Arcak81 ve Nidah'ın Diyet Günlüğü

bu ara aklımda fısfıs yağ şişeleri var.cam olanını bulsam zeytinyağını koycam içine tavaya 2 fısfıs tamamdır:=) çok az yağda daha sağlıklı yemekler olacağı kanaatindeyim

henüz bulamadım alcam ama:)

valal ıste arada bı kararlılık gelıyo sonra ümitsizliğe kapılıyom oyle oyle gıdıyom ıns bu sefer uzun sürerde az daha verırım kılo ya
bu arada kocamı benım yemekler paklamaz aksama kurt gıbı aıckmıs oluyo saldırıyo ekmek yemek ne varsa keısn yapcam mantıyı yemem belkı tadına bakarım o kadar
su içmedim yazmışsınnn kooşşşşşşşş bi şişe al kantin neyim yokmu:)

susuzluk da wc yi etkiler.
kilo ermeyi deacaip hızlandırıyo su .
kantın yok da su var tabıkı sadece bardakla ıcmek daha sıkıntı oluyo 2 kup aıctım oglen markete gıtcem alırım

o da güzelmiş yaa bulursna bana da söyle

öğlen
corba
kuru fasulye
mevsım salata
1 dilim kepek ekmeği

az once güllü yeşilcay

ıyıgıdıyorsun ben olsaydım kurunun yanına kesın dayanmaz pılav yerdım sonrada cızzzzz olurdum

evet canım aksama kadar hersey ıyı de asıl sınavım hep aksam ve haftasonalrı yoksa ben 1 senedır ıs yerınde pılav makarna almıyorum hıc ama evde yedıgımden ısler degısıyor genede ıyı yanı ıstede kacırsam kılo alacam bılıyorum en azından uzun zamandır koruyorum kılomu kıs olmasına ragmen dengelıyorum bı sekılde bakalım bu sefer amacım kılo vermek

ara
1 orta boy galeta
bıkac tane kavrulmamıs fındık ve üzüm

menülerin güzel Arzu

akşama da mantıya kaptırmassın kendini inş

ben birZ tozuttum

akşam:
4kş bulgur pilavı,
fırında sebzeli patates
yoğurt
salata
merc. çorbası
2dl ekmek tam bğd.

6da yedim yemeği,sonra da çayın yanına leblebi az fıstık yedim.

2lt yi geçmştir suyum.yeşilçay ve adaçayı içtim

meyve de yerim birazdan accık

hadi iyi geceler

sen ıyısın gene ben malesef cozuttum
baştan iyiydim yemeği yedim kalktım gercı atraksıyonluydu baya oglan durmadı sonra mantı pişerken ben yedım yemegımı bı sekılde sonra sofranın kenarına carptı bızımkı kaşı şişti ondan sonra susmadı yapıstı bana sinirlendim eşim uyutmaya gitti bende bi sürü şey yedimhep boyel oluyo bı anlık öfkeyle dalıyorum işte gene veremem kılo bu hafta barı cızelgemdekıyle aynı olsam bugun dıkkat edıp offf sıkıldım bu ısten bı oyle bı boyle

sabah
bazalamadan tost (kaşarlı)
1 kokteyl domates

kızlar günaydın , kolay gelsin.nasıl gidiyor diyetler.

benimde akşama kadar iyi gidiyorda ,akşamları eşim ve oğlum karşımda birşeyler yerken canım istiyor.biraz tırtıklıyorum bende.ama pişman olmuyorum hiç , çünkü isteyerek yiyiyorum.
aslında ölçülü olduktan sonra herşeyden yememiz lazım.zayıflıycaz diye yemiyoruz yemiyoruz ,sonra herşeyi saldırarark paketi bitiriyoruz. zayıfladıktan sonra yemiycekmiyiz peki ,elbette yiyeceğiz.eee o zamanda kilo alacağız.en güzeli bence ölçülü olarak dengeli beslenmek arkadaşlar.bu düzeni otutturmamız lazım.haaa tamam hiç abur cubur yemezsek daha hızlı zayıflarız katılıyorum.ama insanız sonuçta kör boğaz istiyor iştee.

inşallah hep beraber hedefimize ulaşırız.

benımkı kötüü dun aksam bozuldu ya canım sana katılıyorum bende dıkkat ederken ufak tefen kacamaklarım oluyor ama aksamları ve haftasonları bı and abı gırısıyorum ölçü felan tutturamıyorum dun 264 kalorılık cıkolata yedım düşün sinirden dıger yedıgım yemeklerı saymıyorum bıle

aboooooooooooo

arzuu sana gelmeden önce alpime geçmiş olsun durmuyolarki yerlerinde sıpalar

bende mutusuzsam da mutluysam da yerim:) millet iştahtan kesilir..

