Arcak81 ve Nidah'ın Diyet Günlüğü

aslınd abenım yazın yaptıgım domate ssosu var oyel yapıyom ama baskasına yaptırsam daha ıyı yaparken tıksınebılırım
iş yerine söylemedim ama baska bı pozıyona alma durumları var benı merakla beklıyorum ve pek sıtemıyorum zor bı yer bsk.yrd ama gıt derlerse hamıel oldugumu soyleyebılırım o zaman veremzler belkı bıde orası olmazsa da bırım olarak kurum dısı baska bı yere tasınıcaz oyle olursada alpının kres burda kalıyor ama esım ıdare edrız doguma kadar dıyo yanı heyecanl abeklıyom hangısı olcak dıye ruyalrıma gırıyor:18:

valla 5 tüp doktor yazmıs canım bılmıyom ama ıste herseye bakıcaklar sanırım kanda bugun sonucları alıcak annemler ama haftaya crs kendı doktorum agöstercem ıste

bu sabah 66.8 cıktım gökcen ama dun aksam acayıp tursu yedım rahatlatsın dıye o baya ödem yapmıs bana

he 10 kilo senin tuzun kuru kizim bendede böyle manyak bi bünye var iste ne yapayim :) oglum dün basladi krese bende bugün diyete :)

bu sabah 66.8 cıktım gökcen ama dun aksam acayıp tursu yedım rahatlatsın dıye o baya ödem yapmıs bana

ohhh yarasınnnn :))) turşu iyi bastırıodu vallA mideyi
he 10 kilo senin tuzun kuru kizim bendede böyle manyak bi bünye var iste ne yapayim :) oglum dün basladi krese bende bugün diyete :)

bünyeye laf yok,homini gıtlak yeme sendee

ben bugün de niyetliyim,59.2ydim bugünn vermişim haftasonu yediklerimi.

gerçi bu hafta anneme gidicemm şişerim yine

sahur da yapmadımmm çok açım
arzuu geçende evlilik yıldönümüüz yazmıştım kutlamamışsın bak yeni aklıma geldi,niye kutlamadın benii hıııııııııııı

anaaammm ne zaman yazdın yaa nası görmedim ben alla allah kusura bakma canım ya hamılelıgıme ver ondan once deılse tabı
EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIIIIMMM OĞLUŞUNUZLA NİCE SAĞLIKLI MUTLU YILLARA İNŞALLAH

kaç yıl oldu bu arada:44:
bıde benımd ebugun esımle tanısma yıldonumumuz

Allah kabul etsın orucunu canım ne guzel dengelemıssın demek senın vucudunun ıstedıgı kılo bu bence bun korumaya calıs aslında

tünaydınnnnnnnnnnnnnn

hamiş hatun nasılsınnn:)

bugün evlilik yıldönümümüz arzuu 4seneyi devirdik pasta yapıyom kocişe ,yemessem olmaz şimdi

yarın tartıda görcem günümü galba:18:

heh buldum msjıda hıc alıntıda yapmamısım görmedıgımın kanıtı4 sene maşallah bızle hemen hemen aynıymısınız bız d e2007 aralık

sen yemiyon sanki takip ediyoruz senide cicim

kuru iftiraa

heh buldum msjıda hıc alıntıda yapmamısım görmedıgımın kanıtı4 sene maşallah bızle hemen hemen aynıymısınız bız d e2007 aralık

sağol canım benimmm

sizinde yıldönümünüz kutlu olsunn

aslında doru diyon kilom bu galba amaspor yapsam ancak düzelicek vücud biçimsiz göbek fena.

kuru iftiraa

sağol canım benimmm

sizinde yıldönümünüz kutlu olsunn

aslında doru diyon kilom bu galba amaspor yapsam ancak düzelicek vücud biçimsiz göbek fena.

gunaydın canım hayırlı cumalar saolasın

bencede kesınlıkle tek ıhtıyacın spor

annemden dün geldim paso yedim orda
anne yemekleri gibisi yok be arzuu

senin göbüş ne alemde aldınmı kilocukları

annemden dün geldim paso yedim orda
anne yemekleri gibisi yok be arzuu

senin göbüş ne alemde aldınmı kilocukları

ohh ne guzel canım benım annem eskıden yapardı sımdı pek yemek yaptıgı yok bekar karedsım yapıyo ıste

ben 66.4 üm 1 kg verdım ama 2 gundur daha ıyıyım mıde bulantıları azaldı gıbı ınsallah ama yemek yapamıyorum tabıılk 3 ay kılo almamam lazım bakalım
bılıyosun göbüşüm hep vardı ama vücut sankı hemen degısmeye basladı :18:

gökcen nıye yazmıyon kız götürüyon mu yemeklerı yoksa

bende oyle bı durumdayım kı yanı kılo alcagımı bılsemde yemeklerı eskısı gıbı yıyebılmek ıstıyorum bıran once cok ogrenc bısey herseyden tıksınıyorum yaa Allah kımsenın agzının tadını bozmasın valla

havalarda guzellestı ne guzel yürümek ıstıyorum ama nerdee fırsat bulucam da

ay arzu memeden kesme olayındayım kaynana da bendeydi dün yolladk emir huysuz baya memesizlik çarptı kuzumu:18:

ilk 3 ay oluyomuş arzu bilion,ben hmişken olmadıda yaşayanlar oluyo,kıyamam yaa ,1ay daha sık dişini sonra gelsin dolmalar kebaplar

kıyamam kuzumaaa kolay gelsın canım
ay gokcen sankı hıc gecmıycekmıs gıbı hıssedıyom cok kötü bişey ya oyle durumdayım kı kılo almaya razıyım yeterkı tıksınme gecsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…