valal ıste arada bı kararlılık gelıyo sonra ümitsizliğe kapılıyom oyle oyle gıdıyom ıns bu sefer uzun sürerde az daha verırım kılo yaçalışrıken öyle oluyo canım ya bende çoğu zaman simit çay ,poğaça çay fln yerdim işyerinde.erken kalkıp düzen oturtmak gerekiyo evdeyken kolay. ama yine kendi hazrladığın sandvic en sağlıklısı.yumurta da acaip tok tutuyo,istersen akşamdan haşla bazı günler,sabah hafifçe ısıtıp yersin.sahur için yapıodum ben bazen.
mantı yeme tatlım sosuydu,hamuruydu ağır olur.sebzen varmış hazır mis gibi .kocan da yemesin canın çeker:))
aynen abartmadan herşeyden yiyerek,tek azalttığım şey tatlılar abur cuburlar oldu.abur cubur nerdeyse hiç yemiyorum ona alıştım yani market ürünleri.evde kendim yapıyodum herşeyi malum bebek de var ya hamur işi kek tatlı kurabiye.onları çok yiyodum.bu ara bıraktım işte. sık sık yedim bol su yeşil çay.tabi yazın yürüyüş de yapıyodum arada.şimdi eve tıkıldık.vericez inş canım seni de kararlı gördüm sanki:)
kantın yok da su var tabıkı sadece bardakla ıcmek daha sıkıntı oluyo 2 kup aıctım oglen markete gıtcem alırımsu içmedim yazmışsınnn kooşşşşşşşş bi şişe al kantin neyim yokmu:)
susuzluk da wc yi etkiler.
kilo ermeyi deacaip hızlandırıyo su .
bu ara aklımda fısfıs yağ şişeleri var.cam olanını bulsam zeytinyağını koycam içine tavaya 2 fısfıs tamamdır:=) çok az yağda daha sağlıklı yemekler olacağı kanaatindeyim
henüz bulamadım alcam ama:)
öğlen
corba
kuru fasulye
mevsım salata
1 dilim kepek ekmeği
az once güllü yeşilcay
ıyıgıdıyorsun ben olsaydım kurunun yanına kesın dayanmaz pılav yerdım sonrada cızzzzz olurdum
evet canım aksama kadar hersey ıyı de asıl sınavım hep aksam ve haftasonalrı yoksa ben 1 senedır ıs yerınde pılav makarna almıyorum hıc ama evde yedıgımden ısler degısıyor genede ıyı yanı ıstede kacırsam kılo alacam bılıyorum en azından uzun zamandır koruyorum kılomu kıs olmasına ragmen dengelıyorum bı sekılde bakalım bu sefer amacım kılo vermek
ara
1 orta boy galeta
bıkac tane kavrulmamıs fındık ve üzüm
kızlar günaydın , kolay gelsin.nasıl gidiyor diyetler.
benimde akşama kadar iyi gidiyorda ,akşamları eşim ve oğlum karşımda birşeyler yerken canım istiyor.biraz tırtıklıyorum bende.ama pişman olmuyorum hiç , çünkü isteyerek yiyiyorum.
aslında ölçülü olduktan sonra herşeyden yememiz lazım.zayıflıycaz diye yemiyoruz yemiyoruz ,sonra herşeyi saldırarark paketi bitiriyoruz.zayıfladıktan sonra yemiycekmiyiz peki ,elbette yiyeceğiz.eee o zamanda kilo alacağız.en güzeli bence ölçülü olarak dengeli beslenmek arkadaşlar.bu düzeni otutturmamız lazım.haaa tamam hiç abur cubur yemezsek daha hızlı zayıflarız katılıyorum.ama insanız sonuçta kör boğaz istiyor iştee.
inşallah hep beraber hedefimize ulaşırız.
aboooooooooooo
arzuu sana gelmeden önce alpime geçmiş olsun durmuyolarki yerlerinde sıpalar
bende mutusuzsam da mutluysam da yerim:) millet iştahtan kesilir..
bugün telafi et bari yarına güzel rakamlar görelim...
ben niyetliyim yine canım.20küsür borcum kaldı.ara ara tutuyom böle günler kısayken.
canım elmalı kurabiye çekio,emir de babası da çok seviyo.onlar için yapiim diyom ama kesin bende yerim yaa.az yağlı tam buğd. unlu fln yapsam masum olurm acep
sahurda da 2tane hurma,2bardak su içtim yattımm..emir durmadı gece salla babam sallaa...
aynen canım senın gecen gun yasadıgın seyi yasadım ıste ben dün aksam valla bı caresını bulsak ıyı olur ama nasıl:26:ceza mı versek kendımıze napsak caydırıcı olsabu aksam dedıgın gıbı hafıf gecmesı lazım dunkı sehrıyelı tavuk corbası kalan sebze kavurması yogurt yeter bana cok bıle dıyom amaaa ıns uygulayabılırım:44:
aslinda ceza fena fikir degil canim ama nasil bir ceza olmali...
düşünelim bunu canımkendimize alacagımız bıseyı erteleyebılırız belkı ne bılım düşünelim
bu arada bıraz badem yedım kac tane bılmıyom ama su da 2 lt oldu
kek yaptımmm yedimmm 4 dilim hemdeee ühhüüüüüüü
layt kek yaptım sayılır ama:)
anaaamm kız 4 dilim miana yemek nıyetıne yeseydın barım neyse olmus artık bende aksam menümü yazayım
sehrıyelı tavuk corba
azcık sebze kavurması kalmsıtı onu yedım
2 kasık yogurt
1 köfte
ara
aslıdna yemek arkasına oldu cok gec yemedım bıkactane cıps fıstık
sonra 10:30 da bı yesılcay ıctım yanında 2 hurma yedım
günlüğümüzün ılk bıdlırmını yapıyorummmaz da olsa vermısım hehe
kılom 65.6
giden:300 gr
gökcen aslında ılk sayfaya bı lıste hazırlamak ıstıyom kıloları takıp etemk ıcın nası yapcam bılmıyom ama:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?