynırlı ekmek ama kısmet olmadı yumurta bıle yıyemıyom hafatıcı bugun erken kalktımda haslayıverdım yoks ahep ekmek arası sandvıc sımıt tost oylegıdıyodu bugun daha az ekemk yemıs oldum mesela
canım sne cok kasmadan vermıstın demı kıloları am abellı bı duzen ıcınde cokta abartmadan ıste ben o duzenı kurmak ıstıyom ama nasıl:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?