- 28 Nisan 2016
- 197
- 239
- 18
- 30
- Konu Sahibi blackpearl92
-
Anlatırım özelden burnumdan soluyorum vallahi lohusayım zaten sinirlerim tepemde, bi de bu konuya ayrı canım sıkıldı benim de yeni doğan oğlum var aynısı başıma gelse onu hayal ettim iyice delirdimMiss kim damarina basti
Var kendininde oğlu varKendi cocuklari yokmu adamin?
Ne insanlar var heyy Allahim.
Adam kafadan catlak
Amcası espri yapar diyor o zaten ailesi ile arası kötü olmasın diye ses çıkarmıyor bile..Espriler gerçekten iğrençmiş yaa
Çok seviyesiz . eşinizle konuştunuz mu peki bu konuyu ne diyor
Amcası espri yapar diyor o zaten ailesi ile arası kötü olmasın diye ses çıkarmıyor bile..
Ben etmedim zaten karşı çıktımEsin icin zaten surada küfür edesim geliyor ve kayinin kusura bakmada sapigin teki. Asla ve asla cocugunu ne kayinin ile ne kv'de ile yalniz birak. Özelikle kayininin pedofil bile olabilir. Gercekten nasil bunlara müsade ettiniz anlayamiyorum.
Ben etmedim zaten karşı çıktım hatta hakaret bile ettim kaynanam ne yapacak yıllardır dul ondan öı istiyor diye
Ben anlam veremiyorum espri anlayışlarına espri seviyelerine
Cidden söyleyin uyarın. Hatta eşiniz dur demiyorsa siz demelisiniz bence.
Çocuk şu an bunlardan habersiz diye özelini amcası dahi olsa ele göndermek ne demek? Büyüdüğünde babaannesinde amcasında pipisinin fotoğrafını olmak isteyecek mi bakalım?
Bir birey olarak düşünülmüyor çocuklar ondan bu tip saçmalıklar yaşanıyor. Size rahatsızlığını söyleyemese de ileride bu durumdan rahatsız olacaktır. Hoş değil. Neden elalemde en özeli olsun.
Müsaade etmeyin. Bu da çocuğun özel alanını istismardır. Erkek diye umuma açmak da ne oluyor. Kızınız olsa böyle amcaya yollamayacaktı herhalde. Çocuğun erkeği kızı olmaz, kızı olsa nasıl yollamıyorsa erkek çocukta da aynı hasasiyeti göstermeli. İleride neden bu boşboğazlara zevzeklere mahcup olsun çocuk?
Ciddi ciddi uyarın hiç hoş değil
Eşim sesini çıkarmadı ben uyardım fakat hepsi bu sefer beni isabet aldı . Eşim bile .. Masum olan onlar mış
ben sesimi çıkardım kaynım eltim hepsi bir ağızdan benim karakterime kişiliğime ahlakıma herşeyime hakaret ettiler eşim sesini çıkartmadı o bile bana tavır aldı . Belki daha kaynanam diğerleri onlar da sessiz kalmaz. sinir krizi geçirdim olan yine bana oldu. Eltimi ve kaynımı engelledim her yerden
hiç de suçunu kabul edeni görmedik, hele ki çocuğa karşı ise.
nasılsa savunamaz kendini.
sizi de pek tınlamıyorlar anlaşılan.
daha basit bir vakada eşimin tüm ailesini karşıma aldım canım.
bu tarz bir durumda köprüleri yakardım herhalde.
izin verme,
silmezlerse şikayet etmekle tehdit et.
hatta ben olsam bunu uygularım da. net.
hani sadece foto gönderme ile kalsa cahillik eşim yaptı diyebilirsin.
ama sonrasında gelişen sözde espri olan çirkinlikler iyi niyeti hiç hak etmiyor.
Hiç biriyle konuşmuyorum eşime diyorum silsinler diye büyüyünce dalga geçebiliyorlarmı şimdi bana şaka yapıyorlar diyor. Bende şakanızı çocuk üstünden yapmayın dedim. Bir kişi bu olanları kabul etse inan kendimde hata arıcam ama yok kabul olur yanı yok
Eşine bu tehlikeleri söyle. Hala anlamazsa amcasına söyle net bir şekilde. Bu fotoğraf birinin eline geçerse yada bir sitede görürsem senden bilirim de. Hatta sapıklık bu da de bence. Ben anne değilim. Ama çocuk istismarında erkek çocuk kız çocuk yok bunu en iyi anladığımız şu günlerde fotoğraflaşmak nedir?
Kayınvalide ne yapacakmış torunun bir tarafını? Bunu sor mesela. Sakince neden istediniz de. Bu mantıklı soruya kem kümden başka ne diyebilir? Ya da virüs girdi fotolar internete yayıldı yada bir istismarcının eline geçti o zaman da gülecek misiniz de? Bana bu sapıkça geliyor de sert konuş.
Şu zamanda şu haberleri izlerken bir insan torununun fotosunu ister mi ya..
İnsanlar kafayı yemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?