- 7 Ocak 2015
- 640
- 432
- 133
- Konu Sahibi blackpearl92
-
Hayır bekar değil , uzakta oturuyorlaruzakta mı oturuyor niye gelip görmemiş? bekar mı?
Hayır bekar değil , uzakta oturuyorlar
Merhaba kk ailesi ,
9 aylık bir oğlum var amcası sürekli oğlumu katarak espiri yapıyor. İlk doğduğunda kayınvalidem oğlumun çıplak fotoğrafını istedi eşimden ne kadar tepki göstersem de eşim yollamış. Kayınvalidem de fotoğrafı gören eşimin abisi hemen kendine yollamış ve fotoğrafın belden aşağısını keserek eşime bunu tanıdınmı diyerek fotoğrafla birlikte bu yazıyı yollamış. Ardından bir kaç ay sonra tekrar eşim ailesiyle fotoğraf paylaşıyor bu sefer oğlum hafif dudaklarını uzatmış diye aynı kişi eşime oğlumun fotoğrafı üstünden bu sana neyi hatırlattın diyerek espri yapıyor. Ve en son geçenlerde eşim yine kardeşleriyle mesajlaşmasında biber vs ektiğini belirterek yetiştirdikleri güvercinlerden gübre istiyor yine abisi gübreye ne gerek var oğlunun gübresi var ya diyor. Ardı arkasını nasıl kesersiniz daha çocuk 9 aylık birkere gelip görmemiş amcası sürekli oğlum üstünden espri yapıyor hoşuma gitmiyor.
Siz olsanız bu duruma nasıl tepki verirdiniz ? Her türlü yorum için teşekkür ederim.
Sonunda beni anlayanlar da çıktı sağolun bide bunları yaşadığınızı düşünün çıldırmamak elde değil .O çocuğunun çıplak fotoğrafını millete gönderen eşinize söyleyin yaptığı şey suç.
Terbiyesizliğe bak.
Kendi fotoğrafını yayıyo mu millete? Sabi sübyanın mahremini nasıl atar millete ya? Nasıl baba o?
Nerden okudum konuyu çıldırıcam.
Bende öyle diyorum çocuğun psikolojisini bozacaklar böyle espriler istemiyorum dedim ama dinlemiyor eşim . Büyüyünce espri diye nitelendirdiği saygısızlıklar daha da büyüyecek kafayı yememek elde değil.canım çok net bir şekilde tehdit ederim.
ya o fotoları izi kalmayacak şekilde silerler ya da kendilerini savcılıkta ifade verirken bulurlar.
ne demek ya.
böyle şaka mı olur.
böyle amca mı olur.
valla eşimi de yakarım, tüm ailesini de yakarım.
o kadar o kadar kızdım ki o aileye, beddua edicem zor tutuyorum kendimi.
lütfen ama lütfen o fotoların silindiğinden emin ol, gerçekten çocuğunu büyüdüğünde rencide etmeyeceklerini düşünme.
Onlara da söyle silsinler. Çocuk istismarının bi çeşidi bu. Rezalet. Sende kocanı çek babaannesine gönder diyesim geliyo inan ki hırs doldum çok kötüyüm şuan.Sonunda beni anlayanlar da çıktı sağolun bide bunları yaşadığınızı düşünün çıldırmamak elde değil .
Çocuğunu kimseyle yalnız bırakma. Adliyelerde neler duyuluyo bi bilsen. Sakın ayırma göz önünden. Başka bişey demiyorum.Bende öyle diyorum çocuğun psikolojisini bozacaklar böyle espriler istemiyorum dedim ama dinlemiyor eşim . Büyüyünce espri diye nitelendirdiği saygısızlıklar daha da büyüyecek kafayı yememek elde değil.
Çocuğun çıplak fotoğrafında belden aşağısını kesip geri yolladı fotoyu kendine göre espri yaparakTuaf tuaf sakalarda ne boyle.Bende bi cokunu anlyamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?