Arcak81 ve Nidah'ın Diyet Günlüğü

azmanım sağolsun giremedim dün hiç canım yaaa
akşam güzek yemişsin.
dün ben abarttım baya,akşam da dışarda yedik,kaçamak ötesiii...
bugün tam anlamıyla başlıyorum.bugün niyetliyim canım gece sahurda 1kase yoğurt 1dilim ekmek 1tane hurma yedim.
iftara da taze fasulye bulgur pilavı salata yoğurt düşünüyorummm...

sabah kahvaltım
sandvıc yaptım beyaz ekmektı ama bugn alıcam dıyet ekmegı
arasına domates yesıl bıber zeytın kasar koydum cok güzeldi

ara öğün
3 gün kurusu
küçük mandalina

güzel gidiyon arzuu maşallah ,başarıcaz mı ne

sabah kahvaltım
sandvıc yaptım beyaz ekmektı ama bugn alıcam dıyet ekmegı
arasına domates yesıl bıber zeytın kasar koydum cok güzeldi

Ara öğün
3 gün kurusu
küçük mandalina

arzunun super dunusu ıyı gıdıyorsun....

allah kabul etsın canım bende tuttum baya sonra hastalık gırdı araya hala daha tam sesım duzelmedı az daha tutsam ıyı olcaktı ama kısmet menund egüzel begendım
güzel gidiyon arzuu maşallah ,başarıcaz mı ne
ayy ınsallah canım ınsallah
başka topiclerde mi gezion hııııı
ay yok kız öğle aram veoglanı kresten almak zorunda kaldım onla ugrasıyodum
arzunun super dunusu ıyı gıdıyorsun....

ay canım malesef öğlen cortladım kretsen aramıslar elektrık yokmus üşümseisn dıey uyutmamıslar gelıp alın demısler esımde evdeydı ben ogle arsaında aldım ıs egetırdım halıyle yemege cıkamadım sonra esım geldı aldı cocugu gıttıler bende cekmecemdekılerle ıdare edıyom

öğlen
hazır corba domates
biraz beyaz leblebı 4 tanede küçük beypazarı kurusu varmıs onu yedım yanımda badem gün kurusu fılan var onlarla aksamı edıcem heralde:26:

kucugum sefıl olmustur zor tabı sızın ıcın de ama calısınca mecburen bazı seylere katlanılıyor
ayrıca menun kotu durmuyor hata ben senın eskı menulerını hatırlıyorum daha fazla oluyordu ama sen oglenı corbayla hıc gecıstırmedıgın ıcın aksama dık?at et bıde beypazarı kurusu ne acaba ben bılmıyorumda

oyle canım calısınca boyle durumlarda zor oluyo malesef ıdare edıyoz ıste

dediğin gibi eskıden daha coktu menuler ama benım sıkıntım hep aksam menulerı bugun de daha bı dıkkat etmem gerekıyor dedıgın gıbı

beypazarı kurusu cok masum bısey deıl aslında bu galetalar var ya onlar gıbı (uzun deıl küçük baklava dılımı seklınde)ama tereyaglı kuru ekmek gıbı küçüktü ekmek nıyetıne yeıdm corbanın yanında

kızlarr hayırlı olsun demeye geldim.inşş hedeflerinize ulaşırsınız.

sağol cnmm..

topikte gezinirken nick gördüm tanıdık geldiii hayırlı olsun güle güle kullanalım

teşekkürler diyim Arzu adına:)

beypazarını bilirimm çok da severim ammann fazla yeme su iç boş mideye daha iyi:) gerçi akşam yemeğinde naptın ben onu merak ediom:)
kuzumu öpüyorumm..koca adam olmuş da okullu oldu ordan oraya gidiyo.

iftardan 1saat sonra sütlü tatlı yedim,yağsız ama şekerli,1kare dilim.2tane de ceviz yedim.
birde 1dilim ayva,2dilim portakal,yarım nar yedim.
daha da yemem:)
2fincan yeşilçay 1,5lt su oldu şimdiye kadar da..

hee bi de bulgur değil pirinç pilavı yedim.raporlar böyle benden...hadi görüşürüz canm

sen orucsun ıyı fazla kacırmamısın ben naptım yazayım yemek ıyıydı de sonrası gene az bı abur cubur olayım oldu

4-5 kasık kıymalı patates yemeği
önceki günden kalan brokoli salatam
ve yarım kase yogurt

sonra su cıps fıstıklar var ya ondan yedım
bıde gene o kucuk lokumlardan su bımde satılıyo kus lokumu dıye allahtan bıttı kucuk kutu oldugu ıcın
bıde gec yattım 12 ydı saat

sabah
kalkınca bogazım yanıyodu süt ısıttım onu ıctım sonra
1 haslanmıs yumurta
4 yeşil zeytın
azcıkda beyaz ekmek ceyregın ceyregı kadardı

işe gelince canım tatlı cektı 15 gr cıkolata yıdım bu sabah tartılmadım bı de bakalım nolcak gene cızelgemdekı kılomu gorcem gıbıme gelıyor

gökceeen bısey sorcam eşim ne zamndır mantı ıstıyo buzlukta vardı aksam gıdınce yapcam sence ben yıyım mı

