Ardı arkası kesilmeyen esprilere tepkiniz ne olurdu?

Bende öyle diyorum çocuğun psikolojisini bozacaklar böyle espriler istemiyorum dedim ama dinlemiyor eşim . Büyüyünce espri diye nitelendirdiği saygısızlıklar daha da büyüyecek kafayı yememek elde değil.

canım çocuğa her yaşta saygı duymak gerekir, sadece büyüyünce değil.
o bir birey, sizler anne-baba olarak onun rehberlerisiniz ama onun sahibi değilsiniz.
eşinizin bunu yapmaya hakkı olmadığı gibi, siz de izin vererek yanlışına ortaksınız.
sadece uyarmak göreviniz değil, bunu engellemek de göreviniz.
üzgünüm ama burada suç işleniyorsa siz de ortaksınız...

Kendi cocuklari yokmu adamin?
Ne insanlar var heyy Allahim.
Adam kafadan catlak

Kusura bakma am kv sapik mi? Allah askina ne yapacakmis torunun ciplak resmini manyak mi ne ya bide o resmi tutup elaleme yayiyor esine ne demeli peki cocugun ciplak resimlerini yolluyor.normal degil yemin ederim. Cocugumun hic ciplak resmi yok niye de olsunki. Tabiki banyo yaparken resim cektik bir kac defa ama bunu elaleme dagitmiyoruz. Esinle konus ya o resimleri sildirin. Yemin ederim aklima bu geldi bütün akrabalarda dayimin sünnnetlik resimleri var cok igrenc ya gercekten. Ne gerek var milletinin oglunuzu ciplak görmeye. Cocuk diye konusamiyor diye mahremiyet yok mu onun

babasına kendi pipisini hatırlatmaya çalışmış...oğlum göster amcana muhabbeti gibi...abi kardeş arasında böle şeyler olur ya..takmayın.. zaten iş hakaret boyutuna gelse kardeşler birbirilerine hoop dur bakalım der..

Çektiğiniz fotoğraflar videolar silseniz bile bi yerlerde kalır arkadaşlar. Banyoda da çekmeyin. Sarın havluya bi yüzü gözüksün madem illa çekeceksiniz.

Bebek bezinden tahrik olan sapıklar var ve yüzlerini görseniz asla inanmazsınız. Amca dayı demeyin. Çocuğunuzun altını başkasının yanında açmayın, bezle dolaştırmayın, herkesin kucağına vermeyin uzaktan sevsinler huysuzlanıyo deyin.

Hikayeler korkunç allah aşkona dikkat edin.

Amca çocuğun çıplak fotosuyla şaka yapıyo. Seviyete bak. Babası hele etkek adam sen bişey olmaz desen bile olmaz öyle demesi lazımken, koruması gerekirken laftan anlamaz çocuklar gibi gizli gizli foto gönderiyo. Allah başa vermesin ailede herkes acayip

konuyla alakasız ama merak ettim.
Fotoğrafları silsek bile nasıl biryerlerde kalıyor?

Eşinizin yaptığı çok çirkin ilk başta. Bebeğin çıplak fotosunu çekip yollamak ne demek bu zamanda kim pedofil çıkar belli olmuyor amcaya mı güven olur, bu esprileri beni iyice işkillendirir tövbe Allahım.
Kayınvalidenizin zihni de ayrı çirkin, insan niye torununun çıplak fotosunu ister?
Eşinize bence de bi ayar çekin.

Senin yoeumuna tamamen katiliyorum

İnan bilemiyorum ama kalıyomuş. İlk duyduğumda nası ya falan dedim ama silinmiyormuş. Özellikle internet ortamı çok tehlikeli telefonların kendisini bilemem ama.

Mesela benim kapattığım hesabımın fotoları google görsellerde çıkıyo. Düşün hesabımı sildirdim instagramdan. Hala duruyo. Hem de mesela atıyorum işte instafavori nokta com gibisinden farklı sitelerce kopyalanmış. Görsellerde çıkıyo fotolarım. Hesap komple silindiğinde bile bi yerlerden kopyalanmış şekilde çıkıyosa sadece foto silmekle de kurtulamayız bence. O yüzden çok dikkat etmek lazım:/

Hiç yayılmasa bile düşünsenw arkadaşım, ağzı dili konuşmayan bi çocukcağızı reklam etmişler hem de babası yüzünden. Ne acı. Çok gıcık oldum akşam akşam.

evet siz yüklediğiniz ortamdan silseniz bile google gibi şirketler bunları indeksliyorlar.
ve onlarda silme yok, ancak kullanılmayan şeyleri arka plana atıyorlar.
ama çok zorlanırsa bulunabilir elbette.

google gibi bir çok şirket var bu arada, düzenli olarak tüm interneti download edip saklayan manyaklar da var.

bir de siz yüklediniz ve sonrasında sildiniz diyelim, o tarz fotolarla ilgilenen kişiler çoktan kopyalamış olabilirler.
kopyalamaya izin vermeyen uygulamalardan bile bir şekilde veri kaçırılabilir.

çok güvenli ağlarda bile sızma oluyor, ki internet gibi bir mecrada hiç şans yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…