Elektrikli Mutfak Aletleri arçelik k2715 ekemek makinesini herkese tavsiye ediyorum

kpss_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
122
0
46
İzmir
anneler gününde 100 milyona düşmüştü netten satın aldık düşünenler için gerçekten öneririm çok güzel ekmek yapıyo

özellikle beyaz ekmek yapıyorum 3 güne bir hep çok bereketli doyuruyo hemde çok lezettli oluyo hemde yapımı çok kolay bir tarif vereyim denemek isteyenler için
1 cup su
4 cup un
2 büyük olçek yoğurt
2 büyük olçek sıvıyağ
1 küçük olçek tuz
1 küçük olçek şeker
1 küçük olçek maya
ölçekler arçelik ekmek yapma makinesinin içinden çıkan kaplarla yapılcak ekstra kendimizden bişe katmadığımızda süper ekmek oluyo
standart 1 beyaz ekmek modunda çalıştırdığımızda süper otesi oluyo herkese önenerim
sıralama once su+sıvıyağ+yoğurt+un+tuz+şeker+ortası hafif açılarak çukur yapılır maya dökülür hepsi bu(1 yumurta kırarasak artı bir lezzet katıyo denemek isteyenlere)

bunların üç aşağı beş yukarı hepsi ayni ya,,bende tavsiye üzerine moulunex-home bread aldım ilk aldığımda o içinde mayasıda olan hazır unlardan aldım, köy ekmeği-7 tahıllı falan gibi çeşitleri var 1 kilo undan 2 kere yapılıyor ayarlıyorsun 3,5 saat sürüyor yapımı çok uzun geldi,kısa programda yapayım dedim olmadı
çokta ucuza gelmiyor bir ekmek yapımı 2 t ,,ben 2 t çavdar ekmeği alıyorum miktar olarak hemen,hemen ayni 4,5 gün yetiyor bana.
evet birçok fonksiyonu var yapmıyacağı yok gibi yani pizza hamurundan reçele kadar ,,belkide ben uğraşmak istemedim ne bileyim yazdan beri öylece duruyor yani
devamlı kullansam belkide alışırım kullanmasını bilen için iyi bişey aslında.....

evet yapımı kısa diyemiyeceğim gerçekten uzun sürüyo ben kısa programda hiç denemdim hep uzun programda yaptım oda gerçekten sıcak sıcak iyi gidiyo..tabi elektrik faturama nasıl yansır bilemicem daha yeni aldım inşalla kabarık bir faturayla karşılaşmam devamlı yapıyorum çünkü

Ben uzun süredir ekmek yapma makinasını kullanıyordum..evlendikten sonra kendi evime de arçelik eym aldım.çift hazneli olması çok hoşuma gitti.fakat genelde büyük hazneyi kullanıyorum.haftada bir yapıyorum bize fazla bile geliyor.ilk aldığım zamanlar yapıp yapıp arkadaşlara falan dağıtmıştım bir hevesle:))elektrik harcamıyor arkadaşlar..zaten 3.5 saatin hepsinde çalışmıyor makina.2.5 saati yoğurma ve kabartma ile geçiyor. Son 1 saat pişirme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…