Ardı arkası kesilmeyen esprilere tepkiniz ne olurdu?

blackpearl92

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
640
432
133
Merhaba kk ailesi ,
9 aylık bir oğlum var amcası sürekli oğlumu katarak espiri yapıyor. İlk doğduğunda kayınvalidem oğlumun çıplak fotoğrafını istedi eşimden ne kadar tepki göstersem de eşim yollamış. Kayınvalidem de fotoğrafı gören eşimin abisi hemen kendine yollamış ve fotoğrafın belden aşağısını keserek eşime bunu tanıdınmı diyerek fotoğrafla birlikte bu yazıyı yollamış. Ardından bir kaç ay sonra tekrar eşim ailesiyle fotoğraf paylaşıyor bu sefer oğlum hafif dudaklarını uzatmış diye aynı kişi eşime oğlumun fotoğrafı üstünden bu sana neyi hatırlattın diyerek espri yapıyor. Ve en son geçenlerde eşim yine kardeşleriyle mesajlaşmasında biber vs ektiğini belirterek yetiştirdikleri güvercinlerden gübre istiyor yine abisi gübreye ne gerek var oğlunun gübresi var ya diyor. Ardı arkasını nasıl kesersiniz daha çocuk 9 aylık birkere gelip görmemiş amcası sürekli oğlum üstünden espri yapıyor hoşuma gitmiyor.
Siz olsanız bu duruma nasıl tepki verirdiniz ? Her türlü yorum için teşekkür ederim.

hicbirsey anlamadim ama her ailede bir tane oyle tatsiz geri zekali patavatsiz olur ve herkes de gicik olmasina ragmen idare eder.

canım çok net bir şekilde tehdit ederim.
ya o fotoları izi kalmayacak şekilde silerler ya da kendilerini savcılıkta ifade verirken bulurlar.

ne demek ya.
böyle şaka mı olur.
böyle amca mı olur.
valla eşimi de yakarım, tüm ailesini de yakarım.
o kadar o kadar kızdım ki o aileye, beddua edicem zor tutuyorum kendimi.

lütfen ama lütfen o fotoların silindiğinden emin ol, gerçekten çocuğunu büyüdüğünde rencide etmeyeceklerini düşünme.

Sonunda beni anlayanlar da çıktı sağolun bide bunları yaşadığınızı düşünün çıldırmamak elde değil .

Bende öyle diyorum çocuğun psikolojisini bozacaklar böyle espriler istemiyorum dedim ama dinlemiyor eşim . Büyüyünce espri diye nitelendirdiği saygısızlıklar daha da büyüyecek kafayı yememek elde değil.

Sonunda beni anlayanlar da çıktı sağolun bide bunları yaşadığınızı düşünün çıldırmamak elde değil .
Onlara da söyle silsinler. Çocuk istismarının bi çeşidi bu. Rezalet. Sende kocanı çek babaannesine gönder diyesim geliyo inan ki hırs doldum çok kötüyüm şuan.

Babaanne de senelerdir çük görmekten bezmemiş kaç çocuk büyütmüş evlenmiş barklanmış hala çük. Çek de gönder diyo. Puzzle yaptırcak galiba

Bende öyle diyorum çocuğun psikolojisini bozacaklar böyle espriler istemiyorum dedim ama dinlemiyor eşim . Büyüyünce espri diye nitelendirdiği saygısızlıklar daha da büyüyecek kafayı yememek elde değil.
Çocuğunu kimseyle yalnız bırakma. Adliyelerde neler duyuluyo bi bilsen. Sakın ayırma göz önünden. Başka bişey demiyorum.

Tuaf tuaf sakalarda ne boyle.Bende bi cokunu anlyamadim.
Çocuğun çıplak fotoğrafında belden aşağısını kesip geri yolladı fotoyu kendine göre espri yaparak
Çocuk dudağını uzatmış diye fotoyu görmüş yine geri yolladı esprisi de bu sana neyi hatırlattı diyerek
En son da çocuğa hayvan muamelesi yaparak gübre si dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…