- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi blackpearl92
-
Bende öyle diyorum çocuğun psikolojisini bozacaklar böyle espriler istemiyorum dedim ama dinlemiyor eşim . Büyüyünce espri diye nitelendirdiği saygısızlıklar daha da büyüyecek kafayı yememek elde değil.
Kendi cocuklari yokmu adamin?Çocuğun çıplak fotoğrafında belden aşağısını kesip geri yolladı fotoyu kendine göre espri yaparak
Çocuk dudağını uzatmış diye fotoyu görmüş yine geri yolladı esprisi de bu sana neyi hatırlattı diyerek
En son da çocuğa hayvan muamelesi yaparak gübre si dedi
babasına kendi pipisini hatırlatmaya çalışmış...oğlum göster amcana muhabbeti gibi...abi kardeş arasında böle şeyler olur ya..takmayın.. zaten iş hakaret boyutuna gelse kardeşler birbirilerine hoop dur bakalım der..Merhaba kk ailesi ,
9 aylık bir oğlum var amcası sürekli oğlumu katarak espiri yapıyor. İlk doğduğunda kayınvalidem oğlumun çıplak fotoğrafını istedi eşimden ne kadar tepki göstersem de eşim yollamış. Kayınvalidem de fotoğrafı gören eşimin abisi hemen kendine yollamış ve fotoğrafın belden aşağısını keserek eşime bunu tanıdınmı diyerek fotoğrafla birlikte bu yazıyı yollamış. Ardından bir kaç ay sonra tekrar eşim ailesiyle fotoğraf paylaşıyor bu sefer oğlum hafif dudaklarını uzatmış diye aynı kişi eşime oğlumun fotoğrafı üstünden bu sana neyi hatırlattın diyerek espri yapıyor. Ve en son geçenlerde eşim yine kardeşleriyle mesajlaşmasında biber vs ektiğini belirterek yetiştirdikleri güvercinlerden gübre istiyor yine abisi gübreye ne gerek var oğlunun gübresi var ya diyor. Ardı arkasını nasıl kesersiniz daha çocuk 9 aylık birkere gelip görmemiş amcası sürekli oğlum üstünden espri yapıyor hoşuma gitmiyor.
Siz olsanız bu duruma nasıl tepki verirdiniz ? Her türlü yorum için teşekkür ederim.
Çektiğiniz fotoğraflar videolar silseniz bile bi yerlerde kalır arkadaşlar. Banyoda da çekmeyin. Sarın havluya bi yüzü gözüksün madem illa çekeceksiniz.
Bebek bezinden tahrik olan sapıklar var ve yüzlerini görseniz asla inanmazsınız. Amca dayı demeyin. Çocuğunuzun altını başkasının yanında açmayın, bezle dolaştırmayın, herkesin kucağına vermeyin uzaktan sevsinler huysuzlanıyo deyin.
Hikayeler korkunç allah aşkona dikkat edin.
Amca çocuğun çıplak fotosuyla şaka yapıyo. Seviyete bak. Babası hele etkek adam sen bişey olmaz desen bile olmaz öyle demesi lazımken, koruması gerekirken laftan anlamaz çocuklar gibi gizli gizli foto gönderiyo. Allah başa vermesin ailede herkes acayip
Çektiğiniz fotoğraflar videolar silseniz bile bi yerlerde kalır arkadaşlar. Banyoda da çekmeyin. Sarın havluya bi yüzü gözüksün madem illa çekeceksiniz.
Bebek bezinden tahrik olan sapıklar var ve yüzlerini görseniz asla inanmazsınız. Amca dayı demeyin. Çocuğunuzun altını başkasının yanında açmayın, bezle dolaştırmayın, herkesin kucağına vermeyin uzaktan sevsinler huysuzlanıyo deyin.
Hikayeler korkunç allah aşkona dikkat edin.
Amca çocuğun çıplak fotosuyla şaka yapıyo. Seviyete bak. Babası hele etkek adam sen bişey olmaz desen bile olmaz öyle demesi lazımken, koruması gerekirken laftan anlamaz çocuklar gibi gizli gizli foto gönderiyo. Allah başa vermesin ailede herkes acayip
İnan bilemiyorum ama kalıyomuş. İlk duyduğumda nası ya falan dedim ama silinmiyormuş. Özellikle internet ortamı çok tehlikeli telefonların kendisini bilemem ama.konuyla alakasız ama merak ettim.
Fotoğrafları silsek bile nasıl biryerlerde kalıyor?
O geleceğin kaynanaları da kk'da aramızda dolaşıyor çok uzağa gitmeye gerek yok maşallah.Kaynanani yolasim geldi....
amcaya ve kocana cok kizma
kimin yetiştirdiği belli
konuyla alakasız ama merak ettim.
Fotoğrafları silsek bile nasıl biryerlerde kalıyor?
Miss kim damarina bastiO geleceğin kaynanaları da kk'da aramızda dolaşıyor çok uzağa gitmeye gerek yok maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?