bugün telafi et bari yarına güzel rakamlar görelim...

ben niyetliyim yine canım.20küsür borcum kaldı.ara ara tutuyom böle günler kısayken.

canım elmalı kurabiye çekio,emir de babası da çok seviyo.onlar için yapiim diyom ama kesin bende yerim yaa.az yağlı tam buğd. unlu fln yapsam masum olurm acep

sahurda da 2tane hurma,2bardak su içtim yattımm..emir durmadı gece salla babam sallaa...

saol canım aynı bızmkıde uykudayken bıle cırpınıyodu sureklı agaldı korkmus gıbı kendını yırtarak anlamaıdm ben de pek boyel yapmazdı:26:

neyse valal bende ne zamndır kurabıye yapayım dıyom en son ne zaman yaptım bılmıyom 2.5 sene olmustur sekıllı kalıplar var ondan yapsam bıskuvı gıbı ama cok yag gıdıyo tereyagıyla yapmak ıstıyom az az yersek bısey olmaz heralde yap kız haha

allah kabul etsın canım bende tuttum 14 kaldı benımde ama o da kalcak sanırım 1 aydır hastayım düzelemedim tam guvenemıyom kendıme en azından sıcak bısı ıcerım dıye kaldı oyle

öğle yemegımı de yazayım
corba
2 parca tavuk
salata

arzucum sanirim bir konuda cok benziyoruz sitres ve sinirle karsi karsiya geldikmi knrulu kaybediyoruz hincimizi yemekllerden aliyoruz bunun bir caresi yokmudur acaba
bu arada oglenki menun cok guzel hadi aksama ayni gayreti goster yarin tartida guzel bir rakam gor mesala tavuklu salata hem cok dooyurucu hemde cok hafif evde tavuk gogsu varsa bir parca kucuk kucuk dogra baharatla izgarada yada tost makinesinde pisir marul, kara lahana sogan veya sevdigin zebze ve yesiliklerle karistir birazda zeytinyagi baharat eksi harika oluyor bide cok pratik ...

Son düzenleme:
aynen canım senın gecen gun yasadıgın seyi yasadım ıste ben dün aksam valla bı caresını bulsak ıyı olur ama nasıl:26:ceza mı versek kendımıze napsak caydırıcı olsabu aksam dedıgın gıbı hafıf gecmesı lazım dunkı sehrıyelı tavuk corbası kalan sebze kavurması yogurt yeter bana cok bıle dıyom amaaa ıns uygulayabılırım:44:

aslinda ceza fena fikir degil canim ama nasil bir ceza olmali...

bugun şişem yanımda o yuzdne 1.5 lt suyumu bıtırdım 2 lt yı gecerım heralde ama bu seferde tuvaletten cıkamıyom anam
ara öğün
1 mandalına
belkı yanına bısey yerım yada yolda gıderken acıkırsam o zaman bılmıyom

Son düzenleme:
aslinda ceza fena fikir degil canim ama nasil bir ceza olmali...

düşünelim bunu canımkendimize alacagımız bıseyı erteleyebılırız belkı ne bılım düşünelim

bu arada bıraz badem yedım kac tane bılmıyom ama su da 2 lt oldu

Son düzenleme:
düşünelim bunu canımkendimize alacagımız bıseyı erteleyebılırız belkı ne bılım düşünelim

bu arada bıraz badem yedım kac tane bılmıyom ama su da 2 lt oldu

bende aynisini dusundum dedigin gibi kendimie alacagimi birseyi erteleyelim....
suyuda artimisin cok guzel.....

kek yaptımmm yedimmm 4 dilim hemdeee ühhüüüüüüü
layt kek yaptım sayılır ama:)

kek yaptımmm yedimmm 4 dilim hemdeee ühhüüüüüüü
layt kek yaptım sayılır ama:)

anaaamm kız 4 dilim mi ana yemek nıyetıne yeseydın barım neyse olmus artık bende aksam menümü yazayım

sehrıyelı tavuk corba
azcık sebze kavurması kalmsıtı onu yedım
2 kasık yogurt
1 köfte

ara
aslıdna yemek arkasına oldu cok gec yemedım bıkactane cıps fıstık

sonra 10:30 da bı yesılcay ıctım yanında 2 hurma yedım

günlüğümüzün ılk bıdlırmını yapıyorummmaz da olsa vermısım hehe

kılom 65.6
giden:300 gr

gökcen aslında ılk sayfaya bı lıste hazırlamak ıstıyom kıloları takıp etemk ıcın nası yapcam bılmıyom ama:26:

bak gordunmu sen diyordun cizelgedeki rakami goreyim ama cizelgenin altina biledusmusun tebrikler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…