Ard Arda iki çocuğu olan çalışan annelerden tavsiyeler istiyorum

PembePaltolu

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
11.717
12.042
498
Merhabalar. Doğum takviminden de belli olduğu üzere 1.5 ay sonra 2. Kizim dünyaya gelecek.
Ayrıca 14.5 aylık bir kızım var ikisinin arası 16 ay olacak.

Benim gibi çocuk büyüten anneler ne gibi zorluklar yasadiniz? Nasıl astiniz? Neler tavsiye edersiniz? Çalışma sürecine nasıl gectiniz? Ben öğretmenim ve yarım gün okulum Küçük kızım 5 aylıkken her şey yolunda olursa çalışmaya devam etmek istiyorum.

Bu arada büyük kızımın odasını ayiramadim. Çünkü gece uyandığında beni görmezse uzun uzun ağlıyor maalesef. Bir de duygusallık çöktü hiç ayrı uyumak da istemiyorum.

Benim de iki çocuĝum peş peşe oldu... ikinciyi beklemiyorduk eşimle süpriz oldu... 5 6 ay sonra çalıştım. 2 sene Kv baktı... Bir ara bakıcı buldum 3 ay baktı... Sonra kreşe verdim... Ikisi bir arada büyüyor... Ikisi bir aĝlıyor, ikisi gülüyorlar, koşuyorlar,konuşuyorlar, birbirlrini kıskanıyorlar, küsüyorlar barışıyorlar her anı güzel oluyo.. Birde sohbet ettikleri an tatlı oluyo... Çalışmanızda bir sorun olmaz... Emanet edeceĝiniz birileri varsa... :anne::emir_bebek:

Benim de iki çocuĝum peş peşe oldu... ikinciyi beklemiyorduk eşimle süpriz oldu... 5 6 ay sonra çalıştım. 2 sene Kv baktı... Bir ara bakıcı buldum 3 ay baktı... Sonra kreşe verdim... Ikisi bir arada büyüyor... Ikisi bir aĝlıyor, ikisi gülüyorlar, koşuyorlar,konuşuyorlar, birbirlrini kıskanıyorlar, küsüyorlar barışıyorlar her anı güzel oluyo.. Birde sohbet ettikleri an tatlı oluyo... Çalışmanızda bir sorun olmaz... Emanet edeceĝiniz birileri varsa... :anne::emir_bebek:
Annem babam ellerinden geldiğince yardımcı olurlar diye düşünüyorum..Babam emekli evleri bize uzak bizde kalmaya ikna edebilirsem En azından geçiş döneminde bakıcı sorunum olmaz sonrasında kreşe verebilirim.

Kızım hala yürümüyor artık peşinde koşamaz oldum. Şimdiden bu kadar zorlanınca ikinci nasıl büyüyecek gözüm korktu.

Sizinkiler şimdi kaç yaşındalar?

Yyarım gün demişsiniz...pek sorun olmaz sanırım
Annem babam ellerinden geldiğince yardımcı olurlar diye düşünüyorum..Babam emekli evleri bize uzak bizde kalmaya ikna edebilirsem En azından geçiş döneminde bakıcı sorunum olmaz sonrasında kreşe verebilirim.

Kızım hala yürümüyor artık peşinde koşamaz oldum. Şimdiden bu kadar zorlanınca ikinci nasıl büyüyecek gözüm korktu.

Sizinkiler şimdi kaç yaşındalar?

Bir 10 yaşında biri 9 yaşında... Ikinci olunca annelik duygusu daha bir farklı oluyo.. Tabi zorluk oluyo... dünyaya gelen büyüyor... gözünüz korkmasın hiç.... emin olun daha iyi bir anne olursunuz... sağlıcakla alın kucağınıza bebeğinizi...

Back
X