1 tabak sadece mantı mı yıyım
yoksa sehrıyelı tavuk corba ve sebze kavurması yapmıstım yogurtla onları mı yıyım :26:

MANTI EV YAPımı mı kıı oyoyyyyy olsa da yesek:) ama sebze kavurması nasıl oluyo yağsız mı? çorbayla sebze yoğurt daha iyi olur arzuu akşam vakti mantı yersek biteriz:) öğlen olsa yedicem de akşam cıssss

yemeği güzel kurtarmışsın da abur cubur işi sakat. dün eşim ve oolum gözümün önündefıstık yediler bi kase,bitane yedim ancak hala aklımda antep fıstığıı ...:) ama yok abur cubur nezaman ki yemezsemkilo veriorum.bu saba 60 olmuştum yine.
kahvaltın güzel,çikolata da 15gr cık demek:) başka yeme bu hafta ,hattasen çikolata yı nerden buluyon kaldır masadan flan gördükçe yersin,ben evdeki abur cuburları tükettim daha da almıom:)zaten çok almıorum da çikolata ve fındık fıstık vardı dolapta.hamur işi çok yapıyodum onu da bıraktım.

sabah kahvaltıda

yrım dilim yumurtalı ekmek, emirden artan:)
1haş. yum.
yağsz 2kaşık kadar menemen(yumurtasız)
az zeytin-peynir
1ceviz
3çay k tahin-pekmez
1çay k nar marmelatı gibi bişi.
çeyrek simit,1dl kepek ekmeği

vee ıhlamurr...

su da içiyom 1liitreyi geçtim. sen ne alemdesin arzu suyu ihmal etme canım

kahvaltın baya sıkı olmuş ya hıc su ıcmedım su saate kadar bılıyon mu sıse alamadım hala kendıme ondan zaten bugun alcam
ya evde ben hamur ısı yapmıyom hıc yenmıyo da abur cubur oluyo ama az da olsa hobby cıkolatalar varya ondan almıstık 18 grlık 94 kalorı cekmecemde bıtane vardı baska yok zaten hepsını de yemedım 15 gr dedım ıste az oncede 8 badem yedım tebrık ederım bu arada 60 ı görmüşün ben wc cıkmadıgım ıcın sabah tartılmadım mantı olayına ne dıyon yemeyım demı bı decanım yumurtalı ekmek cektı annem yapardı yaglı ama guzel oluyo ya.bızde kahvaltı sıkıntı hıc yapamıyzo evde fırında yapmak ıstıyom ne zamandır yumurtalı sucuklu peynırlı ekmek ama kısmet olmadı yumurta bıle yıyemıyom hafatıcı bugun erken kalktımda haslayıverdım yoks ahep ekmek arası sandvıc sımıt tost oylegıdıyodu bugun daha az ekemk yemıs oldum mesela

canım sne cok kasmadan vermıstın demı kıloları am abellı bı duzen ıcınde cokta abartmadan ıste ben o duzenı kurmak ıstıyom ama nasıl:26:

çalışrıken öyle oluyo canım ya bende çoğu zaman simit çay ,poğaça çay fln yerdim işyerinde.erken kalkıp düzen oturtmak gerekiyo evdeyken kolay. ama yine kendi hazrladığın sandvic en sağlıklısı.yumurta da acaip tok tutuyo,istersen akşamdan haşla bazı günler,sabah hafifçe ısıtıp yersin.sahur için yapıodum ben bazen.
mantı yeme tatlım sosuydu,hamuruydu ağır olur.sebzen varmış hazır mis gibi .kocan da yemesin canın çeker:))

canım sne cok kasmadan vermıstın demı kıloları am abellı bı duzen ıcınde cokta abartmadan ıste ben o duzenı kurmak ıstıyom ama nasıl:26:

aynen abartmadan herşeyden yiyerek,tek azalttığım şey tatlılar abur cuburlar oldu.abur cubur nerdeyse hiç yemiyorum ona alıştım yani market ürünleri.evde kendim yapıyodum herşeyi malum bebek de var ya hamur işi kek tatlı kurabiye.onları çok yiyodum.bu ara bıraktım işte. sık sık yedim bol su yeşil çay.tabi yazın yürüyüş de yapıyodum arada.şimdi eve tıkıldık.vericez inş canım seni de kararlı gördüm sanki:)

su içmedim yazmışsınnn kooşşşşşşşş bi şişe al kantin neyim yokmu:)

susuzluk da wc yi etkiler.
kilo ermeyi deacaip hızlandırıyo su .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…