Aret kamar da tedavi gören var mı?

Armeskarci

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2024
57
35
8
33
Arkadaşlar herkese merhaba .
33 yaşındaydım bir tüp bebek denemem oldu negatif sonuçlandı.
Şimdi aret kamar a gidiyorum . İnşallah tez zamanda başlayacağız.
Merak ettiğim şey başka tedavi olan var mı bilgi aktarımı yapabileceğimiz?
Bu arada AMH testim 1.02 rezervim düşük . Eşimde morfoloji bozukluğu ve hız sorunu var .
Şimdiden teşekkürler dünyamızda çiçekler açsın kızlar 🥰🌸🌼

Bu arada AMH testim 1.02 rezervim düşük . Eşimde morfoloji bozukluğu ve hız sorunu var .
Merhaba cnm hayırlsı olsun ben qret beye gitmiyorum ama bende düşünüyorum gitmeyi araştırma aşamasındayım şişli memorial ile arasında kaldım. Aret beyin tüp bebek ücreti ne kadar acaba size fiyat verdiler mi

Merhaba cnm hayırlsı olsun ben qret beye gitmiyorum ama bende düşünüyorum gitmeyi araştırma aşamasındayım şişli memorial ile arasında kaldım. Aret beyin tüp bebek ücreti ne kadar acaba size fiyat verdiler mi
140 bin civarıydı sanırım 😌 sizin ilk denemenizmiydi

Merhaba süreciniz hayırlı olsun pozitif sonuçlansın inşallah 🥰 ben 4.tedavim için Aret Hocaya gidiyorum ,hazirandan beri toplama yapıyoruz henüz, amh düşüklüğü var bende 1-2 yumurtam çıkıyor maalesef. Merak ettiğiniz bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım.

34 yaşındayım, amhım 0.33tü 1 sene once. 1-2 yumurtam çıkıyor sadece. Eşimde bir sorun yok ama. Sizin kaç folikul görünüyordu tedavi süresince 😊
Bende 33 yaşındayım. 5 ay önce opu olduğumda 9 yumurtam çıkmıştı ama suan o kadar çıkmayacak sanirim 😌 belki 5 tane 😌 5-6 tane yumurta çıktığında doktor bir daha toplamak isterse ona ne zaman karar veriyolar acaba

Bende 33 yaşındayım. 5 ay önce opu olduğumda 9 yumurtam çıkmıştı ama suan o kadar çıkmayacak sanirim 😌 belki 5 tane 😌 5-6 tane yumurta çıktığında doktor bir daha toplamak isterse ona ne zaman karar veriyolar acaba
Masallah ne guzel ,beslenmeyle kaliteyi de iyilestirince olur insallah 😊Doktor ilk görüşmede bana 1 -2 kez toplama yapar sonra transfer yaparız demişti. Fakat umduğumuz gibi olmadi maalesef her ay tek tek topluyoruz. Aret hoca cok yoğun ama siz sürecin nasil isleyecegini sorduğunuzda sizin durumunuza özel olarak program ayarlar mutlaka ☺️ Bana her toplamadan sonra bu ay transfer olmayacak adetiniz baslayinca tekrar gelin denildi. Yani toplama yapılır ve oluşan embriyo sayısına göre ya transfer ya da bir sonraki ay yine toplama yapar ,tabi sizin ne istediğiniz de önemli ☺️

Bana göre en sağlıklısı hangisiyse o olsun tabi ama gönül de hemen olsun istiyor 🥰 sizin daha önce negatif sonuçlananlar aret hoca damiydi yine

Bana göre en sağlıklısı hangisiyse o olsun tabi ama gönül de hemen olsun istiyor 🥰 sizin daha önce negatif sonuçlananlar aret hoca damiydi yine
Evet surec cok heyecanlı haklısınız 😍 benim ilk tedavim farklı bir tüp bebek merkezinde oldu ,ordan memnun kalmadım, cok ilac verildi vucudum cok yoruldu ,sonra 2 kez de devlette denedim ,orda da şansım yaver gitmedi ,prosedürlerini de beğenmedim zaten. 4.denememe Aret hocada basladim şuan icin çok memnunum. Sizin ilki neden olmadi bir sey dediler mi ?
Ve birde suan kaç embriyonuz birikti 😌
3 toplama yapıldı 4 tane embriyom var şuanda. Biri 4 günlük diğer 3 miniş 3 günlük 🥰

Masallah Rabbim sizi kavuştursun bir an önce ve tutunsunlar bırakmasınlar 😌 çift embriyomu koyulacak kaç hücreli oldukları hakkında bilginiz var mı? İlk tedavimde çift embriyo koyuldu 3.gun embriyosu ama olmadı net olarak sebebi söylenmedi açıkçası . Banada çok iğne verildi ve yumurtalar kalitesiz olustugunu düşünüyorum aret hoca da o şekilde söyledi .

Evet surec cok heyecanlı haklısınız 😍 benim ilk tedavim farklı bir tüp bebek merkezinde oldu ,ordan memnun kalmadım, cok ilac verildi vucudum cok yoruldu ,sonra 2 kez de devlette denedim ,orda da şansım yaver gitmedi ,prosedürlerini de beğenmedim zaten. 4.denememe Aret hocada basladim şuan icin çok memnunum. Sizin ilki neden olmadi bir sey dediler mi ?

3 toplama yapıldı 4 tane embriyom var şuanda. Biri 4 günlük diğer 3 miniş 3 günlük 🥰
Bide suana kadar toplam 4 yumurta mı toplandı yoksa hani atıyorum 10 tane toplanıp elene elene 4 embriyonuz mu kaldı 🥰

Masallah Rabbim sizi kavuştursun bir an önce ve tutunsunlar bırakmasınlar 😌 çift embriyomu koyulacak kaç hücreli oldukları hakkında bilginiz var mı? İlk tedavimde çift embriyo koyuldu 3.gun embriyosu ama olmadı net olarak sebebi söylenmedi açıkçası . Banada çok iğne verildi ve yumurtalar kalitesiz olustugunu düşünüyorum aret hoca da o şekilde söyledi .
Amin sagolun inşallah isteyen herkese sağlıkla nasip olsun 🥰
Çift konur diye düşünüyorum ama şu aşamada sormadım.
2 embriyomu sormadim ama son ikisinden biri 6 biri 8 hucreliymis ,inşallah kaliteleri de iyidir. Aret hoca klomen veriyor eğer cok fazla yumurta yoksa ,yoksa kalite bozuluyor diye dusunuyor ,bana da mantıklı geliyor bu görüşü. Beslenmemi de düzelttim 2 aydır, inanılmaz dikkat ediyorum. Oof cok emek var ya inşallah olur sağlıkla 😊

Back
X